Įstaigos
Sheffield Hallam University (Anglija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

Sheffield Hallam Universitetas yra vienas perspektyviausių bei moderniausių universitetų Didžiojoje Britanijoje.

Universitetas didžiuojasi, jog yra svarbus ir gerbiamas savo studentų, darbuotojų bei įmonių, su kuriomis bendradarbiauja.

Universiteto mokymo metodai yra modernūs bei paremti pasaulinio mąsto tyrimais. Studentai yra labai įvairiapusiški ir nusiteikę iš studijų pasiimti viską, kas tik įmanoma. Sheffield Hallam Universitetas siūlo aukštą mokslo kokybę, modernias mokymosi patalpas bei įvairius mokymosi būdus, atitinkančius studentų poreikius. Pavyzdžiui, tai yra vienas iš pirmaujančių elektroninio mokymosi D. Britanijos universitetų, o taip pat jis siūlo nuotolinį, dalinį bei tradicinį pilnos dienos mokymąsi.

Pramonės partneriai bendradarbiauja su Sheffield Hallam Universitetu dėl lanksčios, į verslą orientuotos programos bei aukšto lygio atliekamų tyrimų, patalpų bei studentų. Universiteto partneriai yra Sony, BP, NHS, Network Rail, Cisco, SAP ir Microsoft.

Universitetas tam, kad užtkrintų pažangiausių mokymo būdų galimybes, daug lėšų investavo į naujausias technologijas, tad šiuo metu, visos patalpos yra itin modernios. Taip pat, pabrėžiame, jog jis yra žinomas kaip Dėstymo ir Mokymosi Meistriškumo Centras bei garsėja elektroninio mokymosi ir puikiomis įdarbinimo galimybėmis.

2005 gegužę Collegiate Crescent teritorijoje universitetatas atidarė įspūdingą Robert Winston pastatą. 13milijonų svarų vertės „Sveikatos bei socialinės rūpybos mokslo švyturys“ buvo oficialiai atidarytas. Atidarymo ceremonijoje dalyvavo universiteto kancleris, profesorius Lord Winston. Šis centras studentams suteikia pasaulinio lygio sveikatos bei socialinės rūpybos studijas.

Sheffield Hallam yra įkurtas miesto centre, tad 30000 studentų prisideda prie verdančio miesto gyvenimo, o tuo pačiu universitetas vaidina svarbų vaidmenį miesto ir regiono gyvenime. Jo moksliniai tyrimai bei verslo idėjos prisideda prie ekonominio ir socialinio savo regiono bei D. Britanijos vystymosi.

Pačiame Sheffield miesto centre yra įkurtas ir universiteto bendrabutis. Jis siūlo modernią aplinką bei yra vienas geriausių bendrabučių Europoje, sukuriantis puikias mokymosi galimybes.

Kitas studentų bendrabutis, esantis už kelių mylių, yra visiškai kitoks. Jis yra įkurtas tarp pievų bei medžių, viename miškingiausių Sheffield priemiesčių.

Universiteto aplinka nėra vienintelė studentų pamėgta vieta – pats Sheffield miestas yra didžiulė pramoga.

Sheffield yra dviejų universitetų, turinčių daugiau nei 50 000 studentų, namai. Be to, čia yra įsikūręs didžiausias Europoje mokslo koledžas ir Tiesioginio Mokslo Valdyba (UFI), taigi jis gali būti pelningai vadinamas mokslo miestu. Taip pat šis miestas šalyje turi didžiausią paklausą tarp studentų, kurie atvažiavę čia taip pamilsta šį miestą, jog didžioji dalis pasilieka čia gyventi ir dirbti.

Svarbiausi faktai

* Tai yra perspektyvus bei modernus Universitetas, kuriame mokosi 30000 studentų, dirba 4100 darbuotojų ir jis kasmet pasiekia 150 milijonų apyvartą.
* Universitetas turi keletą modernių bendrabučių bei mokymo įstaigų, kurios yra geriausios D. Britanijoje. Per pastaruosius 10 metų, universitetas investavo 81 milijoną svarų į mokymo bei mokymosi priemones, o iki 2010 planuoja investuoti dar 80 milijonų.
* Aktyvų bei spalvingą studentų būrį sudaro 3000 užsienio studentų iš daugiau nei 120 šalių.
* Universitetas bendradarbiauja su įvairiomis organizacijomis iš viso pasaulio, o ypač iš Europos ir Azijos;
* Universitetas siūlo apytiksliai 610 skirtingų mokslo programų (bakalauro, magistratūros, dienines bei dalines studijas);
* Universitetą baigę studentai lengvai randa darbus. Per 6 mėnesius po studijų baigimo, 89 % studentų įsidarbina ar toliau tęsia studijas.
* Universitetas bendradarbiauja su 25 profesinėmis organizacijomis, tokiais verslo ir pramonės lyderiais kaip Sony, BP, NHS, Network Rail, Cisco, SAP ir Microsoft.
* Universitetas investuoja į sėkmę. Tai rodo 13 milijonų svarų kainavęs sveikatos centras ir multimilioniniai mokslinių tyrimų centrai.
* Universitetas suteikia įvairaus mokymosi būdų pasirinkimą, tam kad galėtumėte jį derinti su savo užimtumu. Siūloma daugiau nei 200 programų, į kurias įeina dalinės studijos, nuotolinės studijos bei studijos dirbantiems žmonėms.
* Valstybinio įvertinimo centras 12 universiteto dalykų įvertino kaip puikius. Universitetas didžiuojasi mokydamas to, kas teikia rezultatus.
* Universitetas ir toliau investuoja į statymo bei atnaujinimo programą, į kurią jau yra įtrauktas naujas ACES pastatas, kuris atsidarė 2008 metais.
 

Daugiau informacijos apie šį Anglijos universitetą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju