VU Psichologija 2011
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-01 22:56:59 | Nuoroda

 Sveiki, jungiuosi ir aš prie būsimų psichologų ;)

Žinutė parašyta: 2011-08-06 00:57:59 | Nuoroda
Vikce rašė:

 Sveiki, jungiuosi ir aš prie būsimų psichologų ;)

 Vat aš irgi :D ;) 

Žinutė parašyta: 2012-02-01 14:58:49 | Nuoroda

Na, kaip sekasi įstojusiems? :) 

Žinutė parašyta: 2012-06-20 12:44:12 | Nuoroda

LABAI nepatariu cia stoti!!!!!!

Nulis praktinės naudos, kiti universitetai derina studijas su praktika, sudaro sčlygas studentams dirbti, liberalesnė atsiskaitymų tvarka, jaunesni dėstytojai, modernios teorijos, šiuolaikiškos technologijos universitetuose. Čia deja, to nėra:) tikrai nerekomenduočiau niekam ir pati nestočiau vėl:)

Įdomiausia tai, kad absoliučiai nereglamentuota baigiamųjų darbų vertinimo tvarka - čia tai iš viso, sovietiniai laikai, ar ką?:) Komisijai gera nuotaika - 10, bloga - 2! O kur pagrindimas? Klausiau visus gynimus, ir turiu pastebėti, kad tie. kurie gavo septynetus, tikrai geriau pasirodė, nei kad "darbe esame esminių klaidų, nesupranta esmės" - kaip nurodoma Bliumo baigiamųjų darbų vertinimo nuostatuose. Recenzentė net nebuvo susipažinusi su tokiais nuostatais, aš pati jai turėjau juos persiųsti:D AR ČIA SENIAUSIAS UNIVERSITETAS?

Prestižu iš tolo nekvepia... Kad komisijos darbo niekas netikrina, tai faktas, o kaip su darbų vadovų veikla? Ar tikrai jie neprivalo teikti informacijos, susijusios su literatūros šaltiniais (kaip buvo mano atveju ir daugeliu kitų)?

Patikėkit manim, VDU, KTU ar netgi Romeris dabar kuria naujas specialybes šitoj srity ir ruošia darbo rinkai specialistus. Iš karto darbina juos po biagimo... Su mūsų VU privatus verslas truputį nesusieina..:)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą