Mokymo programos
Anglų kalba / Malta (St Julian’s)
Tipas:
Stovyklos
Su nakvyne
Amžius: Nuo 14 Iki 18 metų

Anotacija arba apibūdinimas

Maltos sala yra tarp Sicilijos ir Šiaurės Afrikos pakrantės. Saulė čia šviečia ištisus metus, o kraštovaizdis primena Šiaurės Afriką. Maltos kultūra yra labai įvairi. Jos didžiulis vaidmuo istorijoje ir tarptautinėje politikoje buvo svarbesnis nei visų kitų planetos salų.

Mokyklos teritorija yra piki – patogios klasės, gyvenamieji kambariai, rezidencija. Yra restoranas, diskotekų salė, sodai, baseinas ir daug kitų privalumų. Stovykla yra už 10 minučių kelio nuo St. Julian's – Maltos pramogų centro. Mokykloje yra mokymosi ir vaizdajuosčių peržiūros kambarys, 23 klasės pastato viduje ir 6 klasės lauke. Visos klasės yra labai šviesios, jose naudojamos naujausios technologijos.

Mokyklos pastatas yra nuostabus architektūros kūrinys, pastatytas1930-aisiais britų pajėgų ir iš pradžių tarnavo kaip kareivinės. Mokykla yra įsikūrusi ramioje St. Julian's paplūdimio dalyje, tačiau taip pat yra arti naktinių pramogų centro Paceville. Tai puikiausia vieta mokytis ir poilsiauti. Maltoje yra saulėta beveik ištisus metus, todėl studentams visada malonu būti lauke ir mėgautis pramogomis.

Stovyklos datos

Išvykimas į stovyklą yra 2009 m. birželio 28 d. Šioje stovykloje Jūsų vaikas galės praleisti 2, 3 arba 4-ias savaites.

Amžius

Sovyklautojų amžius yra 14–18 m. * Kaina 2 savaičių – 4 260 Lt.

Stovyklos kaina priklauso nuo to, kiek savaičių norėsite stovyklauti. „Kalba.lt“ darbuotojai nepataria važiuoti į stovyklą mažiau nei 2 savaitėms, kadangi vaiko adaptacijai naujoje vietoje reikia ne mažiau kaip 3 dienų, tad mokslui liktų tikrai nedaug laiko, ir galutinis rezultatas (kalbų mokymasis) nebūtų toks efektyvus.

Įstaiga, organizuojanti stovyklą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Kalba.lt Kaunas Vytauto pr. 32, LT-44328 Kaunas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju