Teise ir policijos veikla/policijos veikla
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2013-04-08 10:24:47 | Nuoroda

Danke! Pranesiu cia iskart, kai po CMEKO kas aisku bus ir pasidalinsiu ispudziais, bei patirtimi. :)

Žinutė parašyta: 2013-04-10 19:37:37 | Nuoroda

Sveiki, as taip pat planuoju stoti i teise ir policijos veikla. Butinai pranesk kaip tau ten sekesi CMEKe :) manes irgi ji laukia. o uzsiregistruoti reikia internetu?

Žinutė parašyta: 2013-04-10 19:57:57 | Nuoroda
mažyla** rašė:

Sveiki, as taip pat planuoju stoti i teise ir policijos veikla. Butinai pranesk kaip tau ten sekesi CMEKe :) manes irgi ji laukia. o uzsiregistruoti reikia internetu?

 Stai, netgi tau tiesiai kur reikia, kai gausi ar jei jau gavai siuntima - tai registruokis bet kokiai datai:  cmek.vrm.lt/paslaugos.php ;) Na taip, butinai pranesiu, uz keletos valandu isvykstu i Vilniu kad ten anksti ryte but. Bet bent jau is savo puses daug gero nezadu, nes pagal 3 dalykus jei ne daugiau mane ten gali sunaikinti juodai, vietoj ir iskart :DDD

1) Zemas hemoglobinas (Daug keliavau tai nelabai maitinausi) bet po tyrimu menesi geriau gelezies ir maitinausi teisingai jau (o reikia apie 2 men. nors).. 2) turiu lengva astigmatizma +0.5 bet vienam is meridianu 90 laipsniu, nieko man jis neitakuoja matau geriau nei puikiai. Pagal Savada tureciau praeiti, taipogi. 3) Sitas ziauriausias, nors VEM tyrime viskas surasyta puikiai, bet buvo du permusimai sirdies. Tai manau 100% papildomai ryt mane ten tirines del to. :)   

Žinutė parašyta: 2013-04-11 16:27:53 | Nuoroda

 Norėčiau paklausti ar kas iš įstojusiu turėjo ar turi širdies užesi ir vis vien praėjo CMK ir mokosi MRU teise ir policijos veikla? 

Žinutė parašyta: 2013-04-11 18:56:56 | Nuoroda

Šiandien pasidariau paskutiniuosius tyrimus. Dare VEM, tai labai skubejau susimoket uz tyrima, po to skubejau vel i kabineta, tai pulsas pries kruvi gavos gana daznas 120/70, tai sake gali prie to prisikabinti..tikiuosi taip nebus., nes tikrai cia del skubejimo, na bet Vilniui nepasakysi kaip ten kas. Jau uzsiregistravau balandzio 29d..bijau, nes visko prisiklausiau.

Žinutė parašyta: 2013-04-11 18:57:40 | Nuoroda

SergiuLT laukiu tavo pasakojimo :))

Žinutė parašyta: 2013-04-12 19:11:12 | Nuoroda

Hey zmones! :)

Na buvau CMEK, kaip ir visur ramiai. iprastai ir pozitiviai elgiausi ir ten. Tikrai nepastebejau nieko blogo ar pernelyg nervinancio, apsunkinancio paciame procese, bei gydytoju elgesio atzvilgiu. Kaip tik netgi gan gerai viskas ten is vienos puses, is kitos kazkas ir nelabai, bet gal cia tik mano situacijoje. Trumpai: Kur neturejau problemu ten nesikabino praejau greitai ir maloniai dauguma daktaru, kur deja turejau problemu ir apie ka rasiau tai sudare dideliu kliuciu.

Atvariau 6.30 ryto tenai ir isejau paskutinis po 15 valandos su trumpuciu netgi. Truputi po 7-os valandos paima is visu 3ame aukste siuntima, kortele, tyrimus. Ir suklijuoja i viena papke (Byla) kurioje reikes uzpildyti trys lapus: Ivairus asmens duomenys, bei pazymeti del ligu kuriuos turit/turejot ar ne.

Paskui biski haotiska eiles tvarka kvietines i registracija, arba tam paciam kabinete registruos dali zmoniu. ir turesit gal valanda arba pusantros iki 9:00 pereiti pora menkesniu daktaru arba kaip as ir pora kitu eiti pas vidaus ligu daktara, manau tas svarbiausias (rodos jis turi didziausia itaka komisijoje dar) nors priklauso nuo jusu kondiciju.

Kaip ir maniau pasake del sirdies permusimu (ritmo sutrikimu) netinku, ir didelis klausimas del kraujo. Tai deja parase man tiek papildomu tyrimu kad kitus daktarus likusius perejau vos ne po pirmos valandos, man vienam tai buvo is visu tikru tikriausios lenktynes, bei uzduociu zongliravimas.. :D Vienu zodziu pasake man tiesiai, jeigu VEM tyrimas vel bus blogas nera prasmes testi komisija. Uzsirasiau 10:30 VEM papildoma, ir ejau su visis 9:00 psihologiniui testui.

Ispeju kad testui bus skirta kazkur 1:20 arba pusantros valandos. Tai greiciau negu manot to laiko nebeliks :D Pats studijavau psihologija ir neturiu problemu su figuromis ir modeliais, zaibiskai zymejau viska ir tai spejau tik per valanda. Pirma dalis: 395 klausimai, pasizymit +-iuku ar teisingai ar klaidingai apibudina jus teiginys. Antras siurprizas: dar 60 uzduociu su figuromis toks labiau loginis-Matematinis. Kaip supratau ji nagrinedamas yra viso A,B,C,D,E skiltis, jose lygtais po 8 uzduotys ir kiekvienai 6 atsakymo variantai. Kiekviena skiltis prasideda lengvesniais klausymais ir kyla sunkumas ir butinai sekama tuo paciu modeliu. Ta prasme atlike skilti A - Ieskokit kazkokios kitos tvarkos taisykles B ir panasiai.

Na toliau gausit visa likusi laika pereiti likusius daktarus. Kabinetai ir daktarai surasyti jusu byloje kuria nesiokites ir nepamirskit nieko, nepameskit. Virs daktaru duru kaip sviesoforas dega lemputes zalia - laisva o raudona uzimta. Tad nelabai apsiriksit. Kartais jie apsirinka su mygtukais, tai pamatysit ka nors nuoga nieko tokio :D  Patariu registruotis ta diena kai maziausiai zmoniu eis, tada per viena diena susitvarkyti turetu eit. 



 

Žinutė parašyta: 2013-04-12 19:31:23 | Nuoroda

Taigi man nepasiseke labai nes turejau dideles trys problemas: Sirdis, Kraujas, akys. Nors nei viename is tu punktu neturejau gyvenime nusiskundimu arba menkiausiu simptomu, bet tyrimai Klaipedoje ir CMEKE vistiek kai kurias is ju iskele.

Gavau papildomu/ pakartotinu tyrimu kruva:

VEM, trys skirtingus kraujo, slapimo bendra, Sirdies echoskopija, EGD Skopija, Akims deja - Ragenos topografija del keratokonuso. (Negalvokit kaip visi jeigu matot 1,0 ir 1,0 kad praeisit 100%, buna ivairiu anomaliju su akimis asimptomatiniu, tad butu gerai pasitikrinti uz tos 30 LT papildomai akys pries vykstant i CMEK), be to chirurgas kietas vyrukas, bet kazkodel dave man papildoma tyrima ploksciapedystes rentgenograma ir aprasyma. (juokinga nes nuo vaikystes uzsiiminieju kovos menais, gatves akrobatika (ant zoles, asfalto, smelio, gimnastikos salese etc.), ir dar dalyvavau Rusijoj pas desantininkus rimtuose karo mokymuose.

Pakartotina VEM ir slapima perejau idealiai, tai leido visoje komisijuoje dalyvaut, bet gale dienos krauja kur gavo ir tai tik 2 is triju tai nelabai pagal savado 21.4 punkta atseip pereijnu. Tai sake arba netinkamas busiu arba atides komisija pakartotinai. Taip ir baigesi. Visi daktarai man pasirode ok zmogeliukai ir apart akiu, vidaus ligu, ir keisto chirurgo prasymo problemu nebuvo, perejau greitai ir atsiputes.

Tai pagalvuojau istikruju kad man kaip lygiai besidominanciam ir prijaucianciam ikiteisminiu tyrimu, vis del to eiti teise ir ikiteismini procesa, nei po dar simtu litu isleistu tyrimams ir gydymams buti dar netinkamam :) Kai kuriuos pasidarysiu del saves ir tiek.

Nepamirskit kad visi pretenduojanti mokytis eina pagal sugrieztintus reikalavimus, kad ir i MRU. Kaip as supratau praktiskai ta pati pirma skiltis, nesvarbu ka jums ten siuntime parase kad dar antra. Pagrinde neperejau lengvai del mazakraujystes (asimptomatine) ir del to kad nezinojo kas man su akimis netgi CMEKE ( irgi be simptomu)

Kas norite atsakysiu ir i papildomus klausimus arba apie kitus daktarus ka nors. 
 

 

 

Žinutė parašyta: 2013-04-15 17:46:03 | Nuoroda

Ačiū už išsamų pasakojimą :) Nuraminai, nes nuo visu istorijų forumuose jau buvau tikrai išsigandusi, kad pereit neįmanoma :)) O gal gali papasakoti apie sukimą kėdėje? ar tau to nedarė?

Žinutė parašyta: 2013-04-15 19:49:21 | Nuoroda
mažyla** rašė:

Ačiū už išsamų pasakojimą :) Nuraminai, nes nuo visu istorijų forumuose jau buvau tikrai išsigandusi, kad pereit neįmanoma :)) O gal gali papasakoti apie sukimą kėdėje? ar tau to nedarė?

Ka zinau tikrai viskas normaliai ten buvo, tik gaila kad nieko nesiskundziu visa gyvenima praktiskai, o analizes rodo kitaip, bet ka padarysi.. :) Apie kede, negaliu papasokoti, nes to nedare. Nebent tavo kortelej kas nors tokio butu, kad prirektu tokio testo? Nors ka zinau ant kedes suktis man paciam nepatiktu, nors atrakcionu, lektuvu, greiciu, auksciu ir panasiai nebijau hehe 

Žinutė parašyta: 2013-04-16 13:30:53 | Nuoroda

Na ka gi, dar turiu pridurti. Kad siandien man paskambino vidaus reikalu gydytojas ir pasake kad dar man nusiuntus is namu papildomu keleta tyrimu yra sansu pereit komisija, tai su tiek problemu jeigu pereisiu, tada kitiem saugiau jaustis galima! :D

Žinutė parašyta: 2013-04-16 20:26:30 | Nuoroda

ooo, sveikinu. :) tikiuosi iseis ir tau pereiti :) Na jei tu su tokiomis problemomis pereisi, tai as galiu buti drasi :D Na bet vistiek kazkas neramina, nors net nezinau kas :D

Žinutė parašyta: 2013-04-20 00:37:46 | Nuoroda

Kėdėje suktis reikia gaisrininkams, tai būkit ramūs jum nebus karuselių :D

Žinutė parašyta: 2013-04-27 15:42:56 | Nuoroda

 Sveiki, as zadu stoti siais metais, i Teisė ir policijos veikla, mru, nesuprantu kada reikia darytis ta smek, ar pries stojima ar stojant? Aciu uz pagalba. ;)

Žinutė parašyta: 2013-04-27 18:44:17 | Nuoroda

 Prieš stojant reikia susitvarkyt visus reikalus dėl sveikatos :)

Žinutė parašyta: 2013-05-01 21:56:25 | Nuoroda

Sveiki. Tai kaip supratau, jeigu turiu nešioti akinius šansų įstoti praktiškai neturiu?

Žinutė parašyta: 2013-05-05 00:51:16 | Nuoroda

 Dar yra šansų, nors ir nešioji akinius :)

Žinutė parašyta: 2013-05-12 14:57:05 | Nuoroda

 Sveiki, bandysiu šiemet stot i teisę ir policijos veiklą, 20d užsiregistravau i cmek, pergyvenu baisiausiai ;D gal kas turit kokių apsiliepimų? :)

Žinutė parašyta: 2013-05-15 15:24:08 | Nuoroda

 ar dar ne per velu cmekui? nes siandien buvau komisariate ir suzinojau, kad registruotis reikejo vasari-balandi?..

Žinutė parašyta: 2013-05-16 14:51:32 | Nuoroda

 Sveiki, norejau paklaust kas zinot koks turi buti fizinis pasiruosimas? 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą