Straipsniai
Atgal
LEU pagerbs pažangiausių studentų mamas
2016-04-29

Artėjant Motinos dienai, Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) rektorius akademikas Algirdas Gaižutis išsiuntė sveikinimus pažangiausių studentų šeimoms. Motinos diena – puiki proga pasidžiaugti vaikų pasiekimais.


Geriausios LEU studentų mamos gaus padėkos atvirukus, skirtus pasveikinti mamas Motinos dienos proga, pasidžiaugti jų sūnų ir dukterų pasiekimais moksle, visuomeninėje veikloje ir padėkoti už puikiai išauklėtus Lietuvos edukologijos universiteto studentus.

LEU rektorius linki studentų šeimoms sveikatos, darnos, pavasario šilumos ir šviesių vilčių. A. Gaižučio nuomone, labai svarbu studentų šeimoms parodyti dėmesį ir padėkoti.

Viena iš dienų, kuomet galime ir turėtume parodyti savo dėkingumą, yra Motinos diena. „Gegužės pirmasis sekmadienis daugumai šeimų – didžiulė šventė. Tądien sveikiname ir dėkojame savo mylimoms mamoms už tai, kad jos yra ir kiek daug dėl mūsų padarė. Universitetas kuria labai gražią tradiciją ir rektoriaus vardu prisideda prie šių sveikinimų. Tai puiki galimybė ne tik mums didžiuotis savo nuostabiomis mamomis, bet ir suteikti joms progą pasidžiaugti, kad užaugino ir išugdė puikias asmenybes, kurios yra svarbi savo Alma mater dalis ir gali būti pavyzdžiu visai likusiai akademinei bendruomenei“, – kalba LEU studentų atstovybės prezidentė Karolina Bakanauskaitė.

Komentarai