KU bendrabuciai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-12 12:12:19 | Nuoroda

Gaila,kad tiek mažai tebuvo laisvų vietų į bendrabučius,jaučiu dauguma žadat nuomotis butus Klaipėdoje,aš taipogi žadu,gal kas norėtų kartu? :) na net nežinau kaip čia geriau išsireikšti,norėtusi nuomotis su panele :)

Žinutė parašyta: 2011-08-12 12:45:24 | Nuoroda

Sveiki ;)) Gal zinote, kaip suzinoti su kuo gavai kambari?

 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-08-12 13:14:53 | Nuoroda

 Krc negavau bendrabucio.. isvis pagal ka ten suskirsto, kad gautu? 

Žinutė parašyta: 2011-08-12 13:42:13 | Nuoroda

Sveiki, istoje i studentu gretas :)

Kaip matau, klausimu daugybe ir noro suzinot atsakymus i juos taip pat didele :D

Pati pirma kursa jau isgyvenau taikos barake. Kambariai blokiniai - po 2 ir 3 :) bukle juose ivairi. Kaip cia kazkas rase, jog tarakonu nera, tai atsibuskit ;] ne teveliu namuose gyvenat, kad tokie padareliai nesilankytu. Virtuvese ju pilna, as vos atsikrausciau i savo kambari jau pirmas tris dienas dauziau. Kol galiausiai atrode, kd issinaikinom. Taciau tai nereiskia, kad jie dingsta ilgam, nes uzklysta is kaimynu per radijatorius ar per kanalizacija. Grupiokas, kuris gavo kambary 5-tame aukste, kambario atsisake ta pacia diena, kai i ji izenge - atitraukus saldytuva, uz jo buvo begale tarakonu. Taip kad nusiteikit ! :) 
 Siaip bendrabucio bukle nekokia. Jis pats prasciausias is KU baraku. Jau rudeni per langus belekaip pucia visu krypciu vejai, todel ruoskites izoliacijos ir laikrasciu ar vatos ;).  Griztant prie virtuviu, tai bijau sumeluoti, bet aukstui 2 ar 3 yra skirtos. Dusai - 3kambariukai rusy. Normaliai irengti + tragiska vonia, kurios langai apdangstyti plokstem. Kada niekas nesimaudo, pakankamai baugu ten buna, vis del to rusys, vamzdziai, pilna visokiu uzkampiu ir t.t.. Kazkas uzdave klausima apie tai, kad norit gyventi su draugais. Pasakysiu tiek, kad pirmakursiai mazai ten gali ko nors prasyti, nes jie ten neturi teisiu. Su kuo paskirs gyventi, su tuo ir gyvensi. Nebent pavyks susitarti su tavo draugo/-es kambario draugais. Apie tai, su kuo gyvensit, suzinosit atvyke i savo kambary bendrabutyje :) .  Ir nenustebkit, jei administratorius duodamas jum kambario rakta pasakys "jei yra lova, tai jau gali pradeti gyventi", nes nevisada ir ne visiems ta lova buna kambary. :) Jei ju nera, tuomet tenka patiems atsivezti arba kaip nors susigaudyti ja ;].

Žinutė parašyta: 2011-08-12 13:51:04 | Nuoroda

 man rodos,kad dar net nera suskirstyta kas su kuo gyvens bendrabuciuose :)

Žinutė parašyta: 2011-08-12 14:00:44 | Nuoroda

Apie tai nk negaliu pasakyt :) Tikriausiai, kad nera, juk siandien tik suzinojot, kas pateko ir kur :)

Žinutė parašyta: 2011-08-13 09:05:59 | Nuoroda

 o kaip del staybininku pr 43 bendriko? tikiuosi geriau

Žinutė parašyta: 2011-08-13 10:11:39 | Nuoroda

Jis geriausias is visu KU bendrabuciu . Kiek zinau suremontuotas :) foje grazus, draugiskas ir skalbimo masinos netgi yra :))

Žinutė parašyta: 2011-08-13 11:29:04 | Nuoroda

Ar tikrai gali buti kambarys be lovos? juk mokam uz tai pinigus.. tik pabando mano kambaryje jos nebuti, gales man is kur nori atitempti.. as jau tikrai nezadu naujos pirktis ar 200km temptis is namu.. :DD Beje, gal kas zino daugiau apie malunininku 4? :)

Žinutė parašyta: 2011-08-13 13:26:07 | Nuoroda

Del lovu visiska tiesa. Man paciai taip buvo pasakyta, o viena mergina is vis visus praeitus metus pragulejo ant savo susiveztu pripuciamu ciuziniu kruvos :). Su atitempimais lovu ten nieko nepaaiskinsi :) - nebus ir versiesi pati, kaip tik noresi.

Žinutė parašyta: 2011-08-13 14:00:40 | Nuoroda

 Kas dar gavo statybininkų bendrabutyje kambarį  ?:)

Žinutė parašyta: 2011-08-13 14:24:34 | Nuoroda

o kas is taikos 30? vienykimes;D 

Žinutė parašyta: 2011-08-13 17:50:29 | Nuoroda

Deja, bet pačios vienas draugas gavo kambarį be lovos, pirkosi. O kur čia dingsi daugiau :) Aha, mandri, kol pas tėvus, ten niekam neįdomu bus ar jums lova yra, ar jums vandens reikia, ar elektros.

Žinutė parašyta: 2011-08-13 21:41:31 | Nuoroda
teptep rašė:

 Kas dar gavo statybininkų bendrabutyje kambarį  ?:)

 As gavau :)))

Žinutė parašyta: 2011-08-13 22:07:46 | Nuoroda

 Gal papulsim į vieną kambarį ;D

Žinutė parašyta: 2011-08-13 23:24:13 | Nuoroda

 nu tik nereikia varyti kartais dievo i medi, kaip kuri(-is) cia sake kad statybininkuose sviesas 10h isjungia ir iki 6h ryto neisleidzia :D tiek isleidzia, tiek ileidzia. aisku budetojos nepatenkintos buna, bet ka padarysi. :D barako bukle nebloga, kiekviename aukste po 2 dusus, tad i rusi nereiks. skalbykle yra, tik reikia savo miltelius tureti ir sitas malonumas 3lt kainuoja kaskart kai eini skalbti. zodziu kas gavot sita tai gyvenimo salygos jame neblogos, visi kita ivertinsit per pirmaja savaite. beje, kam aktualu buvo zinoti su kuo gyvens, tai visada galit budami uzsukti i klaipeda ir pasiziureti koks jums kambarys priskirtas (na kadangi sarasai neseniai paskelbiti tai dar gal savaitike skirstys kas, kam ir su kuo) ir ko jame truksta, galbut ir adminei tuo paciu isreiksti pageidavima su kuo noretumete kartu gyventi. cia apie statybininku baraka trumpa info buvo ;)

Žinutė parašyta: 2011-08-15 00:54:51 | Nuoroda
Kitekatka** rašė:
teptep rašė:

 Kas dar gavo statybininkų bendrabutyje kambarį  ?:)

 As gavau :)))

 Aš taip pat

Žinutė parašyta: 2011-08-15 12:47:58 | Nuoroda

Gal kas ka nors zinote apie Malunininku bendrabuciuka daugiau? :D
Nes pats ten pakliuvau, tai noreciau nors susidaryti vaizda. :)

Dekui.

Žinutė parašyta: 2011-08-15 14:12:51 | Nuoroda

Aš gyvenu Malūnininkų bendrabutyje.

Pirmame kurse mane atkėlė pas psichologijos magistrantę (čia tinka tai temai "Noriu gyventi su draugėm ar fuksėm"), bet dėl to spintoj neverkiau ir Jums patariu, nes tokiu atveju greičiau prisitaikai prie realybės :D

Lovos nebuvo, tad vyrukai atnešė tokį lovos RĖMĄ ir ant jo uždėjom čiužinį. Labai didelio komforto neturėjau, bet užtat alaus butelius po čiužiniu dėt buvo superinė vietelė.

Rūsyje yra penki "pagal europinius standartus" sutvarkyti dušai. Teoriškai. Praktiškai veikia gal kokie trys. Na, tikriausiai rugsėjį veiks visi penki, bet paskui ir dušų galvos nuimamos, ir žarnos nutraukiamos ir spynos išlupamos... Dar nesupratau, kodėl suaugę žmonės taip daro, bet turiu prielaidą, kad kažką savo kambariuos konstruoja.

Jokių pedofilų ar ekshibicionistų prie dušo neteko susitikt :)

Ten pat rūsyje yra skalbimo mašinos ir džiovykla. Susimoki banke tris litukus, atneši budėtojai ir eini skalbt. Tada ateini, išdžiaustai rūbus ir po kelių valandų pasiimi. Nereik liūdėt, jei nerandat kokio rūbo - pasiimat panašų kabantį ir laimingi išeinat :D

Virtuvės neįspūdingos. Vienam aukštui tenka dvi - vienam gale ir kitam gale. Virtuvėje viena viryklė, kriauklė ir stalas. Tad kulinarinius šou ten drąsiai galima organizuot :) Aplinka, žinoma, nėra "skani", beeet laikui bėgant nebematai.

Kas dar?:) Grįžimas namo vėlų vakarą? Priklauso nuo budėtojo. Grįžti, durys užrakintos, beldi, skambini visais varpais - atrakina :) Būna kuriozų, kad sako "neįleisiu iki šešių ryto" ir panašiai. Bet tada nutaisai mielo katinuko veidelį, prisispaudi nosim prie durų ir žvelgi budėtojai į širdį. Likimo valiai paliktų ir sušalusių nebuvo, aaarba aš praleidau ką nors ;D

Ko dar nepaminėjau, kas svarbu?

Žinutė parašyta: 2011-08-15 14:28:12 | Nuoroda

Oj  kaip fainai. Nes apie malunininkus jau teko is kaikur prisiklausyti nekokiu nuomuoniu... :D
O kaip patys kambariai? Yra vietos normaliai ar labai minimaliai?
Ir keliese dazniausiai yra apgyvendinama?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą