Studijos Danijoje- IBA
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-03-22 13:55:21 | Nuoroda

Sveiki. Gal ka nors sudomins studijos International Business Academy, Danijoje, Kolding mieste? Studentai yra iš Danijos ar užsienio ir taip jie sukuria įdomią, patrauklią ir tarptautinę studijų aplinką. Ne tik mokyklos apylinkėse ar regione, bet ir visame pasaulyje ji yra žinoma kaip Aukštos kokybės tarptautinė verslo mokykla. Mokslas nemokamas, tiek pirmieji du metai ( AP degree) tiek Bakalauro studijos.

Akademija Jums siūlo:

* tvirtą teorinį pagrindą, apimantį daugelį sričių;
* suderintas teorines bei praktines užduotis;
* galimybę studentui studijuoti ne tik Danijoje ( Erasmus programa, bei praktikos visose pasaulio salyse);
* Susirasti draugu is ivairiausiu pasaulio saliu;

IBA dirbantys destytojai turi ne tik teoriniu ziniu, bet ir ziniu is praktikos, nes skaityk visi yra dirbe ivairiose kompanijose, taigi mokymas buna zymiai idomesnis, ne vien teorija, o labai daug pavyzdziu is gyvenimo.

IBA bendradarbiauja su universitetais bei kitomis mokslo įstaigomis iš viso pasaulio, todel yra labai daug galimybiu nors vienam semestrui isvaziuoti studijuoti i kitas salis.

IBA studentai dalyvauja tarptautiniuose konkursuose, mainu programose, IBA programas pripažįsta London South Bank University ir Coventry University.

Dauguma tarptautinių partnerių suteikia IBA studentams galimybę tęsti studijas viename iš jų.

Daugiau informacijos rasite www.iba.dk Jei turite klausimu galite rasyti : [email protected] ( galite rasyti lietuviskai) Stojimo dokumentus galima siusti iki liepos pirmu savaiciu! Uztenka anglu kalbos egzamino, kuri laikote baigiant mokykla, nereikia jokiu papildomu testu ar egzaminu del anglu kalbos. Stojimo dokumentus galima siusti tiesiogiai i IBA, nereikia jokiu kastu.lt paslaugu ir veltui pinigus moketi.

 

Lankstinukai apie IBA programas: iba.dk/order-a-brochure/
 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą