Įstaigos
International Business Academy
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

Per pastaruosius 100 metų, Kolding Business School iš mažos vakarinės mokyklos virto į pagrindinę mokslo instituciją. Po susijungimo su Fredericia (2002) ir Aabenraa (2004) verslo mokyklomis, mokyklai suteiktas naujas vardas - International Business Academy (IBA). Dabar mokykloje mokosi daugiau nei 6000 studentų, iš kurių 3400 pasirinko dienines studijas. Studentai yra iš Danijos ar užsienio ir taip jie sukuria įdomią, patrauklią ir tarptautinę studijų aplinką. Ne tik mokyklos apylinkėse ar regione, bet ir visame pasaulyje ji yra žinoma kaip Aukštos kokybės tarptautinė verslo mokykla.

Ką akademija siūlo jums ir jūsų draugams?

* tvirtą teorinį pagrindą, apimantį daugelį sričių;
* suderintas teorines bei praktines užduotis;
* galimybę studentui pasitikrinti savo įgudžius bei žinias skirtinguose kontekstuose – galimybė įsidarbinti skirtingų kultūrų aplinkoje, susidurti su praktinėmis problemomis, reikalaujančiomis asmeninės iniciatyvos ir/ar komandinių įgūdžių;
* galimybę tobulėti kaip profesionaliai, kompetetingai, entuziastingai bei šiuolaikiškai asmenybei.


Bendradarbiaujant su IBA studentais, darbuotojais, dėstytojais bei kuratoriais iš viso pasaulio sukuriamas aukštos kokybės procesas, padedantįis vykdyti ir pagerinti programų komponentus: mokymą, įdarbinimą, projektus, paslaugas ir išteklius.

Užsienio partneriai

IBA bendradarbiauja su universitetais bei kitomis mokslo įstaigomis iš viso pasaulio.

Akademija yra aktyvi tarptaunių verslo mokyklų tinklo narė (www.nibsnet.org)

Šio tinklo pagalba IBA organizuoja studentų vizitus, studentų bei darbuotojų mainų programas, konferencijas bei bendrų tyrimų projektus.

IBA studentai dalyvauja tarptautiniuose konkursuose. IBA programas pripažįsta London South Bank University ir Coventry University.

Dauguma tarptautinių partnerių suteikia IBA studentams galimybę tęsti studijas viename iš jų.

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

 

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju

2010-05-28

Sveiki. Gal ka nors sudomins studijos International Business Academy, Danijoje, Kolding mieste? Mokslas nemokamas, tiek pirmieji du metai ( AP degree) tiek Bakalauro studijos. Daugiau informacijos rasite www.iba.dk Jei turite klausimu galite rasyti : [email protected] ( galite rasyti lietuviskai) Stojimo dokumentus galima siusti iki liepos pirmu savaiciu!!!! Uztenka anglu kalbos egzamino, kuri laikote baigiant mokykla, nereikia jokiu papildomu testu ar egzaminu del anglu kalbos. Stojimo dokumentus galima siusti tiesiogiai i IBA, nereikia jokiu kastu.lt paslaugu ir veltui pinigus moketi.