Mokymo programos
Tarptautinė rinkodara ir vadyba
Valstybinis kodas: 621N55002
Kodas pagal ISCED: 51234
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Magistratūra
Baigimo sertifikatas: Magistro diplomas
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 2 m.

Anotacija arba apibūdinimas

Gilinamoji magistrantūros studijų programa skirta rengti šiuolaikinius vadybininkus, įgijusius tarptautinių organizacijų valdymo žinių bei išorinių ryšių vadybos kompetenciją, galinčius profesionaliai užmegzti ir tvarkyti verslo ryšius su bet kurios užsienio šalies verslininkais.
Stojantysis turi turėti bakalauro kvalifikacinį laipsnį, būti surinkęs ne mažiau negu 24 kreditus iš dalykų, priskiriamų socialiniams mokslams ir vykdyti priėmimo į universitetą konkursines sąlygas.
Būsimieji vadybininkai studijuoja gilinamojo lygio dalykus: tarptautinį verslą, ES ir verslą (lobizmą, naujo verslo pradžią, globaliąją verslininkystę, tarptautinių įmonių vadybą), skirtybių derinimą (kultūrą ir įvairovę, tarptautinę organizaciją, tarptautines derybas) bei taikomuosius studijų dalykus: tyrimų metodologiją, verslo ir rinkodaros etiką, daugiamatę statistiką, strateginę analizę, finansų teoriją, mikroekonomiką II, Baltijos šalių ekonomiką ir ekonominę politiką.
Praktinės studijos nenumatytos.
Studijų programa baigiama baigiamuoju magistro darbu. Baigusiajam suteikiamas vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikacinis laipsnis.
Baigus tarptautinės vadybos magistrantūros studijų programą studijas galima tęsti socialinių mokslų srities doktorantūros studijų programose.
Vadybos magistrantūros studijų programa skirta asmenims, turintiems bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir siekiantiems tapti vadybos ir verslo administravimo magistrais.
Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikacija reikalinga norint dirbti vadybininko, verslo administratoriaus darbą.
Asmuo, įgijęs vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikaciją, turi:
- gebėti analizuoti ir vertinti tarptautinę verslo aplinką, valdyti tarptautinių pardavimų, rinkodaros, finansų funkcines sritis, organizuoti šių funkcinių sričių struktūrinių padalinių veiklą, vadovauti žmonėms, gebėti perprasti skirtingas etikos ir verslo kultūros normas kitose šalyse, kartu dirbti bei pasiekti susitarimą su skirtingą pasaulėžiūrą ir vertybes turinčiais žmonėmis ;
- žinoti tarptautinių organizacijų valdymo metodus, išorinių ryšių kūrimo ir palaikymo gaires, valdymo teorijas, sprendimų priėmimo metodus, pagrindinius ekonominės analizės metodus, turėti žinių apie šalių ekonominę-vadybinę aplinką
- mokėti atsakingai, savarankiškai ir greitai organizuoti savo darbą, efektyviai bendrauti su klientais, aiškiai ir nuosekliai reikšti mintis, surasti problemas ir jas spręsti, lanksčiai vertinti reiškinius, būti tolerantišku ir nekonfliktišku.
Vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikaciją galima įgyti universitetuose.
Norintiems siekti vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikacijos reikia turėti bakalauro kvalifikacinį laipsnį.
Neformaliuoju ar savaiminiu būdu išugdyti gebėjimai dirbti vadybininku, verslo administratoriumi nėra pripažįstami.
Įgiję vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikaciją asmenys gali dirbti vadybininku, verslo administratoriumi šalies ir tarptautinėse organizacijose, tarptautinio verslo srityje.
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
"ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas", UAB Vilnius Aušros Vartų g. 7A
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju