Įstaigos
York St. John University (Anglija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

Istorija
York St John aukštoji mokslo įstaiga yra įkurta 1841 metais, 2006 metais ji gavo universiteto vardą. Tad York St John Universitetas didžiuojasi senomis mokymo tradicijomis. Jis džiaugiasi galėdamas suteikti tokią aukštą mokymo kokybę ir reikiamą paramą studentams, kurie nusprendžia čia mokytis.

Vieta
York St John Universiteto teritorija yra visai prie pat verdančio York miesto centro. Vienuolikos akrų teritorija Lord Mayor Walk yra gražiame kraštovaizdyje, šalia garsiausio miesto York pastato York Minster - katedros. Universiteto studentai dažnai džiaugiasi, jog viskas yra vienoje vietoje.

Studentų įsidarbinimo galimybės
Universiteto programos sudarytos taip, kad įgytumėte visas reikiamas žinias ir būtumėte pasiruošę pasaulinei darbų rinkai. Universitetas didžiuojasi rekordiškai gerai paruošiantis studentus įsidarbinimui. Naujausi skaičiavimai rodo, jog 92 % baigusių studentų pradeda dirbti ar toliau tęsia studijas.

Investavimas į ateitį

Pastaraisiais metais didžiausia universiteto investicija buvo 70 milijonų svarų. Jie buvo skirti moderniems pastatams bei įrenginiams, įskaitant ir naujausią studentų bendrabutį, kuris duris atvėrė 2008-ųjų rudenį. Universitetas daro viską, kad pateisintų jūsų norus bei lūkesčius.

Investuoja į studentus

Nors palyginti mažas, universitetas savo studentus puikiai pažįsta ir padeda realizuoti jiems savo potencialus. Jam svarbiausia, kad su kiekvienu studentu čia būtų elgiamasi kaip su individu. Studentai palieka universitetą jausdami, jog subrendo ne tik akademiškai, bet ir suaugo kaip žmonės. Dauguma jų sako, kad York St John Universitetas buvo gyvenimą pakeitusi patirtis.

Remia studentus
York St John Universitetas didžiuojasi, jog čia svarbiausia yra studentai ir kad jiems visada suteikiama parama ir palaikymas. Universitetas savo studentams gali duoti profesionalių patarimų, informacijos, konsultacijų, profesinio orientavimo ir kitą paramą.

Tarptautiškumas
York St John Universitetas turi seną tradiciją priimti mokytis studentus iš užsienio. Studentai renkasi šį universitetą dėl daugelio priežasčių – gražios vietos, didelio mokslo programų pasirinkimo, puikaus mokymo, linksmo ir kunkuliuojančio studentų gyvenimo. Visi šie dalykai universitetą daro labai patraukliu.

Mes siūlome jums atidžiau peržiūrėti informaciją šiuose puslapiuose ir įsitikinti, dėl ko mes tvirtiname, jog šis universitetas tarptautiniams studentams yra geriausias pasirinkimas.

Kodėl verta pasirinkti York St John Universitetą?

* Dėl įvairialypės bendruomenės – studentai čia susirinkę iš daugiau nei 40 šalių;
* Dėl draugiškos, saugios ir malonios aplinkos;
* Dėl nuostabių dėstytojų, suteikiančių asmeninę pagalbą studentams;
* Dėl puikios universiteto akademinės reputacijos;
* Dėl modernaus mokslo meniškuose pastatuose;
* Dėl to, jog universitetas koncentruojasi ties studentų sėkme moksluose;
* Dėl konsultavimų karjeros klausimais, padedančių studentams susirasti darbus;
* 94 % pernai baigusių studentų susirado gerus darbus ar tęsia studijas;
* Dėl ramios universiteto teritorijos miesto centre;
* Dėl aktyvaus ir entuziastingo studentų gyvenimo;

Daugiau informacijos apie šį Anglijos universitetą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju