Studijos Danijoje
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-02-14 14:20:12 | Nuoroda

Sveiki, nuo 2012 rugsejo ruosiuosi vykti studijuoti i danija. planuoju stoti i Copenhagen Business School "Business Administration and Service Management". Tai norejau paklausti gal kas nors ka nors zino apie sia mokykla ir studijas, apskritai butu idomu isgirsti nuomone apie studijas danijoje. Aciu :)

Žinutė parašyta: 2011-03-14 19:39:45 | Nuoroda

Na aš irgi domėjausi studijomis Danijos ir girdėjau tiek blogų tiek gerų atsiliepimų ;> Bet man asmeniškai jos domina :) Nezinau kaip šiame universitete bet Aarhus kiek girdėjau ir kalbėjau su besimokinančiais ten dėstytojai yra labai draugiški o ir paskaitos ne iki vėlumos, todėl gali laisvai susirasti, kokį darbelį :) Be to už dyka vyksta danų kalbos kursai. Na o gal didesnis minusas, kad pradžia labai sunki, susirasti butą ir pan, nes dažnai butai būna be baldų taigi reikia pačiam pirktis, bet kai labai ieškai viskas ten įmanoma ;) Bet vistiek sunkiausia priprasti prie visko :) vietos miltų gali nusipirkti cukraus pudros ar dar ko ;D Bet po poros mėnesių viskas oki ;D O ir šiaip kai gazdina su tom baisiom kainom, tai taip, gana brangu ten, bet imanoma ir daug ka pigiai nusipirkti :> Nes jei turi darba kad ir koki, tai jei nesiduodant po barus kiekviena diena pilnai uztenka pragyvenimui ;) Na tai tiek, negaliu ka labai sakyti apie pačias studijas, nes domėjausi ne šiuo universitetu :)

  • Istorija / VBE 58
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 62
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 55
Žinutė parašyta: 2011-03-22 14:23:16 | Nuoroda

Sveiki. Gal ka nors sudomins studijos International Business Academy, Danijoje, Kolding mieste? Studentai yra iš Danijos ar užsienio ir taip jie sukuria įdomią, patrauklią ir tarptautinę studijų aplinką. Ne tik mokyklos apylinkėse ar regione, bet ir visame pasaulyje ji yra žinoma kaip Aukštos kokybės tarptautinė verslo mokykla. Mokslas nemokamas, tiek pirmieji du metai ( AP degree) tiek Bakalauro studijos.

Akademija Jums siūlo:

* tvirtą teorinį pagrindą, apimantį daugelį sričių;
* suderintas teorines bei praktines užduotis;
* galimybę studentui studijuoti ne tik Danijoje ( Erasmus programa, bei praktikos visose pasaulio salyse);
* Susirasti draugu is ivairiausiu pasaulio saliu;

IBA dirbantys destytojai turi ne tik teoriniu ziniu, bet ir ziniu is praktikos, nes skaityk visi yra dirbe ivairiose kompanijose, taigi mokymas buna zymiai idomesnis, ne vien teorija, o labai daug pavyzdziu is gyvenimo.

IBA bendradarbiauja su universitetais bei kitomis mokslo įstaigomis iš viso pasaulio, todel yra labai daug galimybiu nors vienam semestrui isvaziuoti studijuoti i kitas salis.

IBA studentai dalyvauja tarptautiniuose konkursuose, mainu programose, IBA programas pripažįsta London South Bank University ir Coventry University.

Dauguma tarptautinių partnerių suteikia IBA studentams galimybę tęsti studijas viename iš jų.

Daugiau informacijos rasite www.iba.dk Jei turite klausimu galite rasyti : ( galite rasyti lietuviskai) Stojimo dokumentus galima siusti iki liepos pirmu savaiciu! Uztenka anglu kalbos egzamino, kuri laikote baigiant mokykla, nereikia jokiu papildomu testu ar egzaminu del anglu kalbos. Stojimo dokumentus galima siusti tiesiogiai i IBA, nereikia jokiu kastu.lt paslaugu ir veltui pinigus moketi.


 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą