Vartotojo ***** pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-04-20 22:55:28 | Nuoroda

Tos potemes senos uzpraitu metu berods.

Žinutė parašyta: 2009-04-20 23:01:14 | Nuoroda
editutte rašė:
***** rašė:

Tos potemes senos uzpraitu metu berods.

 nepraeitų metų tikrai nes turiu praeitų visus bilietus

 uzpraitu. na nezinau bet senos. senai jas turiu visas.

Žinutė parašyta: 2009-04-20 23:27:48 | Nuoroda
editutte rašė:
zilvukas rašė:
editutte rašė:

 Rytoj iš ryto iškarto pusė pakelio sueis spėju :D 

 Na negi jūs taip parinatės? :D :) aš tai ramus šiandien... :) žinau kad ryt kai jau įeisiu ruoštis, tai tikrai jaudinsiuos, bet iki tol nemanau kad baisiai parintis reikia :)

 Vat prieš lietuvių ir aš buvau rami, o kai atėjau prie durų laukti galvojau kad širdis iššoks :D o dabar nervunuosi dėl to kad mažai ruošiausi.. :) persiskaičiau atmestinai ir viskas, ai kaip pasiseks taip ,svarbu prie egzo prileistų :D

 prileist tai tikrai prileis, buk rami ;D

Žinutė parašyta: 2009-04-21 08:53:23 | Nuoroda
Burbulytė rašė:

dialogai
lithuania 1009-2009' commemoration at school
green week at school
cut your spenging' online competition
world deveopment internatonal conference
preparation for the speaking credit
school guides' competition
peer helper club
cooking club
 

 ar cia tikrai tos temos? galima pradet ruostis? :D

Žinutė parašyta: 2009-04-21 08:55:54 | Nuoroda
Aca853 rašė:

Imeskit ir A temas

 paziurek auksciau , imete jas.

Žinutė parašyta: 2009-06-12 16:46:31 | Nuoroda

Relax. :) Pagalvokit apie tai, jog jau baigem mokykla, ir jau vasara. Nieko nebepakeisim juk. O egzamina blogiausiu atveju bus galima perlaikyt kitais metais :D

Žinutė parašyta: 2009-06-12 23:57:02 | Nuoroda

nežinau ar apie tai jau kas čia kalbėjo, bet lyg paskutini vertins pagal tai kokį pasirinkai šaltinį, t.y. reikėjo tiktai svariai argumentuot , o rinktis buvo galima tiek D, tiek C, tiek E.

Žinutė parašyta: 2009-06-13 00:09:41 | Nuoroda

Taigi ten dar prieš vertinant mokytojai susirenka ir dar possible answers priima.. Ir užskaito daugiau , nei kad nurodyta tose pradinėse vertinimo instrukcijose.

Žinutė parašyta: 2009-06-14 19:39:45 | Nuoroda

Skaičiau skaičiau komentarus, nusprendžiau parašyti ir savąjį.
Na aš visus metus lankiau istorijos privačias pamokas pas gerbiamą istoriką, daugelio istorijos vadovėlių autorių. Mokinomės ir analizuoti šaltinius ir interpretuoti juos. Ir testų galybę darėm. Ir nuolatos egzamino programą rankose laikėm. Dėja, egzaminų programoje, ten , kur surašytos asmenybės, kurias reikėtų žinoti nebuvo nei Tubelio, nei Griškevičiaus. Ir Jav konstitucijos nesimokiau, nors žinojau jos pliusus, minusus.. Tačiau niekur nebuvo akcentuota susipažinti su jos turiniu. Pirmam klausime teisingo atsakymo išvis nebuvo ir tai ne mano nekompetetinga nuomonė, o gerbiamo istoriko žodžiai. Nemanau, jog esminis klausimas yra apie Klaipėdos kraštą. Pasigedau klausimų iš ATR , LDK, viduramžių.. Ir turėdama daug daugiau istorinių žinių nei kuris kitas egzaminą galiu išlaikyti daug prasčiau , vien todėl , kad tokiuose klausimuose man nesisekė „pataikyti“, o kitą galbūt lydėjo fortūną.
Aišku, perlaikyt nenorėčiau, jau spėjau pasidžiauogti tuo, jog atostogos prasidėjo, ir tikrai nenorėčiau vėl sėsti prie krūvos knygų. Tačiau egzaminų sudarytojų neatsakingumą parodo vien jau 56 klausimas, kuriame pateikta nuorodo ne į tą šaltinį.
Viliuosi tik tuo, jog ne man vienai šis egzaminas pakišo koją ir  kad kartelė bus daug žemesnė. Ir kad liks nors menkas šansas įstot į teisę....

