verslo vadyba;vadyba ir verslo administravimas.kuo skiriasi?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-02 17:48:18 | Nuoroda
noreciau suzhinoti kuo skiriasi shios dvi profesijos? ar perspektyvios shios profesijos? kuo galima butu dirbti uzhbaigus shiu profesiju mokslus? aciu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-02 17:53:32 | Nuoroda
Karjeros galimybės Baigusieji šią studijų programą galės: - dirbti verslo organizacijų marketingo, finansų, tiekimo bei kituose padaliniuose bei įvairių institucijų administracijos skyrių vadovais ar jų pavaduotojais; - organizuoti savarankišką verslą ir vadovauti jam; - tęsti studijas magistrantūroje. Ketinu pati į šią sritį stoti.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-02 18:16:53 | Nuoroda
as irgi ketinu i verslo vadyba vgtu stoti. kiek manot is matkes surinkot?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-02 18:54:20 | Nuoroda
Man atrodo, kad vgtu bus sunku mokintis verslo vadybos...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-03 20:01:29 | Nuoroda
As galvoju pirmu numeriu rasyti (VGTU -> Verslo vadyba), bet kazi ar surinksiu pakankama bala istoti, nes gan sunku istoti yra. Del matematikos, tai net neisivaizduoju, kad islaikiau tai zinau, bet daugiau tai.. Del sunkumo mokytis, tai man taip staciai stovi. Zinau, kad mokytis busiu pajegus ir pasirodysiu labai gerai, tik kamuoja klausimas ar istosiu. Paziurejus is kitos puses, visu tu ekonomistu, verlo vadybininku pilni kampai ir dirba jie uz centus. Ta pati galima kalbeti apie Statyba, bei kitas specialybes. Jei atvirai, tai lietuvoje nematau kur butu galima studijuoti. Dabar tendensija gi vis tiek tokia: stok kur nori, vistiek dirbsi ne pagal specialybe. Na, nors ir ziuriu labai skeptiskai i lietuvos universitetus ir pacia lietuvos ekonomika, bet bent pirmam kursui bandysiu etakuoti lietuvos zemuosius universitetus, o daugiau kuo tolyn i Vakaru Europa ar USA.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-03 21:24:19 | Nuoroda
mano dvi puskes baige verslo vadyba vgtu ir dbr sese mokosi, jau 2kursa baigia, tai nelabai ten ir sunku.. mokytis juk visur reikia..
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą