Vartotojo TheFenix pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-02-02 16:41:53 | Nuoroda

jei kam nesunku butu atsiusk info bet kokia tema. Labai aciu

Žinutė parašyta: 2009-06-11 17:18:54 | Nuoroda

man tai nesiseka...Pirmas einu šnekėt savo tema...

Žinutė parašyta: 2009-06-11 17:21:11 | Nuoroda

gal kas norėtų pasidalint info tema mokslo pasiekimai mūsų gyvenime? Jei taip, tai mano mail

Žinutė parašyta: 2009-06-11 17:21:11 | Nuoroda

gal kas norėtų pasidalint info tema mokslo pasiekimai mūsų gyvenime? Jei taip, tai mano mail

Žinutė parašyta: 2009-06-12 15:56:15 | Nuoroda

na matematikos užduotys tai tikrai nebuvo sunkios. Laimė, kad neįkišo kokios nerealios užduoties, kaip 2008 paskutinis uždavinys. Jei neprivėliau kartais ko netyčia, tai turėčiau 10 gaut.

Žinutė parašyta: 2009-06-12 15:57:19 | Nuoroda

aš tai prieš 10 einu šnekėt, tai man visai nieko gero

Žinutė parašyta: 2009-06-15 14:20:51 | Nuoroda

o aš vertinu neblogai, nors net nežinau rezultatų. Matematikos manau gausiu 10, o lietuviu jei pasiseks tai 8. Bijojau tik kalbėjimo po teisybei... Bet nebuvo verta. Temos ''mokslo pasiekimai'' mūsų gyvenime'' potemės buvo na gal ne visos bet bent jau dvi tai tikrai nesunkios. Praktiškai sukalbėjau viską ką buvau pasirašęs.Net nereikėjo tų 20 min

Žinutė parašyta: 2010-06-13 14:23:59 | Nuoroda

tai manot, kad KTU finansus imti neverta, jei reikia ne tik popieriuko?

Žinutė parašyta: 2010-06-13 14:45:23 | Nuoroda

Tai kuriame universitete Lietuvoje geriausia studijuoti taikomąja matematiką, o gal verta bandyt stot kur nors į užsienį? Ir ką manote dėl galimybių susirasti gerą darbą baigus šia specialybę, nes realiai dėl šito nieks taip ir neatsakė.  Gal yra baigusių arba studijuojančių šį dalyką, kurie galėtų pasidalinti savo patirtimi? Beje ar labai blogai, kad aš nesu pasiėmęs informatikos A lygiu, nes kaip supratau programavimo reikia...

Žinutė parašyta: 2010-06-13 14:55:51 | Nuoroda

aha būtų įdomu sužinoti, nes teoriškai , tai gali dirbti bankuose, draudimo įmonėse ir panašia. Bet ar realiai nebus, kad pabaigęs gausi pats dirbt dėstytoju arba išviso būsi taksistas. Nes baigia šią specialybę manau nemažai žmonių ir vargu ar taip lengva susirasti darbą. Įdomu žinoti ir kaip darbdaviai žiūri  į Lietuvos aukštųjų mokyklų diplomus, nes čia taikomosios matematikos studijų kokybė tikrai nėra pati geriausia.

Žinutė parašyta: 2010-06-14 10:57:28 | Nuoroda
aurete rašė:

 Na pagaliau nors vienas žmogus atsirado, kuris į panašias specialybes galvoja stot kaip aš.  Aišku, kad vengdama konkurencijos turėčiau sakyt, kad neverta, nestok, bet kažkaip tikrai kvaila būtų  Manau, kad verta stot.

 ne viena taip mąstai, prisijungsiu ir aš :)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 21:05:23 | Nuoroda

Ačių už info, tik dar galėjai pasakyti universitetą kuriame mokaisi. Ir labai jau sudominai kiek žmonių atkrenta po pirmo kurso? O dėl dalykų, tai ar aš nelabai supratau ar reikia tik dviejų? O kaip Anglų egzamino balai?

Žinutė parašyta: 2010-06-18 17:23:47 | Nuoroda

prajuokino ir biški sunervino su ta studijų programa. Lyderiauti su tokia specialybe gali nebent maximos kasose. Šios studijos programos rengėjai ir visas universitetas smuko mano akyse.

 

"Pastarųjų dvejų metų ekonominės raidos tendencijos jau turėjo pamokyti, kad orientavimasis į vieną siaurą sritį gali sukelti daug ir didelių problemų. Lankstumas, gebėjimas kurti ir realizuoti naujas idėjas, platus mąstymas... programos rengėjų įsitikinimu, yra tai, ko jaunimui reikia jau šiandien, o ateityje tai bus dar aktualiau..."

Ką čia nusišnekat. Pastarųjų dvejų metų ekonominės tendencijos parodė, tai, kad reikia gerų savo srities specialistų, o ne vadybininkų, kurių jau prikepėt nežinia kiek, ir kurių niekam nereikia, nes jie realiai nieko konkretaus nesugeba. Dabar darot vėl tą patį tik pakeitėt pavadinimą. Kas juos lyderiauti išmokys? Tie patys dėstytojai, kurie niekam netinkami, nieko nepasiekė ir todėl dėsto universitete už tikrai nedidelę algą? Galų gale kaip įsivaizduojat žmogaus, baigusio šio programą, darbo paieškas? Ateis pas darbdavį ir sakys: "noriu vadovauti, duokit man vadovaujamą darbą"... Geriausiu atveju įsidarbins maximoj ir džiaugsis

 

Žinutė parašyta: 2010-06-18 17:34:41 | Nuoroda

Aš irgi dėl ekonomokos abejoju būtent dėl ją baigusiųjų pertekliaus. Tik va esmė ir yra ta, kad jaučiu pašaukimą maždaug tai sričiai, tai bandysiu rinktis iš ekonomikos, taikomosios matematikos ir finansų bei draudimo matematikos. Galų gale man liko dar metai, todėl laiko dar  turiu...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 13:42:56 | Nuoroda
ryshkau rašė:

Man visad juokingai skambėjo,kad kolegija yra ta vieta,kur susirenka "durneliai"  tai palaukit,sorry,į kolegijas stoja tik negabūs žmonės? Žinau ne vieną žmogų,kuris stojo į Vilniaus kolegiją Kultūros vadybą vien dėl to,kad nei viena univere,esančiam Vilniuje,tokios specialybės paparasčiausiai nėra.

O kas dėl mergaitės,sukūrusios temą-linkiu jai tik sėkmės ir kuo didesnės ;) jei ji yra tokia niekam tikus,kaip daugelis čia ją bando pavaizduot,tada okey,po pirmo semestro ji išlėks iš bet kur-ar iš kolegijos,ar iš univero. Bet galbūt ji įstos į tą kryptį,kuri ją tikrai "veža" ir savo darbą apsigins gal ne taip puikiai kaip apsigina tas elitas,kurias ją čia trypia,bet labai panašiai. Duokit žmogui šansą,nebūkit tokie apgailėtinai lietuviškį... 

Nieks jos stipriai ir netrypia, greičiau jau pati "mergaitė" visus provokuoja tokiais postais. Vos kas nors išsako jai nepatinkančią nuomonę ji juos pasiounčia "tu man neaiškink" ir panašiomis frazėmis. Kažkaip man ji atrodo stipriai per daug pasikėlusi. Juokinga skaityi tokias frazes "nevisi gabūs mokslui"... Yra tik dvi grupės - tie, kurie nori mokintis ir mokinasi ir tie, kurie dėję ant mokslo. Aišku nevisi pajėgūs išlaikyti 100tukams, bet, kai žmogaus aukščiausias surinktas balas yra 20, tai jau žiauru. Aišku diplomas yra reikalingas, nes ir valytojas šiais laikais priima tik su aukštuoju, bet ar verta kišti tėvų pinigus vien tam, kad galėtum eiti pasroviui ir gauti diplomą? Nes vargu ar tie pinigai atsipirks. O svaisčiojimai, kad "pradėsiu mokintis universitete" ir panašiai, tai jau greičiau svajuko dramblionės. Jei jau 12 metų nesimokino, vargu ar univere susigriebs. Aišku kartais būna, kad žmogus įstoja į "vežančią" jį specialybę ir pradeda mokintis, bet kažkaip keista būtų, kad surinkus iš lietuvių egzamino 15%, taip imtų ir pamėgtų lietuvių filologija.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 14:10:14 | Nuoroda

nebūtina įžeidinėti protingesnių už save :) Šiaip sutinku, kad mūsų švietimo sistema kai kuriais atvejais iš tiesų yra tragiška, bet neaiškink man, kad žmogus išlaikęs matematika 100balų nemoka geriau matematikos už tą kuris surinko 80. Lygiai tas pats liečia ir fizika, ir užsienio kalbas, ir informatiką. Jokių ten šabloninių užduočių nėra, nors aišku kartais gali būti ne ta diena ir truputi nepasisekti. Žinoma nekalbu apie istorijos ir lietuvių egzaminus, kurie nereikalauja didelių žinių, o  svarbiausia interpretuoti viską taip, kad patiktų egzaminų sudarytojams.