Interjero dizainas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-05 19:02:51 | Nuoroda

Kaip manot kur geriau studijuot Interjero dizaina Vilniaus dizaino kolegijoj ar Vilniaus technologiju ir dizaino kolegijoj? I VDA istot ko gero nepavyktu. Gal zinot , kur gersne kokybe mokslu, apskritai kokie privalumai ar minusai situ kolegiju?

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:19:46 | Nuoroda

Vilniaus dizaino kolegijoj mokslu kokybe tikrai gera. O privalumai jos tokie, kad sita kolegija nuolat tobuleja, neuzsistovi vietoj. Joje labai gera atmosfera, visas kolektyvas labai draugiskas, malonus ir paslaugus. Asmeniskesnis poziuris i kiekviena studenta, daugiau demesingumo nei kitur.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 08:54:12 | Nuoroda

Del VTDK  daug nezinau, bet kazkada yra teke girdet ne paciu geriausiu atsiliepimu, o Vilniaus dizaino kolegijoj turiu drauga studijuojanti interjero dizaina, tai patenkintas studijom. Destytojai puikus, pati kolegija gera ir irgi sake, kad labai didelis pliusas tas, kad i tave kaip i zmogu ziuri, normalus bendravimas tiek su destytojais tiek su visa administracija, ner to vargo kaip kitose aukstosiose, kur del kiekvienos smulkmenos reikia reikia 10 kabinetu pereit ir tai naudos negausi. Mokosi jie ten siaip tikrai daug, bet isgyvenama, galu gale to ten ir renkasi zmones. As pats VDK galvoju fotografija studijuot, taip, kad mano nuomone apie sita kolegija tikrai gera.

Žinutė parašyta: 2010-07-18 20:42:57 | Nuoroda

O kaip ten su stojamaisiais? piesimas ir kompozicija? Labai sunku? Ka reik but islaikius?

Žinutė parašyta: 2010-07-19 09:42:45 | Nuoroda

VDK reik but islaikius lietuviu ir anglu egzaminus, o stojamieji piesimas ir kompozicija. Kai mano draugas laike tai sake nelabai sunku, ta prasme istot tikrai imanoma, bet jis aisku pieses ne metus ir ne du pries tai buvo ir siaip talenta turi, bet kazkokiu neimanomu uzduociu tikrai nebus ;)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą