Del paskolos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2018-11-22 00:22:36 | Nuoroda

Sveiki. Prisireike nedideles paskolos. Noriu issikraustyt is tevu, tai reik apie 1k eur kad susimokeciau depozita, nuoma ir dar nusipirkciau keleta dalyku. Darba turiu, tai grazint kredita nebutu problemu. Tik klausimas is kur patartumete imti?  

Žinutė parašyta: 2018-11-30 03:03:26 | Nuoroda

 O ar turi darbą? Nes jeigu nesi išdirbus 4men, tai niekas tau nesuteiks kredito. dar svarbu, kad per mėnesį grąžinama paskolos suma neviršytų 40 proc. tavo atlygio. Tai jeigu turi darbą ir neturi jokių kitų finansinių įsipareigojimų, 1000eur laivsai tau suteiks. Siūlau pirma pabandyt nueit į banką, gali čia pabandyt pasiskaičiuot www.citadele.lt/lt/privatiems-klientams/kredito-reitingo-skaiciuokle/. Jeigu sąlygos netenkins tada gali eit ir į paprastą kredito bendrovę, pvz www.paskoliukas.lt/greitieji-kreditai/. Ten 1000eur kainuos 1358eur metams.

Žinutė parašyta: 2019-12-09 20:26:52 | Nuoroda

Daug priklauso nuo to, ar jau turi kokį nors kreditą. Turint įsiskolinimų, galima gauti visai neblogų paskolų, žr čia: www.amcredit.lt/paskolos-isiskolinusiems-asmenims/

Paskolos įsiskolinusiems būna pigesnės nei įprasti greitieji kreditai, todėl apsimoka juos imti.

Žinutė parašyta: 2020-06-18 21:56:55 | Nuoroda

Kreipkis dėl refinansavimo. Bus pigiau ir greičiau nei suktis galvą pačiam. Paskambink, paaiškink situaciją, o visa kita pati įmonė matys ir pasakys kas, kur, kaip ir kada. Bus pats paprasčiausias variantas. Išsirinkti kur refinansuoti paskolas gali čia: www.visikreditai.lt/paskolu-refinansavimas/

O šiaip, kadangi turiu patirties su tuo, tai gali klausti kas domina, nes refinansuojant gali pasiskolinti papildomai, net jei turi įsiskolinimų, bet priklauso nuo kreditoriaus ir kitų dalykelių.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą