Prašau patarimo.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 07:57:04 | Nuoroda
Sveiki, Šiemet esu abiturientas, laikau tris egzaminus (anglų, istorija, lietuvių) visų planuoju gauti ~85-90%. Noriu studijuoti V.U Esu universalus žmogus, kuriam daug kas įdomu, todėl noriu paklausti: kur man siūlytumėt stoti atsižvelgiant vien į studijų lengvumą ? Nepaminėjau, kad esu dirbantis žmogus (ne, neakivaizdinio man nereikia, dėkui), taip pat norėčiau studijų metais „studentauti", linksmintis, o mokytis tik sesijų metu ar pan. kaip, manau, daugelis :} taigi laukiu jūsų nuomonių, nuogirdų, pasakojimų ir pasiūlymų. Dėkui už Jūsų skirtas kelias minutes atsakymui parašyti!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 10:44:48 | Nuoroda
Aš manau, kad tik tu pats turėtum žinoti kur tau stoti, kokie čia dar pasiūlymai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 11:36:44 | Nuoroda
Kas yra lengvos studijos? Chemija yra sunki, bet jeigu nori - moki. Tai čia ir tie atsliepiemai bus pernelyg subjektyvūs. Stok į kokią filologiją (anglų/lietuvių) arba paprasčiausiai į istorija. Lengva bus, kur turėsi polėkį.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 17:35:33 | Nuoroda
atsiprasau, bet tavo klausimas arba nelogiskas arba juokingas, jei sakai, kad is egzu gausi tokius ivertinimus, tai kam rinktis lengvas studijas?gal geriau rinktis atitinkancias tavo galimybes ir siekius?kai baigiau ljmm, vienas vu destytojas pasake labai isimintinus zodzius:„nestokit ten kur lengva. jei istosite ir nenoresite tris paras staugti del to, kad jum ziauriai sunku, tuomet zinokit, kad tikrai ne ten istojot“.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 22:58:37 | Nuoroda
Skaityt tamstos prastai mokat arba teksto suvokimo elementarių gebėjimų neturit. Man neįdomūs jūsų retoriniai klausimai "kam stot ten, kur lengva?"... Tiesiog noriu sužinoti, kur įstojus nereiktų dienų dienas kalti 9 galybes nereikšmingos informacijos. Na, suprantu, kad visur jos yra nemažai, bet noriu sužinot, kur to yra mažiausiai, kur galima gyvent mokantis vien sesijų metų ar pan.? Jeigu neturit ką pasakyt, tiesiog ignoruokit. Ačiū
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 23:06:23 | Nuoroda
P.S Prašau nerašykit filosofijų iš serijos „jeigu gabus esi tam - tada lengva", dėstytojų pamokymai man irgi nesvarbūs, jeigu „staugt" nenorėsiu pirmus kelis mėnesius — studijos kaip tik man. Seniau juk visokie žurnalistai, dabar ekonomistai daugmaž lengvai gyvena...negi jau neliko panašaus stiliaus studijų? Nepradėkit rašinėt apie visokį savęs tobulėjimą studijuojant ir koks aš kvailas, kad nesuprantu to bla bla bla — turiu savo poziciją šituo klausimu ir čia klausiu ne to. Ačiū.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 23:12:20 | Nuoroda
manau jei esi protingas, tau daug kur studint būtų lengva...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 23:45:02 | Nuoroda
Labai jau aukšti tamstos reikalavimai norintiems atskaninėti šitoje temoje ir, rodos, atsakymus tik tu vienas ir težinai...Tikėjeisi ko nors kito? Aš vis vien lieku prie konkrečiai prie anglų filolgijos. Istorijoje, mano manymu, tikrai reikės mokytis kažkiek nereikalngų(sąlyginai, žinoma) dalykų (numizmatika ir t.t.), LT filolgija taip pat labai plati specializacija(istorija, literatūra, užsienio kalbos). O anglų tokia, mano manymu sukoncentruota. Tik kaip su perspektyva... Yra ir vertėjų, ir tuo labaiu anglų mokytojų. Galima dėstyti, tačiau nebent tuo atvėju, kai dėstytojų algas pakels. Rašyk, ką pats manai. O lopatolgija netraukia?
Žinutė parašyta: 2008-06-08 00:13:42 | Nuoroda
pzdc. tai nx tas vu,eini sau profen ir chebra gera, ir smagu ,ir nesunku,ir trumpa,ir kam sukt galva?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 02:44:47 | Nuoroda
to Redukcija: Nėra aukšti tie reikalavimai mano, tiesiog nustebau, kad mažai kas suprato mano klausimą teisingai, nors, atrodo, aiškiai suformulavau. Visų pirma, ne dėl pinigų horizonte einu studijuot - jų klausimas nėra aktualus. Tiesiog noriu sužinoti, kokiose „fakuose" žmonės lengvai gyvena, mokosi per sesijas ir pan. man nesinori tikėti, kad tokių tikrai nėra...tiesiog gal jūs neturit pažįstamų studentų daug kaip ir aš :> to ruduopasauliu: Pagal tamstos pasisakymą aiškiai matyti, kad ne pirmi metai profkėje pūvate...intelektas tiesiog šviečia Sėkmės tau tavo menkame gyvenime su menka ateitimi.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 07:59:17 | Nuoroda
Tamsta,kad ir pats kitus izeidinedamas savo "intelekto" neparodote Kvailai labai skamba toks noras,taciau pagalvok kas mokykloje irgi be pastangu sekes,kur bent truputi labiau noretum nei kitur ir pasirink,zinau zmoniu,kuriems ir medicinoje lengva,nes pasak ju,kaip gali buti sunku jei esi "savo vietoje".
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 08:15:17 | Nuoroda
Mano nesupratimui, kažkodėl visi tik apie „savo vietoje" kalba. Į klausimą apie „savo vietas" galiu atsakyti tik pats sau. Jūsų klausiu apie girdėtus pasakojimus, kur lengvai plaukt galima mokantis per įskaitas ir pan. keistai šiek tiek jaučiuosi tą patį kartodamas jau kelintame pranešime...
Žinutė parašyta: 2008-06-08 11:00:24 | Nuoroda
Kaip VU yra tiksliai nezinau, bet kituose univeruose pasroviui gan lengvai plaukia studijuodami verslo administravima, na per sesijas pasimokyt reikia ir tiek. nemanau, kad labai didelis skirtumas bus ir VU vadyboj ir verslo administravime
Žinutė parašyta: 2008-06-08 11:06:12 | Nuoroda
oj, sorry, nepamaciau, kad matiekos nelaikei. tada netiks shitas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 13:10:40 | Nuoroda
Brolio drauge studijuoja VU Politikos mokslus,sake,kad mokos pries sesijas,konspektus ismoksta ir laiko egzus.Tiesa,mokosi neypatingai,stipendijos negauna,moka uz moksla 520lt,bet jos ta profesija nedomina,o kur nori nezino.
Žinutė parašyta: 2008-06-08 13:12:32 | Nuoroda
jo,as punu ten ir man gerai,so what? ir tau siulau! pats nesugebi apsispresti,tai klausineji forumiukyje ,tai ka gis,koks tu ismintingas patarimu jis klausia...tai cha,cia kaip is radioshow...jis snekekit,snekekit ....as pa........ man sito nesiulyk,as pats zinau,ko man reikia,sito - irgi.. o cia ka siulai - tu gal debilas? as ne to klausiau,ir ne sito,pfi,kokie jus nesupratingi.. as kaip supratau,tau bile turet lengvai diploma,nu kazn,kiek gali atsirast studentu,kurie tau sakys,kad jiems labai lengva?priesingai,visiems labai sunku:D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 14:22:11 | Nuoroda
nu aš irgi čia nesuprantu, klausia jis patarimo, o kai visi bando patarti tai tas mandravot pradeda..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 16:53:26 | Nuoroda
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 17:52:39 | Nuoroda
Na savotiškai keista tema, bet na kadangi šiaip ar taip esu vu studentė, galiu bent pabandyti patarti. Dau pažįstamų turiu vu tose specialybėse, kuriose reikalaujama maždaug humanitarinių dalykų egzaminų. Tai va, atsižvelgiant į tavo norus, šiaip siūlyčiau stoti į vu ekofaką, bet tu neturi matiekos... Iš tikro tau nedaug lieka rinktis (jei neklystu) tai filologija, politologija, istorija, teisė, leidyba, gal dar kas nors (reiktų atidžiau peržvelgti reikalavimus). Na ir iš visų šitų, kiek teko girdėti, turbūt komunikacijos fakultete lengviausia kokią leidybą studijuoti. Lengviausia, bet vis viena nemanau, kad kur nors vu yra labai lengva, bet praslysti įmanoma... Svarbu tik turėti draugų, kurie padėtų užpildyti spragas. Beje, kas čia sakėt, kad reikia mokytis ten, kur staugti norėtųsi? Aš irgi kažkada taip galvojau... Bet tikrai neturiu nei tiek valios, nei ryžto mokytis naktimis. Nors nemanau, kad studijuojant mėgstamą dalyką norisi staugti. Staugti norisi tada, kai studijuoji, kas visiškai nepatinka, tada nelieka noro mokytis, sakau iš patirties... Nuoširdžiai linkiu to jausmo nepatirti... (sorry už offtopicą truputį)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-08 19:55:51 | Nuoroda
Verslo informacijos vadyba,leidyba,informologija,zurnalistika,istorija,kulturos istorija,politikos mokslai,verslo vadyba ir administravimas.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą