Straipsniai
Atgal
Dalinosi verslumo patirtimi su jaunimu
2015-04-28

Balandžio 24-26 dienomis Jūrmaloje, Latvijoje, vyko Baltijos žydų jaunimo forumas, kuriame pripažinti savo sričių ekspertai iš įvairių pasaulio šalių dalijosi sava patirtimi ir įžvalgomis su žydų jaunimu iš Estijos, Latvijos, Lietuvos, Švedijos, JAV bei kitų valstybių.


Renginyje pranešimą skaitė ir savo patirtimi dalinosi advokatų kontoros Tark Grunte Sutkiene, gyvybės mokslų praktikos srities vadovaujantysis teisininkas Andrej Rudanov.
Savo pranešime A. Rudanov supažindino žydų jaunimą su Baltijos šalių sveikatos sektoriumi, esamu šio sektoriaus ES bei nacionaliniu teisiniu reguliavimu, teikė rekomendacijas dėl saugios ir efektyvios teisinės aplinkos pasirinkimo, pradedant ir vystant verslą medicinos, farmacijos, maisto ir kosmetikos srityse.
„Manau, kad tai yra puiki galimybė ne tik pasidalinti savo žiniomis, gyvenimiška patirtimi, bet ir skatinti aktyvesnį jaunimo įsitraukimą į verslo aplinką. Ir tas susidomėjimas yra nemažas. Po savo pristatymo teko daug bendrauti ir kalbėtis su jaunais žmonėmis, jie yra labai žingeidus, o tai džiugina,“ – sakė A. Rudanov.
Baltijos žydų jaunimo forumas jungia jaunuosius verslininkus iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos, kurie dalindamiesi savo patirtimi skatina verslumą tarp jaunimo, o taip pat stiprina ryšius tarp žydų bendruomenių Baltijos valstybėse.
Baltijos žydų jaunimo forumas organizuojamas jau antrus metus iš eilės. Jame savo įžvalgomis taip pat dalinosi Carrie Hammer, Forbess apdovanota jaunoji dizainerė iš JAV, informacinių technologijų kompanijos „Kiosite“ įkūrėjas Michael Novack, marketingo specialistė ir daugelių knygų autorė Natasha Mazor ir kiti pranešėjai.
Tark Grunte Sutkiene yra advokatų kontora, teikianti paslaugas visose komercinės teisės srityse, subūrusi stiprius aukštos kvalifikacijos profesionalus, kurie konsultuoja klientus sudarant sudėtingus komercinius sandorius ir sprendžiant ginčus tiek viešosios, tiek privatinės teisės srityse Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Komentarai