Įstaigos
The Robert Gordon University (Škotija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

The Robert Gordon Universitetas (RGU) turi tarptautinio universiteto reputaciją bei siūlo aukštąjį mokslą bakalauro bei PhD lygio studentams.

Universitetas siūlo platų studijų programų pasirinkimą, kaip kad Slauga, Verslas, Teisė, Inžinerija, Informatika, Menas, Dizainas, Architektūra, Farmacija bei Sveikatos Mokslai - visi šie dalykai yra dėstomi moderniose auditorijose. RGU gali padėti jums rasti kelią į jūsų trokštamą karjerą.

Laikraščio „The Times“ Gero Universiteto Gidas 2009aisiais pavadino RGU labiausiai moderniu universitetu D. Britanijoje. Visos programos sudarytos taip, kad siūlytų studentams efektyvias teorinių bei praktinių studijų kombinacijas, sudarytas konsultuojantis su pramonininkais. Dėl šio teorinių bei praktinių žinių suderinamumo RGU universitetas pakelia savo studentus galva aukščiau už kitus. Taip pat šis universitetas išsiskiria baigusiųjų įsidarbinimo rekordais.

Bendravimas su profesionalais, pramonės organizacijomis, valdžios departamentais bei tyrimų institucijomis stiprina universiteto mokslo profilį ne tik šalyje, bet ir užsienyje. Daugelį universiteto programų studentai gali mokytis dalinai ir vis daugėja tokių, kurias galima mokytis pasirinkus nuotolines studijas per Universiteto virtualią teritoriją.

1992 metais RGIT gavo universiteto laipsnį. Taip pat, bvo išrinktas pirmasis kancleris – Ponas Bob Reid. Tai buvo pasiekimas, kurį universitetas bei bendruomenė atšventė su dideliu pasididžiavimu.

Robert Gordon universiteto komerciniai pasiekimai įtvirtino gilų ir naujovišką tikėjimą, kad investuojant į liaudies mokslą suteiksime žmonėms įgūdžių bei žinių, kurie pagerins pasisekimus Europoje ir kitur.

Šiandien, daugiau nei 260 metų po jo mirties, jo vardo universitetas lieka ištikimas jo dvasiai bei veržlumui.

 

Daugiau informacijos apie šį Škotijos universitetą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju