Konkurso taisyklės
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-10-03 15:08:30 | Nuoroda

Visas taisykles galite paskaityti čia.

Primin sime tik keletą: konkurse gali dalyvauti visi registruoti Studijos.lt vartotojai, parašę pasakojimą apie savo mokytoją ar dėstytoją bendrojo forumo „Papasakok apie geriausią pedagogą” kategorijoje. Kiekvienam pedagogui TURI BŪTI sukurta atskira tema, kurios pavadinime provaloma įrašyti pedagogo vardą (arba pirmąją raidę), pavardę bei mokymo įstaigą.

Kilus klausimų, galite rašyti čia arba klausti administratorių.

Žinutė parašyta: 2008-10-15 20:24:04 | Nuoroda

Aš dar nebaigusi mokyklos.. Vis dar ten mokausi.. Susimasciau apie geriausio pedagogo sąvoką.. Žinot kas yra idealus mokytojas? Atvykit į Viduklės gimnaziją ir pamatysit Čia dirba pati pati geriausia pedagogė, matematikos mokytoja Dalia J.. Kada tik beprireiktu pagalbos, ji visuomet padės, supras.. Taip pat labai idomios pamokos.. Ji visuomet sugalvoja ką nors kitaip negu kitos, eilinės mokytojos: įvairūs matematiniai žaidimai, animacijos, kurios sukelia šypseną ir suteikia norą mokytis.. Manau, jog tokios pedagogės kaip ši niekur niekas nesurastų.  Ši pedagogė yra pati geriausia ir šauniausia pasaulyje Gerbiu ir vertinu ja

Erika J. Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazija

Žinutė parašyta: 2008-10-18 13:35:21 | Nuoroda

Sveiki.Noreciau visiems papasakoti apie geriausia mokytoja,kuri mums deste rusu kalba.Tai yra mokyoja Cerniauskiene,Ji nuosabus zmogus.Ji mums netik buvo mokytoja,bet ir geriausia patareja,musu globeja.Jau mes esam pabaige mokykla,bet vistiek susitike visada maloniai pasikalbam.Jos nuosirdumas,rupestingumas ilgai mums pasiliks sirdi.Esame labai dekingi jai uz visa jos geruma.Linkiu Mokytojai viso ko geriausio.Butu labai saunu,kad butu kuo daugiau tokiu mokytoju.

Palangos senoji gimnazija.

Elena Gauciute

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2008-10-23 22:05:58 | Nuoroda

Mokyklą baigiau prieš 3 metus. Paskutiniojoj mokykloj mokiausi 6 metus,prisipažinsiu nekelia gerų prisiminimų joje,kten nebuvau savimi,iš veiklios mergaitės tapau tylia pelyte. Na bet į tą mokyklą labai norisi sugrįžti aplankyti savo auklėtoją A. Vaškelienę.

Ji nuostabus žmogus. Reikli, teisinga, visada padedanti. Ji šauni auklėtoja,gera mokytoja savo srities specialistė (istorijos mokytoja). Vertina pagal žinias,neleido nusirašinėti,bet išmokom jos dėka,išlaikėm egzaminus, labai patiko kad pažymio buvom tikrai verti tiek kiek gavom :) Labai gerą mokymo metodiką turėjo: testai,žemėlapiai, dokumentų nagrinėjimas, nebuvo vien teorijos "kalimas". Iki 7 klasės labai nemėgdavau istorijos pamokų,nes mokė kita mokytoja,o kada pradėjau mokytis pas ją,labai pamilau istoriją kaip dalyką,įdomu mokytis pas ją buvo. 

Dabar turiu svajonę- gauti istorijos diplomą :)

Lazdijų M. Gustaičio vid. mokykla

Sigutė Kalpokaitė 12 c

Žinutė parašyta: 2008-10-28 15:13:56 | Nuoroda

Mokyklą baigiau seniai-prieš 8-erius metus,tačiau su buvusia auklėtoja ir lietuvių kalbos mokytoja Danguole Marmiene bendrauju iki šiol.Ji yra nuostabi pedagogė,o mums buvo ir draugė ir mama.Auklėtoja visuomet mus išklausydavo,suprasdavo ir užtardavo,jautėmės kaip po sparneliu...Gera buvo žinoti kad mokykloje turi artima žmogu.Gera žinoti ta ir dabar.

Žinutė parašyta: 2008-10-28 15:17:28 | Nuoroda
Agnieska rašė:

Mokyklą baigiau seniai-prieš 8-erius metus,tačiau su buvusia auklėtoja ir lietuvių kalbos mokytoja Danguole Marmiene bendrauju iki šiol.Ji yra nuostabi pedagogė,o mums buvo ir draugė ir mama.Auklėtoja visuomet mus išklausydavo,suprasdavo ir užtardavo,jautėmės kaip po sparneliu...Gera buvo žinoti kad mokykloje turi artima žmogu.Gera žinoti ta ir dabar.

Agne Š.

Kauno rajono Batniavos pagrindine mokykla

 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą