Vartotojo Zuikelis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-24 15:22:22 | Nuoroda
Saulute6 rašė:

Na jau siuo metu, tai kiek maciau ,daugiausiai yra parase stoti :

i viesaji administravima, ekonomika(VU jau parase, kad nori stot 650 (i vnf)) , medicina,  politika, psichologija. 
Taip pat visai  populiaru anglu fillologija, istorija , kurybines industrijos ... 
 

 Is kur galima suzinoti, kiek ketina stoti i ta spec, na kiek jau uzpilde?:) Labai butu idomu paziureti:)

Žinutė parašyta: 2010-06-25 01:13:39 | Nuoroda
Pampariskinas rašė:

 Labai noriu isgirsti jusu pasisakymus apie savo situacija. Egzaminu balai dar neaiskus, bet vistiek nutuokiu, kad i medicina istociau. Deja, nezinau, kur noriu i MEDICINA ar MOLEKULINE BIOLOGIJA, gal dar odontologija. Aisku, tai visiskai skirtingos specialybes. Bet is tikruju supratau, kad jokia specialybe manes 100proc netraukia. Apskritai, gal esu seimos zmogus ir pan. Bet mokytis vistiek reikes. Galiu mokytis gana sudetingus dalykus, turiu nebloga atminti, bet cia manau antraeliai dalykai. O motyvacijos turbut, kad ne. Tiesiog patinka man medicina, visi zmogaus dalykai, bet nezinau ar neatsibos tas kruvis. Todel svarstau tarp maziau pastangu reikalaujancios molek. biologijos. O taip bijau gailetis.. O kas jei medicinoj prireikia pertraukos, studijos tesiamos toliau? Jei gimdai vaikus po 6 metu kaip su rezidentura?

 Jei gali mokytis gana sudetingus dalykus, tai siulyciau rasyti Biochemija:) Tai yra sunkiau nei molekuline bio, be to, reikia galvoti paciam, tai susije su lastele, o reiskia, kad ir su visais procesais vykstanciais gyvam organizme, tik kad lasteliniu lygmeniu. Darbas tikrai perspektyvus, nes technologijos tik plecias Lietuvoj, o uzsieny tai tikrai gera specialybe. Jei neturi pasaukimo, tikrai nesiulau eiti i odontologija ar i medicina, nes ten reikia zmoniu, kurie yra atsidave visa esybe siam darbui:) Tai tiek

Žinutė parašyta: 2010-07-01 09:40:18 | Nuoroda

Tau, Ingridele, kuklumo labai truksta. Net jei ir numanai, jog gausi virs 90 nebutinai reikia taip ir tvirtinti. Na po pietu suzinosime, kiek kas gavo.

Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:13:53 | Nuoroda

Sveiki, o pildant prasyma, bus ziurima paga prioritetu tvarka?:)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 09:41:53 | Nuoroda

Labas, varysit i fuxu stovykla?:)

Žinutė parašyta: 2010-08-07 11:25:28 | Nuoroda

Labas:) As irgi siek tiek apie save noreciau pora sakinuku:) Taigi, i fuxu stovykla nevaziavau, nes buvau tuo metu pajury B-)

Mano vardas Amelija,amzius- 19 metu, miestelis- Grigiskes (Vilnius).

Baigiau muzikos mokykla (fortepijono spec.) ir galvojau apie tolimesnius mokslus, taciau tam sutrukde neblogai pradeje sektis mokslai:) nuo 1 iki 7 klases svajojau buti Egiptologe, bet kol uzaugau viskas buvo atkasta:D tada paviliojo visi gamtos mokslai, pradejau svajoti apie bio-chem krypti. Taigi esu cia:) Hobis- grojimas, muzikos ir eiliu kurimas, sportas. Patinka gamta, todel is vienos puses mano nama supa miskas, o is kitos upe:D Ar gali buti geresne vieta biologams?

Tai tiek:)

Žinutė parašyta: 2010-08-09 10:52:30 | Nuoroda

Gal  zinote kur dar parduodami chalatai? :) Turiu chemini, bet nezinau ar jis tiks. O kaip del rugsejo 1 info :kur kaip kada? :>

Žinutė parašyta: 2010-08-10 15:44:36 | Nuoroda
Sviatosa rašė:
Jurga! rašė:

Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt?

 Vilniuje galima nusipirkti Gariunuose (uz 20-30lt), cia jie pigiausi, ir kas nenori pernelyg mandro, mus super. Taip pat prie kalvariju turgavietes (einant i zaliojo tilto puse), yra specializuota parduotuve, kokybe ten isties gera, kainos 50-60lt :)

 Geras, nemaniau , kad Gariunuose yra:) Cia super, nereikes toli vaziuot:) Dekis;)

Žinutė parašyta: 2010-08-10 15:46:13 | Nuoroda

Kolegos, tai gal is jusu kas nors jau zino, kur, kada, kaip rinktis rugsejo 1?:) As taip laukiu :D Idomu su visais susipazinti ir pradeti nauja kelione su baltais chalatais:>

Žinutė parašyta: 2010-08-10 19:47:39 | Nuoroda

Vau, nezinojau:) O kur skelbiama bus?:) jei kas zinos, tai parasykit cia kada tas susitikimas vyks:) Idomu, kada zinosim savo grupes:)