VDU privalomas informatikos testas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-07 20:58:58 | Nuoroda

Sveiki, noriu paklausti tu, kurie anksciau laike ta informatikos testa. Kokios temas reik zinot? Ar buvo klausimu susijusiu su programavimu?  Ir aplamai kokio lygio jis yra mazdaug, valstybinio ar mokyklinio?

Žinutė parašyta: 2011-08-07 22:02:36 | Nuoroda

Buvo klausimų, susijusių su MS Word, Excel (jei į ląstelę įrašysi lygtį, tai koks bus atsakymas ir t.t.), el. paštu, internetu (pvz. pasirinkti koks interneto adresas neteisingas) ir pan. Lygis tai tikrai ne valstybinio, nebuvo jokių programavimų, neturėtų būti labai sunku tiems, kas kiek dažniau kompiuteriu naudojasi.

Aš, asmeniškai, tikrai pernelyg nesidomiu kompiuteriais, visokiais exceliais retai naudojuosi, o ir wordą naudoju tik paprasčiausiam tekstui surinkt, mokykloj per informatikos pamokas irgi nepersistengdavau, bet išlaikiau testą. Tikrai jis nėra labai sunkus.

Žinutė parašyta: 2011-08-20 15:15:50 | Nuoroda

Ar testo metu galima naudotis rašikliu, sąsiuviniu ar kt. ir skaičiuotuvu ?

Žinutė parašyta: 2011-08-20 21:16:53 | Nuoroda

Rašiklį galėsi naudoti, nes su juo rašysi į lapą. Vietoj sąsiuvinio nebent į testo lapą galima rašinėt. O kam ten gali prireikti skaičiuotuvo, tai net neįsivaizduoju. Kažkodėl abejoju ir kad testo metu prireiktų sąsiuvinio - gi tiesiog žymi kuris testo variantas teisingas ir tiek. 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą