Skelbimai
Skelbimai > Korepetitoriai > Skelbimo ID 260944
2017-03-04
Korepetitoriai
10.00 Lt
Siūlo
Galioja iki: 2017-08-31

Matematikos pamokos moksleiviams ir studentams

Mokau matematikos 8 – 12 klasių mokinius ir I – II kurso studentus. Mokymai orientuojami į uždavinių sprendimą ruošiantis įvairiems atsiskaitymams: kontroliniams, egzaminams, koliokviumams. Namų darbai atsiunčiami elektroniniu paštu negaištant pamokos laiko. Vieno užsiėmimo trukmė 1 arba 2 valandos, o mokymų skaičius per savaitę, pagal pageidavimą.

Valandos kaina - 10€



Įvairios paskirties mokymų patirtis – 8 metai. Turiu įgijęs tiksliųjų mokslų magistro laipsnį. Pamokos vyksta mano namuose arba nuotoliniu būdu lietuvių kalba.

Studentai mokomi šių aukštosios matematikos temų:

Matricinis skaičiavimas (Gauso, Kramerio, arvirkštinės matricos metodai) Ribų teorija Funkcijos tyrimas Diferencialinis skaičiavimas (išvestinės radimas ir jos pritaikymas) Integralinis skaičiavimas ir šio skaičiavimo praktinis pritaikymas (Apibrėžtiniai, neapibrėžtiniai, netiesioginiai integralai) I ir II eilės diferencialinės lygtys ir dvilypiai integralai.

Mokymai vyksta nuo rugsėjo 8 dienos. Susitarti dėl pamokų galima iš anksto elektroniniu paštu:



[email protected]

+370 630 47314

Vardas Nerijus
Telefonas 863047314
El. paštas [email protected]
Apskritis Vilniaus apskritis
Savivaldybė Vilnius


Foto
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju

2017-03-22

Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį, kad ekonominė krizė yra auganti ir gauti pinigus už savo veiklą yra sunku. Nesupraskite nerimauti. Turiu Societe Generale Beninas kapitalą ir esu prieinama duoti jums pinigų paskolą niekam galės grąžinti su palūkanomis, esant 4% per metus. Mano rimtas mano darbas, kad mano klientai niekada nusivylęs savo pasirodymu. Nedvejokite susisiekti su manimi.