Vartotojo karalaitis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-28 20:27:50 | Nuoroda

As teise studijuoju, kaip minejau tai pirmas semestras buvo vaiku zaidimai, vienintelis rimtas dalykas tai teises teorija, bet ji abu semestrus. Antra semestra jau atsirado konstitucine ir administracine teises, o cia jau reikia pasimokyti :) 

Žinutė parašyta: 2009-05-29 10:25:20 | Nuoroda

Po pirmo pusmecio tai kaip ir nera del ko iskrist, po antro galbut :D 

Žinutė parašyta: 2009-05-30 01:28:29 | Nuoroda

Kriminologija tai magistranturos programa, pirma reik gaut bakalura. 

Žinutė parašyta: 2009-06-10 10:18:05 | Nuoroda

Stojant i penitencine ar i belekokia teises saka esancia Vilniaus MRU nereik jokiu  fiziniu nei sveikatos patikrinimu. 

Žinutė parašyta: 2009-06-10 22:28:12 | Nuoroda

Siaip jau teise tai tokia specialybe kur daug visko priklauso nuo zmogaus, cia jau tavo reikalas kaip tu baigsi, kiek ziniu igausi ir kaip sugebesi jas panaudot. Kas per kvailas stereotipas,kad MRU mokytis nereikia, tikrai mokytis reikia ir jeigu nori geresnio pazymio tai daug mokytis reikia. Pazistu ir is VU TF zmoniu, vieni verkia,kad laiko neturi, kiti tusinasi ir gera vidurki turi, viskas priklauso nuo zmogaus nusiteikimo ir dedamu pastangu.  As neisivaizduoju kuo VU TF gali buti geresnis uz MRU studiju atzvilgiu? Taip, cia daug ivairiausio plauko teisininku kepama, bet ar tai reiskia,kad cia nera galimybiu igyti ziniu? Destytojai labai kompetetingi(daug ju is VU TF) , visos salygos tobuleti suteiktos, tereikia jomis pasinaudoti, daug teisiniu knygu butent MRU leidzia ir is tu paciu knygu taip pat VU TF studentai mokosi.  Siulau bent karta pasidometi, o ne pilti nesamones isgirstas nezinia kur. KAs ka nori tas ta ir renkasi, vieniems priimtiniau VU TF , o kitiems MRU. Siulau dar prisiminti nemalonu ivyki kai tarptautiniu ekspertu grupe neigiamai ivertino VU TF ir netgi siule neakredituoti, tad susimastykit.. Del tu paciu darbo perspektyvu tai dabar ir advokatu kontorose ir teismuose nemazai zmoniu baigusiu  LTU,MRU, daug domejausi apie karjeros perspektyvas ir nesigailiu del savo sprendimo. Nenoriu as cia kazko juodinti, tiesiog kartais nervina VU studentu poziuris.

Žinutė parašyta: 2009-06-10 22:36:07 | Nuoroda

PAsiseke siais metais 12okam :D 

Žinutė parašyta: 2009-06-10 22:39:27 | Nuoroda

Na asmeniskai man tai nesunkus pasirode, panasiai kaip ir anais metais. :) Sveikinu su paskutinu egzu abiturientus :D 

Žinutė parašyta: 2009-06-17 11:00:37 | Nuoroda
skiper rašė:

cia ne i tema, bet butu malonu jei galetumet mane apsviest, kur buna didesnis konkursas MRU - teisej ir penitencinej veikloj ar viesajam administravime? 

 I penitencine dazniausiai buna maziausias konkursas is visu teisiu, taip pat mazesnis uz VA. 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 15:01:12 | Nuoroda

CIa priklauso nuo paciu studentu motyvacijos, mano draugas is VU jau 3 skolas speju susigaudyt. :-| 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 20:07:16 | Nuoroda

Ir kokie gi tie patys destytojai is MRU? Gal palaciau galima butu? :D 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 22:45:06 | Nuoroda

"puse ju is to pacio riomerio ;)" ir cia ta tavo puse? :)
Na taip, uzmaciau dar Laima Peckuviene . O kur ta kita puse?  :) 

Žinutė parašyta: 2009-06-20 02:16:39 | Nuoroda

As pats MRU studijuoju ir esu labai patenkintas. Kompetetingi ir idomus destytojai, puiki mokymosi aplinka, daug popaskaitines veiklos.  O ir laikai tie praejo kai MRU studentai buvo diskriminuojami, dabar dazniausiai ta diskriminacija ateina is VU studentu puses kas nera reiksminga. Daug zmoniu baigusiu musu unika uzima pakankamai aukstas pareigas, teismuose dirba, kontorose, taip pat jau ir teiseju yra baigusiu LTU. KAs liecia pacios teises, tai ar susimastete kodel daug kas stoja i teise? Kiek man teko bendrauti su neakivaizdininkais tai susidariau ispudi,kad tikrai daugumai rupi tik diplomas, nes visais atvejais tas diplomas bus vertinamas visur, teise - platus issilavinimas. Siulyciau nueiti tiek i viena tiek i kita universiteta, uzeiti i studentu atstovybe, pasiklausti. Pas mus tokie zmones visada laukiami.

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:45:41 | Nuoroda

Nemanau,kad cia kazka turi dominti ka as studijuoju ir ko as nestudijuoju, jusu pasirinkimas, ka ir kur studijuot. Bet ,nereikia cia kazkokiu nesamoniu paistyt apie puse destytoju is MRU. As abejoju ar nors vienas rimtesnis MRU destytojas eitu destyti i tokia kolegija. Pazistu as ne viena zmogu kuris yra istojes i sita mokslo istaiga su penketukais is mokyklinio, man labai idomu ar kompetetingas destytojas rastu bendra kalba su tokiu studentu? Sorry, bet yra kaip yra, faktas, kad ten gali kiekvienas mokytis kas moka pinigus..

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:50:22 | Nuoroda

As tai nesuprantu is kur jus traukiat tokias idiotiskas isvadas, kad kazkur lengviau,o kazkur sunkiau? :D Cia daugiausiai priklauso nuo destytoju, vieni atlaidziau ziuri,o kiti daug reikalauja. Tiesa sakant kirviu dar neteko sutikti, bet pavasario sesija tikrai nuvargino, nematau as cia jokio lengvumo. Vieni lengviau pernesa kruvius, o kitiems sunkiau, ypatingai sunku tiem kurie yra ismoke kalti. Labai jau cia visus gasdino,kad studijuojant teise reikia vien kalti. Is savo kuklios patirties galiu pasakyti, kad reikia pirmiausiai suprasti dalyka.  

Žinutė parašyta: 2009-06-21 13:29:32 | Nuoroda

Tos islyginamosios studijos tik skamba gerai, realybeje taip nera, nes vistiek darbdaviai mato ka esi baiges. 

Žinutė parašyta: 2009-06-21 21:40:22 | Nuoroda

o man juokas ima is taves ir tavo emociju ;D Sorry,kad griaunu svajones, nenorejau. Gerai as melavau, VTVK yra nuostabiausia mokslo istaiga kurioje desto kompetetingiausi destytojai, sviesi ateitis garantuota :D

Žinutė parašyta: 2009-06-22 15:41:28 | Nuoroda

 KAs per keistos temos ir kas per siauras zmoniu poziuris. :D Tesinis issilavinimas leidzia dirbti ne vien advokatu ar teiseju darba, tai labai plataus profilio issilavinimas ir galima isidarbinti tiek privaciam tiek viesajam sektoriuj. Manau teisinis issilavinimas visada bus gerai vertinimas, nes studijos tikrai sunkios yra. Be to daug ka lemia zmogaus motyvacija. As asmeniskai temos kurejai siulau nestot i teise, nes jokios motyvacijos nesimato. jei taip galvoji tai kam save prievartaut? Stok i kokia verslo vadyba ir nebus jokiu klausimu.
Ziuriu ten zmogus vel su ta savo vtvk neapsiramina :DDD 1500? ar cia daug?  Kvalifikuoti maximos pardavejai dabar tiek gauna.  Pasidomek geriau kiek gauna advokatu ar teiseju padejejai, kuriais asmenys baige vtvk negali buti.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 22:00:36 | Nuoroda

Is esmes bembinas daug tiesos pasake, tik labai jau nediplomatiskai reiskia mintis :DTiesa sakant  studijuodamas sutikau labai daug motyvuotu zmoniu, bent jau mano akimis tokie zmones ras savo vieta,  ir neteko sutikt nei vieno zmogaus kuris kalbetu taip kaip kalba temos kurejas. Tokiam zmogui ne vieta teises fakultete, kadangi konkurencija didele ir cia nera vietos zmonem, kurie abejoja savo pasirinkimu. O jus ir patys isivaizduokit,kad ir primityviausia pvz, koks is tokio zmogaus galetu buti advokatas, prokuroras ar dar kas? Gal ir ziauriai nuskambes, bet cia ne vieta silpniems zmonems. Reikia tiketi tuo ka darai.

Žinutė parašyta: 2009-06-22 23:10:59 | Nuoroda

Ne stebuklo deka, o proto deka. Stebuklu nebuna. 

Žinutė parašyta: 2009-06-22 23:34:21 | Nuoroda

Palauk, padejejo darbas blogas? Is kur tu cia istraukei? Gal tu nori but po studiju teiseju ar advokatu? Ne, nebusi, butina isdirbti padejeju kelis metus,kad tapt kuo nors aukstesniu. Visur taip yra, kad viskas su laiku pasiekiama. Labai puiki darbo vieta baigus studijas. Ne, klysti, konkursai buna saziningi, puikiai zinau kaip yra. KAs turi pazintis, tas be konkursu pralenda :) O ir tos pazintys yra puikus dalykas, jei sugebi save gerai pateikt tai ir kompetetingi zmones gali susidometi.