Straipsniai
Atgal
PRANAŠUMAS DARBINANTIS – DU TARPTAUTINIO LYGIO ŽINIAS PATVIRTINANTYS DIPLOMAI
2011-07-19

Vasara abiturientams – ne tik nerūpestingų atostogų, bet ir apsisprendimo, ką nori studijuoti, į kokią aukštąją mokyklą stoti, metas. Pasirinkti tinkamiausią profesiją nelengva. Kyla daugybė klausimų: klausyti savo ar tėvų balso, rinktis tai, kas traukia ar kas bus paklausu darbo rinkoje. Vienas iš svarbiausių studijų programos pasirinkimo kriterijų – kokį pranašumą suteiks įgytas diplomas, ar pavyks vėliau įsidarbinti.


Pasirinkę studijas modernioje ir dinamiškoje Tarptautinėje teisės ir verslo aukštojoje mokykloje (toliau – TTVAM), abiturientai gali būti tikri dėl savo ateities. Pastarųjų metų žurnalo „Veidas“ kolegijų reitingo duomenimis, TTVAM yra užsirekomendavusi darbo rinkoje ir rengia specialistus, kurie sėkmingai dirba konkurencinės rinkos sąlygomis ir Lietuvoje, ir užsienyje.
„Sėkmė ieškant darbo priklauso nuo daugelio dalykų – nuo įgyto išsilavinimo lygio, praktinės patirties, bendrųjų ir papildomų kompetencijų, todėl mes skiriame ypatingą dėmesį studijų kokybei, studentų praktinių įgūdžių ugdymui, sudarome galimybes įgyti tarptautinio lygio žinių, kurios suteikia pranašumą darbinantis,“ – teigia TTVAM Tarptautinių ryšių ir projektų valdymo centro vadovė Aneta Vainė.
Tarptautinės, tarpkultūrinės kompetencijos, užsienio kalbos žinios – didžiulis privalumas planuojant tarptautinę karjerą. Būsimiems verslo vadybos studijų programos studentams TTVAM siūlo ypatingą galimybę įgyti du aukštojo mokslo diplomus: TTVAM verslo administravimo profesinio bakalauro diplomą ir Olandijos NHL taikomųjų mokslų universiteto bakalauro diplomą. Pasirinkusieji tokias verslo vadybos studijas studijuos Lietuvoje ir užsienyje. Studentams tai šansas perimti užsienio aukštosios mokyklos dėstytojų žinias ir patirtį, pažinti kitos šalies kultūrą, gilinti užsienio kalbų žinias, pasiruošti darbui globalioje rinkoje.
„Šis diplomas suteikia daug daugiau privalumų darbinantis, nes studentai įgyja tarptautinius standartus atitinkančius gebėjimus, kuriuos itin vertina darbdaviai,“ – tvirtina TTVAM Tarptautinių ryšių ir projektų valdymo centro vadovė Aneta Vainė.
TTVAM ir toliau aktyviai plėtoja bendradarbiavimą su geriausiais Didžiosios Britanijos, Olandijos ir kitų šalių universitetais siekdama jau artimiausiu metu suteikti visų studijų programų studentams galimybę įgyti du diplomus – TTVAM ir užsienio aukštosios mokyklos.
Abiturientams TTVAM siūlo rinktis net iš 10-ties perspektyvių ir darbo rinkoje paklausių studijų programų. Baigusieji pasirinktą studijų programą gauna atitinkamos studijų krypties (ar šakos) profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį.
Daugiau informacijos www.ttvam.lt.

Komentarai