reikia nuomonės
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-03-13 18:24:23 | Nuoroda

Sveiki vaikučiai,

žodžiu tik dabar teprisiverčiau rimčiau pagalvot apie tuos stojimus. Atmetimo principu liko socialiniai mokslai, tai dabar galvoju apie visas tas ekonomikas, vadybas...

Matematika ir anglu stiprioji pusė, bet dar laikysiu ir lietuvių su istorija (čia jau bus nedaug procentų tikriausiai...) Ir ką dabar vertėtų apmąstyt, pavyzdžiui yra vadyba, vadybos informacinės sistemos, transporto inžinerinė vadyba, ir visi suteikia vieną ir tą patį vadybos bakalauro laipsnį. Tai kame šaknys, gal kas galėtu paaiškint nesusipratėliui?

Ačiū už pagalbą. 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-03-13 22:54:37 | Nuoroda

Anksčiau budavo teikiama taip, o dabar bus taip:

 - Patvirtinus naujus Laipsnį suteikiančių pirmosios pakopos ir vientisųjų studijų programų bendruosius reikalavimus, aukštosios mokyklos galės tam tikrais nustatytais atvejais ir būdu trumpinti studijas ar teikti dvigubą kvalifikacinį laipsnį pagal naujai parengtas ir akredituotas studijų programas.

Įprastos trukmės studijų programų atžvilgiu naujieji reikalavimai taip pat suteiks naujų galimybių - akredituotas programas bus galima atnaujinti iki vasaros vidurio be naujo išorinio vertinimo, kad jau šiais metais įstoję studentai turėtų galimybę rinktis tam tikrus studijų derinius, jei tik aukštoji mokykla bus juos pasirengusi siūlyti, pavyzdžiui – lygiagrečiai su krypties studijomis studijuoti kitos krypties dalykus (ar modulį), papildomai specializuotis toje pačioje kryptyje arba didesne nei įprasta apimtimi studijuoti bendrojo universitetinio lavinimo dalykus.
 

Žinutė parašyta: 2010-03-14 00:02:38 | Nuoroda

Pas mane ir ta pati situacija :D irgi tik dabar prisiverciau galvot apie tuos stojimus.. Ir ka galvoju tj tik socialinius mokslus, kokia verslo administravima ar pan..

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą