Atsiliepkite busimieji Soc.Pedagogai !
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-12-15 23:54:22 | Nuoroda

Sveiki, is karto sakau garsiai,tvirtai ir aiskiai,kad noriu buti socialiniu pedagogu,apsisprendziau labai senai ir zinau,kad juo busiu....Tik vienas ,bet....  :) Noreciau,kad atsilieptu zmones studijuojantys sia profesija,parasytu kur studijuoja ir kokiais balai sistojo,tai pat su kokiais egzaminais.Tai labai svarbu man.Esu Vilniete,neesu pirmune,toli grazu,labai bijau del istorijos ir  anaglu kalbos valstybiniu egzaminu,nemanau,kad nemokama vieta man sviestu VK juolabiau VPU.O super turtinga tai pat neesu o ir tarnauti bankams nenoriu desimtmecius... Tikiuosi patarimo ir pagalbos,nenoriu nieko supikdyti,taciau manau,kad NE Vilniuje man istoti sektusi lengviau,butent i VF.Mastau apie Klaipedos kolegija.... Galbut kas nors turi patarimu?  Man reiketo ko nors 'besigaudancio'' zodzio :)

Žinutė parašyta: 2009-12-17 21:36:15 | Nuoroda

Taigi, džiugu, jog iš anksto apsisprendei kuo nori būti ateityje. Tokie žmonės dažniausiai atiduoda visas jėgas mokslui o vėliau tampa puikiais specialistais savo veikloje :}

Soc. Pedagogikos pati nestudijuoju, tačiau mano draugė jau antrus metus mokosi VPU šią specialybę. Kiek žinau, iš pat pradžiu ji nebuvo patenkinta savo pasirinkimu, bet praėjus laikui vis daugiau ir daugiau gilinosi į šo mokslo ypatybes, dabar ne už ką nestudijuotų ką kitą :)

Šiaip i VPU aukštų balų nereikia. Jei labiau pasistengsi - įstosi į nemokamą vietą. O ir pirmunė būti nebūtina. Sekmės.

Žinutė parašyta: 2010-01-06 15:52:17 | Nuoroda

labas,

Aš mokausi LKKA Kaune (kūno kultūros akademijoje) soc. pedagogiką, 4 kursas, šiemet baigsiu. Nenoriu pasirodyti labai nemandagi, bet norisi šiek tiek nuleisti ant žemės - su šia specialybe toli gražu neužkariausi pasaulio ir nepasidarysi stulbinamos karjeros. Tiesiog norėčiau atverti akis, kad ši specialybė, kol kas bent jau, Lietuvoje, dar žengia, galima sakyti, pirmuosius savo žingsnius. Užsienyje - taip, tokie specialistai labai vertinami ir reikalingi, tačiau čia... o dar ne. Nors, žinoma, pats darbas turi savų pliusų ir minusų. Džiaugiuosi už tuos, kurie baigė ir sėkmingai dirba, tačiau tai yra tik mažoji dalis. Na turėčiau dar daug ką, pasakyti, bet jeigu bus įdomu, parašyk emailą, pasistengsiu atsakyti į visus rūpimus klausimus. :) nuoširdžiai, sėkmės 

Žinutė parašyta: 2010-01-12 18:41:43 | Nuoroda

labas, na ir as pagirsiu kad taip anksti nusprendei ka nori studijuoti. as dabar esu pirmakurse studijuoju SU (siauliu universitete) socialine pedagogika( socialinio darbo organizavima) istojau i mokama su 9.60 balu laikiau vient mokyklinius egzaminus t.y lietuviu, matematika, istorija, anglu ir geografija (cia del siaip) na nzn ka dar tau papasakoti. klausk kas dar tave domina. is kaip minejo anksciau pasisakiusioji taip si specialybe nera labai verinama lietuvoje, bet siuo metu dar nesigailiu kad studijuoju sia specialybe.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą