Fizinis VU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-03 20:45:07 | Nuoroda
Tikiuosi joks pavyks įstoti į vieną iš VU programų, tačiau kadangi papildomai nesportuoju iškilo toks klausimas. Ar fizinis lavinimas išvis egzistuoja VU, ar jis yra privalomas, jei taip, ar ten eini šiaip pasitreniruot, ar reikia ir kažkokias įskaitas laikyt ir ar į jas labai rimtai žiūrima?
Žinutė parašyta: 2008-05-03 21:09:56 | Nuoroda
Egzistuoja, kaip pasirenkamas dalykas: jei nori, gali lankyti kazkokia tai sporto saka ir uz tai gauti kreditu. Jei nenori - niekas nevercia sportuoti.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-05 22:19:53 | Nuoroda
O ten buna kazkokie fizinio testai stojant, gal kas zinot kas ten per testai ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-08 01:30:20 | Nuoroda
Fizinio testai Pirmasyk girdziu apie toki dalyka. Kaip jau buvo mineta, ivairios sporto sakos VU yra kaip laisvai pasirenkami dalykai. Kiek girdejau, ten nuo sporto sakos ir nuo trenerio priklauso: kartais jokiu reikalavimu nebuna, katais priima su laimejimais toje srityje, kartais turi sudalyvaut varzybose, kad iskaita gautum.. Cia gali pasiziuret, koki sporta siulo VU https://klevas.vu.lt/pls/klevas/public_ ... autas_id=6 (pasirink, kad rodytu VU sveikatos ir sporto centra arba tiesiog i visu dalyku saraso pacia apacia nueik). Siaip VU turi "kacialka" uz berods 8lt menesini mokesti studentam Aisku bukle ten nekokia, bet gi turetu susiremontuot, gal net nauja VU sporto centra pastatys.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-08 02:01:26 | Nuoroda
Oba, pasirodo tikrai yra kazkokie fizinio testai Daugiau apie VU sveikatos ir sporto centra http://www.ssc.vu.lt/
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą