neakivaizdines studijos VPU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-30 00:33:15 | Nuoroda

 Sveiki  :] gal kas nors galėsite padėti, ir atsakyti į šiuos klausimus :

Iki kada reikia sutvarkyti stojimo dokumentus, ir ar galima visa tai sutvarkyti internetu?

Ar galima studijuoti nemokamai, jei jau studijuoji kitoj vietoj nemokamai( mano turimom žiniom negalima)? Ar neakvizaizdinių studijų trukmę galima kokiu nors būdu sutrumpinti nors šiek tiek?


 

Žinutė parašyta: 2011-06-30 01:32:04 | Nuoroda

Tureti 2 vf vietas imanoma. Studijuojant neakivaizdziai galima susitrumpinti studijas nevirsijant per metus nustatyto maksimalaus kreditu skaiciaus. Tai yra jeigu noresi atsiskaityti i prieki turesi pirkti siuos kreditus uz savo lesas, kadangi tai nera itraukta i studiju programa ir tu atsiskaitai i prieki savo noru. Istoti nemokamai negalesi. Pirma semestra teks moketi uz studijas, toliau, jeigu iskris po pirmo semestro studentu ir atsilaisvins valstybes finansuojamos vietos antrame semestre tave perves i ju vieta su salyga jeigu buvai pazangus ir turejai geriausia vidurki. Oho! Turesi netgi 2vf!!! galesi draugams pasigirti :D o jei rimciau Patarsiu nesivelti i tokias nesamones tai yra pasyvus saves alinimas del nezinia ko ar tu apskritai galesi kazka panasaus dirbti. Apturesi didesnes naudos jeigu per tuos studiju metus sugebesi dirbti ir stropiai studijuoti viena sau patinkama dalyka. Darbas ir patirtis pades susivokti ko nori gyvenime. Nebuk godus vaike, gerai pagalvok, ar ne laikas tapti savarankisku, susirasti darba ir atitrukti nuo tevu :) nes teko matyti tokiu kadru kur ilindo i dvi vietas, prastai baigesi...

Žinutė parašyta: 2011-06-30 15:47:28 | Nuoroda

Ačiū

Žinutė parašyta: 2011-06-30 15:49:30 | Nuoroda

o esi tikrais, kad jei atsilaisvina vieta galima bandyti užimti jo vietąn nepaisant to, kad jau studijuoju vienur nemokamai?

Žinutė parašyta: 2011-06-30 15:52:43 | Nuoroda

Taip pat, radau informacijos , kad galima stori iškart į antrą ar trečią kursą (tikriausiai jei studijuoja studijuoji, ar studijavai kažką panašaus). Gal kas nors ir apie tai plačiau galėtų papasakot?

 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą