Abiturientiskas gyvenimas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-12-15 20:20:45 | Nuoroda
Nezinau, kazkaip as stengiuos kuo maziau galvoti apie tuos egzaminus, tiesiog stengiuos mokintis ir viskas, zinoma nepersistengiu, bet manau kad viskas bus gerai, nors planuoju apie LVA, bet jei nepavyks, tai ir Kauno kolegija tiks. Tiesiog reik maziau pergyvent!!!
  • Biologija / VBE 44
  • Chemija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 8
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2008-12-15 20:31:47 | Nuoroda

Tas nuo mokslo metų pradžios pergyvenimas dėl egzaminų, tikrai nieko gero neduos, pritariu, kad reikia tiesiog stengtis ir dirbti, dirbti, dirbti. Įsikalti sau į galvą mintį, kad nuo to priklausys tavo ateitis, gerai pamąstyt kokios bus pasėkmės tinginiaujant. O kas dėl minčių įstosi kur nori ar ne, tai reiktų iš dalies nusiteikt ir ne pačiam geriausiam, turėti atsarginį variantą kaip sakant.

Žinutė parašyta: 2008-12-15 20:41:07 | Nuoroda

O kaip prisiversti dirbti? :) Jeigu nėra n.d, tai ir nedarau nieko, o kaip jūs ? Mokotės savarankiškai kanors? papsakokit, gal įkvėpsit ką :D

Žinutė parašyta: 2008-12-17 21:41:41 | Nuoroda

Candela, turiu tokią pačią problemą :) Sunkiausia prisiversti dirbti, kai tavęs niekas neverčia dirbti.

Dažniausiai turėdama atliekamo laiko savarankiškam mokymuisi renkuosi labiau funny būdus. Pvz .: anglų kalbai - BBC radio klausymas, istorijai - dokumentinių filmų žiūrėjimas.. Nežinau kiek tai efektyvu, bet geriau negu nieko ;) 

Žinutė parašyta: 2008-12-21 18:14:40 | Nuoroda

Oho, jum dar būna, kad namų darbų nėra

Tada ruoškis kitai dienai arba perversk tau svarbiausio dalyko sasiuvinius, kad prisiminutum ką jau praėjot, o tada imkis ankstesnių metų egzaminus pavartyt

Žinutė parašyta: 2008-12-22 23:18:33 | Nuoroda

indre, žinok netgi taip būna, kad nėra nd. o šiemet ir pati patyriau, kad ir abiturientams grynos atostogos yra :d
kas rimčiausia, dėl to neprisivertimo mokytis.. moku pinigus žmogui, kad jis man užduotų papildomo darbo, nes kitaip-pati niekaip savo noru neprisiverčiau.

Žinutė parašyta: 2008-12-22 23:41:02 | Nuoroda

Aš net per atostogas atostogų nejaučiu  Užduočių kalnai - dirbk į sveikatą.

Žinutė parašyta: 2008-12-23 14:49:57 | Nuoroda

Na mūsų taip pat nepaliko be darbo, bet tai,kas užduota pilnai galiu padaryti per paskutinį atostogų savaitgalį, taip,kad... :)

Žinutė parašyta: 2009-01-08 20:00:44 | Nuoroda

Man tai dažniausiai tenka miegot po kokias 6 valandas per parą. O dar lankau šachmatus ir baseiną, tai kiekvieną dieną turiu popamokinės veiklos, išskyrus pirmadienį. Man mokslas tai yra vienas iš didžiausių gyvenimo malonumų, tai taip nebūna, kad nenorėčiau ko nors išmokt. Visada sėdžiu iki 1 - 2 h nakties ir mokinuosi. Aišku ne mokyklos vadovėlius kalu, daug mokausi tokių dalykų, kurie visai neįeina į vidurinės mokyklos kursą ir mokinuosi tik todėl, kad man žiauriai įdomu. Nepagalvokit, kad aš koks moksliukas, kuris tik namie tupi ir visą dieną graužia knygas. "Laku", ko gero daug dažniau už jus ir šiaip nesamonių visokių pridarau, bet bandau viską suderint ir, iš tiesų, visai neblogai išeina.

Žinutė parašyta: 2009-01-08 23:42:58 | Nuoroda

Oi, tik nesinervinkit 

Aš va, kai prisimenu, kaip man viskas buvo, na nelinksma, tiesą sakant, bet ir nieko baisaus. Šiaip mokykitės, bo paskui bus lengviau, tačiau persimokyti irgi nepatarčiau. O užvis bene svarbiausia per egzą bus šalti nervai, kadangi jaudinimasis daug kam (na, daug skaičiusiems, neišsimiegojusiems ir šiaip "kalikams") pakiša koją, nes jie ima ir susijaudina, tad daug ką pamiršta... o paskui universitete bus visai baika palyginus su VBE tik dėstytojai visada pakiša koją.. hem hem

Žinutė parašyta: 2009-01-08 23:51:42 | Nuoroda

O ką pati klešne studijuoji?

Žinutė parašyta: 2009-01-11 17:50:11 | Nuoroda

aha lengva sakyti "tik nesinervinkit"  o kaip tai padaryti- nesijaudinti ?  

Žinutė parašyta: 2009-03-31 15:51:23 | Nuoroda

Aš va tik pasakau, kad visi per tai pereina, ir mes turim, ir tiesiog mokausi, einu į pamokas, aišku papildomai galėčiau daugiau pasimokyt, bet kai net rankos nepakyla kažka rašyt, o akys merkias tai tada belieka tekėt sava vaga. Tiesiog reikia dribt pastoviu tempu, o pasijutus energingam kibt papildomai. Vistiek neišvengiamai turėsim pereit tą išbandymų metą, bus kaip bus. Nieko nepakeisi, nebent ruošiesi.

Žinutė parašyta: 2009-03-31 17:02:10 | Nuoroda

Na taip nervai ir panasiai cia normalus dalykas, anksciau ar veliau visiem pasireiskia:).. bet va nzn kaip jum bet  musu mokyklos mokytojai mus lb "gerai " palaiko pries egzus " - jus neislaikysit, nko nemokat nko nezinot ir pan. " tik db pradeda kitaip galvot:).. na as nusiteikes optimistiskai ir tikiuosi viskas bus gerai..:D! ( gal)

Žinutė parašyta: 2009-03-31 17:04:19 | Nuoroda

Pritariu tam, kad kai pajauti, kad esi pilnas energijos ir gali net kalnus nuverst, reikia eit skaityt papildomai. Man tas padeda, dabar net jau svao noriu pradejau skaityt, nes zinau, kad neikur nedingsiu, o nuejus i egzamina nieko nesimokius zinau, kad bus blogai.....

{nebeatsimenu tavo nicko, kur rasei, kad mokytojai nepalaiko} - maziau kreipk demesi i tokius.. Specialiai gazdina :)

Žinutė parašyta: 2009-03-31 17:28:36 | Nuoroda

Dekiu uz palaikyma:) .zinau, mokytojai taip tik sako bet buna kad tikrai imi abejot.. na bet cia jau praitis ir viskas priklauso nuo musu paciu. na as taip pat neperseniausiai pradejau "mokintis jau rimciau".. laiko dar yra:)

Žinutė parašyta: 2009-03-31 19:53:43 | Nuoroda

Viena mokytoja mums net sako: maziau kreipkit ka kiti kalba, i visus gazdinimus ir panasiai. Tai tas labai padeda :) Ir seip, nebijau dar as egzaminu... nebent lietuviu iskaitos gal siek tiek :)

Žinutė parašyta: 2009-03-31 20:47:09 | Nuoroda
svajotoja_ rašė:

Viena mokytoja mums net sako: maziau kreipkit ka kiti kalba, i visus gazdinimus ir panasiai. Tai tas labai padeda :) Ir seip, nebijau dar as egzaminu... nebent lietuviu iskaitos gal siek tiek :

Joa pritariu..  egzu as ir nelb bijau (kad ner ko cia drebet, ka moki ta parasysi ir viskas bus ciki :D ). tik va liefkiu iskaitos tai... lb bijau nzn kdl.. su bendravimu man problemu ner bet va ka nors taip pasneket neisivaisduoji kaip sunku:( .nu ka matysiu kaip ten bus, iskaita kaip nors gi gausiu..tikekimes

Žinutė parašyta: 2009-03-31 21:52:14 | Nuoroda

Man tai dar reikia mokytis istorijos egzui... nors nemazai jau ir zinau... tik pries menesi suzinojau, kad man jo reiks, tai sioks toks sokelis buvo :)

Joo, man irgi sunku kalbet.. ir siaip. Nu gal nedrebes kinkos :D

Žinutė parašyta: 2009-03-31 22:16:02 | Nuoroda
svajotoja_ rašė:

Man tai dar reikia mokytis istorijos egzui... nors nemazai jau ir zinau... tik pries menesi suzinojau, kad man jo reiks, tai sioks toks sokelis buvo :)

Joo, man irgi sunku kalbet.. ir siaip. Nu gal nedrebes kinkos :D

 Na tai svarbu kad bent pries menesi o ne dar veliau:D..va tau tai dar geraj kad dar daug ka prisimeni bet man.. amm nemazai ka reik prisimint, mazdaug nuo pat pradziu iki galo..tai vat:)  o del liefkiu, kokia tu tema pasakosi??

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą