Vartotojo Mr. Tarakonas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-26 18:56:32 | Nuoroda

Iš tikro kiek keistoka, nes į politikos mokslus stoja daugiausia merginos. Paskatintos savo arogantiškumo ar lengvų svajonių greitai supranta, kad ši studijų kryptis ne joms. Nenoriu užsipulti priešingos lyties, jokiu būdu. Vyrai nestoja į politiką nes jiem atrodo, kad tai nuobodu ir jie nėra pakankamai ryžtingi, ne taip kaip moterys. Vis dėlto norint būti geru politiku neužtenka vien domėtis politika. Jeigu esi, atsiprašau už išsireiškimą, lebeda, lėtas, ir neryškus žmogus, tai politikos srityje nebūsite labai didelis autoritetas. Politikoje yra labai svarbus charakteris, kuo daugiau mokėsite manipuliuoti kitais, kuo daugiau galėsit sukiotis skirtinguose sluoksniuose ir kuo daugiau mokėsite įtakoti žmonių, tuo didesni šansai, kad pasieksite tikrai didelių aukštumų. 

Jeigu tikrai norite tapti POLITIKU, geriau stokite į žemės ūkio akdemija ar su žemės ūkiu susijusias studijas..

Be abejonės geriausia politikos mokslus studijuot užsienyje, ypatingai Anglijoje, kadangi Anglija yra laikoma politikos lobynu.

Žinutė parašyta: 2009-06-05 12:28:05 | Nuoroda

 Savo pasisakymu pasakiau tai, kad i politika patenka ne tie kurie studijuoja studijas susijusias su politika ar jos veikla ir ne tie jauni ambicingi stiprus zmones, o visi diedai prasimuse per pazintis placiomis piniginemis, apgaulemis bei manipuliacijomis.

 

Mano studijos Coventry International Relations and politics

Žinutė parašyta: 2009-06-05 12:31:31 | Nuoroda

TAIP i politika gali eiti bet kas. Ka jau ka bet siais metais patys galejome isvysti savo akimis kad taip ir yra. Be abejones as netoleruoju tokio dalyko. Mano nuomone, ir tik MANO, i politika turetu eiti zmones tam paruosti, su pilnu issilavinimu ir puikiu suvokimu apie politika.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 12:34:12 | Nuoroda

 Mmm kaip malonu matyt arsias diskusijas siame VU TSPMI 2009 threade :o tik kad truputeli isibegejot ir puolat vieans kita kaip patrake na ka gi toks jau tas lietuviskasis mentalitetas griebtis paskutines sakeles ir niekada nepasiduoti :) siulau issaugoti savo zinutes ir po keliu metu perskaityti ka rasete :)) tikrai prajuokins.

Žinutė parašyta: 2009-07-20 15:04:12 | Nuoroda

 Apie koki cia perspektyvuma lietuvoje snekat. Atsipeikekite. Lietuvoje nera perspektyvu, o jeigu ju ir netycia "atrastumete" tai tik nebent per pazintis ar ypatingos sekmes deka. Lietuvoje yra giliai isisaknijusios rusisko mentaliteto saknys. Lietuvos biznis(tas biznis kuris nesiplecia ir nebendradarbiauja su vakaru pasauliu) yra paremtas apgavystemis. Pavyzdziui paimkime kad ir restoranu, kaviniu rinka. Joje geriausias talentas yra vertinamas taip: kuo daugiau sudo parduosi brangiau tuo geriau, kuo daugiau apipisi zmoniu tuo geriau. Stai kaip daroma karjera lietuvoje. Nesitikekite kad baige savo studijas lietuvoje jusu lauks istiestomis rankomis, vaje tikrai ne.

Cia jum ne Vakaru pasaulis, kuriame darbstus protingi ir siekiantys lietuviai laukiami istiestomis rankomis. Tai yra del to kad tos vakaru salys niekada nera patyrusios priespaudos ir zemo lygio gyvenimo, del to visi ten atsipalaidave gyvena.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 18:04:28 | Nuoroda

 As irgi istojau :D gal galit pasakyti kuo tikites istorija buti? Kaip del ateities, ir t.t :D

Žinutė parašyta: 2009-07-22 18:39:02 | Nuoroda
Bajoras3 rašė:
Mr. Tarakonas rašė:

 As irgi istojau :D gal galit pasakyti kuo tikites istorija buti? Kaip del ateities, ir t.t :D

 Sveikas. As irgi i iste. 8-) Del ateities patariu nesukti galvos ir dziauktis gyvenimu. :-)

 Nu man yra kodel sukti galva, nes turiu pasiulyma studijuoti Politics and European studies Anglijoje :D

Žinutė parašyta: 2009-07-23 10:31:29 | Nuoroda

 Gal galetumete pasakyti kokiu dokumentu reikes norint vaziuoti i universiteta uzsiregistruoti? :o