Rusų ar Anglų?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-03-05 13:58:17 | Nuoroda

Sveiki,
   parašiau paraiška dėl anglų ir rusų kalbos egzaminų laikymą, tačiau šiandien atsakinėjant anglų, pamasčiau ar jis man tikrai reikaingas.
  Klausimas toks: ar įstojant žiūri į užsienio kalbos reikšmę? (t.y. ar rusų laikiau ar anglų). Nes jaučiu, kad visgi Rusų išlaikysiu geriau negu Anglų, bet dėl viso pikto parašiau du, o dabar mąstau atsisakyti.

 Ar daug kur vietoj užsienio kalbos riekalauja būtent anglų?

Žinutė parašyta: 2009-03-05 14:01:46 | Nuoroda

 Labas. Konkrečiai anglų tai tik į anglų filologiją reikalauja ir dar gal kur nors (nežinau tiksliai). O šiaip į visas kitas specialybes, kur reikia užsienio kalbos, tai visiškai nesvarbu kokia ta užsienio kalba.

Tai žiūrint kur tu nori stot?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-03-05 14:15:29 | Nuoroda

na, filologas iš manęs tikrai geras neišeis :))
Vis dar neapsisprendęs, bet domina paplitusios profesijos. Vadyba, verslas, bankininkystė, finansai ir t.t.

Mane domina mokslo pratėsimas kažkur už Lietuvos (Anglų kalba), tai vat čia manau yra didžiausia problema. Ar išlaikęs kokį IELTS nesidomės mano anglų žiniomis mokykloje?

Žinutė parašyta: 2009-03-05 14:27:55 | Nuoroda

Jei išlaikysi kokį IELTS ar kitą ir stotai į užsienį, tai jie pasidomėtų anglų kalbos metiniu pažymiu, bet, nemanau, kad domėtųsi egzaminu.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-03-05 20:36:07 | Nuoroda

Butent del anglu bijau.

Zinau as gerai, bet per mokslo metus pasikeite apie 8 mokytojai ir visi turi savo mokymo principa, todel mokykloje praktiskai nieko neismokau. Islaikyt tai islaikysiu, bet ar verta laikyt del tu 10-20% jei juos papildomai galima paskirstyti kitiems egzams?

Man tiesiog idomu, ar verslo paskirties specialybes turi butinybe anglu kalba ir ar bandant stoti i uzsieni butina turet islaikyta anglu kalba.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą