Mokymo programos
Modernios fortepijono pamokos
Lygmuo ir/ar tipas:
Būreliai
Menai

Anotacija arba apibūdinimas

Modernių fortepijono pamokėlių metu bus dirbama iš karto su dviem mokiniais. Šis mokymo būdas labai populiarus vakarų Europos šalyse. Pamokėlių metu vaikai turi galimybę ne tik individualiai susipažinti su instrumentu, bet  ir įgytomis žiniomis bei įgūdžiais pasidalinti su draugu. Toks  metodas  pradinėje mokymosi stadijoje pasitvirtino kaip pažangus ir duodantis labai gerų rezultatų. Muzika  tampa ypatingu kalbėjimo būdu, kuriame gali “kalbėti” tiek vienas, tiek dviese.


Pamokėlių pradžioje vaikai kaip ir dera supažindinami su klaviatūra, garsais, garsų grupėmis, garsų ilgiu. Naudojama integruotų užduočių metodika, kurios dėka išmokstami kūrinėliai yra įvairiapusiški ir kūrybiškai sumodeliuoti.


Kurso metu bus remiamasi amerikiečių, anglų, italų, vokiečių modernaus stiliaus mokymo priemonėmis, taip pat vakarų Europos tautų muzikiniu lobynu bei kitais fortepijoninės muzikos pradžiamoksliais.


Kurso tikslas – susipažinti ne tik su klasikinės muzikos palikimu, bet ir su moderniąja muzika, išmokti iš klausos pagroti mėgstamas pop ir džiazo melodijas, jas atlikti dviese.

Pasidalink Facebook'e
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Lietuvos vaikų ir jaunimo centras Vilnius Konstitucijos pr. 25
Lietuvos vaikų ir jaunimo centras Vilnius Konstitucijos pr. 25
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju