Vartotojo infanta pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-05-28 14:22:39 | Nuoroda
Na, sveikinu abiturientus po vieno rimčiausių egzaminų! Kiek paskaitinėjau, tai ne vienas pasisakė, jog egzaminas nebuvo sunkus, o tai iš principo nėra jau taip gerai. Vien jau dėl to, jog tokiu atveju kyla pereinamasis balas, tai tie, kurie grybą pjovė visą gyvenimą ir ėjo VBE laikyti (kokie gudrūs!), tikrai nepasisekė, o tie, kurie visad mokėsi ir stengėsi, iš lengvo egzo taip pat naudos negauna, nes negali realizuoti savęs iki galo ir parodyti, ką iš tikrųjų moka! Mūsų egzaminas (pernykštis), nežinau, ar nagrinėjot mokyklose, buvo pats tas - buvo paklausta faktiškai iš visų temų ir tie, kurie mokėjo, galėjo tai PARODYTI visai Lietuvai. Gali nuraminti tuos, kurie baiminasi, jog padarė kelias klaidas ar neteko keliu taškų. Aš, pagal savo skaičiavimus, pernykščiam egzamine, atrodo, 4 balų netekau, o gavau 100%, taigi, jei ir įvėlėte kokią vieną kitą - nieko tokio, vis tiek gausit DAAUUG! :] Sėkmės kituose egzuose! :]
Žinutė parašyta: 2009-04-14 17:26:50 | Nuoroda

Einu 10ta valanda ruostis, o pries 11ta kalbu. Na, bet iki 12tos kazin, ar spesiu grizt ir idet potemes.

Žinutė parašyta: 2009-05-20 14:54:00 | Nuoroda

Eikit geriau, dvyliktokai, alaus išgert arba su draugais į gryną orą, o ne prie PC. Geriau gyvai įspūdžiais dalinkitės ;))) Geros dienos, tikiuosui pasisekė tiems, kas daug mokėsi!

Žinutė parašyta: 2009-06-10 12:09:48 | Nuoroda

Galiu drąsiai pasakyti, kad VU Teisės fakultete "dėl diplomo" niekas nestudijuoja. Dar pirmame kurse buvo pasakyta, kad mokymosi struktūra, programos ir egzaminavimas parengtas taip, kad "negimę būti teisininkais (ar panašiai)" iki baigiamųjų egzaminų niekaip neprieis. NEBENT esi žiauriai gabus, bet kam tada mokytis toj teisėj tik dėl diplomo, jei tavęs darbas netrauks?

Jau nuo po pirmojo semestro pradeda kristi studentai. Trečiam kurse "didysis valymas" (čia iškrenta, kaip taisyklė, daugiausiai) Dalykas, kurį mokaisi tau turi patiktikti, dėl to "tie dėl diplomų" ir neišsilaiko mūsų VU TF.

Tie, kurie iškrenta, aišku, arba iš viso nuo teisės bėga arba į MRU (žinau keletą, kurie taip padarė, sėdi dabar MRU ir lengvai gyvena. Tikrai nesiskundžia dideliu krūviu).

All in all, jei tu tikrai pasiryžęs ne tik daug mokytis BET IR IŠŠMOKTI, eini į TF. Jei tau reikia tik diplomo, rinkis kitą specialybę arba kitą aukštąją mokyklą.

Žinutė parašyta: 2009-06-10 19:25:25 | Nuoroda

Na, istorijos reikia apie 90 procentų. Jei istorijos turi netoli 100, tada kitų egzaminų balai gali būti atitinkamai mažesni. Atsimenu, mano vienas grupiokas gavo Ist 99, o LTU tik 67 gal, ir įstojo.

Man atrodo, jei visi apie 85 proc bus, turėtumėt įstot, jei ist 90, tada kiti gali būti šiek tiek mažesni. Į NEAKIVAIZDINĮ KATEGORIŠKAI nepatariu stoti, nebent jau esate mokęsi aukštojoje mokykloje, nes po mokyklos į neakivaizdinį įstojus dar sunkiau nei dieninyje. tikrai 

Bet galiu pasakyti, jog įstojimu oj niekas nesibaigia, o tik prasideda :D

Dar galiu pasakyti, jog jei nori mokytis ir mokėti, laiko "studentavimui" visiškai visiškai nėra. Bet, žinoma, yra ir gabių žmonių, kurie taip "pusiau tingi", tai randa laiko ir užbaliavot barakuose, tik paprastai per sesiją vieno ar dviejų egzaminų neišlaiko (ne tragedija čia).

Žinutė parašyta: 2009-06-10 19:43:41 | Nuoroda

ai, nesiparink, jei nemažai mokeisi mokykloj, įstosi. šiaip studijuoti yra daug įdomiau nei mokykloj sėdėti, žmonės protingesni, be to, jei mėgsti ginčytis, tai teisė yra žiauriai gera vieta save realizuoti. Jei įstosi, pamatysi (iš pradžių labai sunku apsiprasti), KAD NĖRA vienos tiesos, ir gali pasiimti netgi pačią kontroversiškiausią ar labiausiai ginčytiną poziciją ir galėsi sėdėti, įrodinėti ir aiškinti ne tik grupiokams, bet ir mokslų daktarams dėstytojams savo tiesas! Žinoma, kad tai galėtum daryti, reikia nemažai paskaityti. Šiaip labai inksma, kai studentas mokslininkam aiškina ką nors :D aš pastoviai taip darau, dėstytojai tai labai vertina. O jei per egzaminą parašai ne tik tai, ko reikalauja atsakymas, BET DAR ir savo minčių, pastebėjimų, garantuotai šauni į aukščiausias vietas, protingi pamąstymai daug labiau vertinami nei iškalimas (o to irgi reikės kartais).

Žinutė parašyta: 2009-08-14 14:22:28 | Nuoroda

 

 

Sveiki , būsimieji teisininkai :) Na ka, ryt jau fuxu stovykla, tad su dauguma bus galimybe susipazinti:) Siaip as Giedre, vilniete. gal yra jau koks skype chatas didelis susibures busimuju pirmakursiu ? smagu butu pabendrauti!