MRU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-23 22:15:31 | Nuoroda
bembinas rašė:
elijana rašė:
jackus rašė:

as turiu toki klausima ,sitam saite skaiciavau savo bala ir gavosi 15,5 ,o i riomerio viesaji administravima praeitamet konkursinis buvo vos 14,4 (aisku mokama) ,negi tikrai taip lengva ten pakliut net su vidutiniskais egzaminu rezultatais? pvz mano lt 43 , anglu 38 , ist 52 ?

 Mano balas - 14, 48 irgi ketinu i viesaji administravima istoti, o pats maziausias balas praejusiais metais buvo-14, 30. Nu tikiuosi kaip nors...

 baik tu juokus. Kaip galima lyginti praeitu metu konkursini su siu metu konkursiniu balu. taigi visi koficieantai pasikeite ir pagal dabartinius, tai tarkim jei pernai imdavai 16 bala, tai budavo super duper ir laisvai i nemokama , o dabar pagal padarytus koficientus su 16 net i nemokama sunkiai patekt galima, as net nekalbu apie mokama. Jus daugiau domekites, vietoj to, kad lygint konk. balus. Pvz. pernai istos kof. buvo 0,23, dabar 0,4, kitu egzu kofai irgi pasikeite, taip, kad logiskai mastykit.

 Nu ka bembinas, istojau i VA. Pats nieko nezinojes rasai, gasdini cia. Balai tikrai krito (kaip ir maniau). Istojau i VA su net su 14. 48. ;)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą