Straipsniai
Atgal
Meno diena suburs kino, teatro ir šokio mylėtojus
2018-04-13

 Jau šeštus metus Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) Šokio ir teatro katedra puoselėja tradiciją, kuomet IV kurso studentai viešai pristato savo baigiamuosius kūrybinius darbus, kuriuose dalyvauja iš įvairių Lietuvos regionų mokyklų, kolektyvų sugūžėję įvairaus amžiaus mokiniai. Šis renginys skirtas pasidžiaugti studentų meniniais pedagoginiais pasiekimais realizuojant save kaip būsimuosius šokio ir teatro ir kino pedagogus, taip pat paskatinti žemesnių kursų studentus gilesniems pamąstymams apie jų pačių kūrybą ir gebėjimus ją pritaikyti įvairaus amžiaus mokiniams.


 Tad 2018 m. balandžio 14 d. (šeštadienį) 12 val. kviečiame visus į Teatro ir kino pedagogikos IV kurso studentų baigiamųjų kūrybinių darbų pristatymą, kuris vyks LEU (Studentų g. 39, Vilnius) 241 auditorijoje. Studentai pavers erdvę – gyvu, jaunu, inovatyviu ir nuoširdžiu teatru. Jame žiūrovai turės galimybę pamatyti skirtingus Lietuvos ir užsienio rašytojų kūrinių interpretacijų etiudus-spektaklius.

 

O 2018 m. balandžio 21 d. (šeštadienį) 12 val. kviečiame visus į Šokio pedagogikos IV kurso studentų baigiamųjų kūrybinių darbų pristatymą, kuris vyks LEU aktų salėje. Šioje scenoje pamatysite šokio kompozicijas, pasižyminčias ne tik skirtinga tematika, atlikėjų amžiumi, bet ir šokio žanrų įvairove.

 

Laukiame žmonių, kurie neabejingi menui, kūrybai.

Komentarai