Žinutė parašyta: 2009-06-14 19:58:22 | Nuoroda

to zazunas ->

Dėja, bet 12 klausimų ir neminėjau. Pasakiau viso labo 5 , o ir iš tų 5 dar 2 sugebėjau „pataikyti“. Bet esmė tame, kad šis egzaminas buvo orentuotas ne į mokinio žinias, bet į gebėjimą pataikyti.
Ir nesipūsk čia taip. Galėsi skelbt, kad buvo labai lengva ir t.t. kai gausi 90-100 procentų.

Aš nesakau, kad egzaminas buvo supersunkus. Tačiau buvo nekorektiškų klausimų. Temos buvo per daug siauros. Ir neslėpsiu to, kad man pačiai gaila savo laiko, kad metus kaliau istoriją ir moku tikrai nemažai, o egzamine buvo vos keleta temų ir tai klausimus ir nieko nemokant buvo galima atsakykite, nes jie buvo formuluojami taip „palyginkite“, „pasamprotaukite“...

Žinutė parašyta: 2009-06-14 20:00:40 | Nuoroda
 
Zudikas rašė:

Eiliniai lietuviai! Žiūri, kad tik sau išpeštų naudos, o kas kitiems tai dzin. Nors vieną kartą pažvelkit į situaciją visų akimis, o ne savo.

 Juk lietuviais esame mes gimę... :)

Žinutė parašyta: 2009-06-14 20:32:33 | Nuoroda
del tu 12 klausimu ne apie tave snekaju, ten siaip anksciau buvo viskokiu komentatoriu. As net eidamas i egza negalvojau gauti maziau 90% ir  nesvarbu kokios uzduotys bebutu buve, as dariau pernai metu egzamina ir jau zinojau ko is manes nores siemetinis egzaminas, tada nors ir patyriau lengva soka pamates uzduotis, vistiek susikaupiau ir padariau. Pats teste tik 21 surinkau, tai kaip suprantu, maziau uz tave. Ruosiausi egzaminui tik ATR ir dziaugiuosi, kad os nebuvo. Nesu kalikas, todel egzui neskyriau daug laiko, tiesiog apsitikejau savo galimybemis. Uzjauciu tuos, kas daug mokesi, tikrai gaila sugaisto laisko.

 Surinkau mažiau, tiesiog kitų klausimų neminiu, nes žinau kad tai mano klaidos, kurias padariau dėl žioplumo, išsiblaškymo, nesugebėjimo susikapt. ;)
 O aš kaliau tikrai daug, ir beabejo gaila.

Žinutė parašyta: 2009-06-14 22:10:56 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Kokia čia įtampa tarp visų. Visų pirma nemanau, kad įvyktų tas perlaikymas, nes tas procesas ohoho kaip viską sujauktų. Nebūtina čia visų kaimiečiais ir miesčionimis vadint, jei jau neturit argumentų ir tt. Tiesiog laukim suspaudę kojas. Testas buvo sunkus, man tikrai buvo sunkus, bet juk ir visų galimybės nevienodos, tad ir tą testą vienodai juk ir perlaikant neparašysim. Tik neneruovkit tie, kurie surenkat 21 tašką iš testo ir jau žudotės. Juk ir taip aišku, kad jei dar ir šaltiniai bus taip gerai pavaryti, gausit apyšimčius - kartelė kris. Jeigu jau anglų krito kartelė, nors daugumai ten buvo labai lengva, tai to reikia ir čia tikėtis. Aš asmeniškai surenku apie 75 taškus, žinau, kad tai duobė, bet turiu vilties, kad kartelei kritus aš visdar surinksiu tuos galbūt 94 proc. ir įstosiu bent į MRU. TURĖKIM VISI VILTIES :)) Dabar toks vaizdas, kad visi kitus egzaminus išlaikė labai puikiai, tik viena demonė istorija gadina gyvenimą. PALAUKIM :)

 mažu būsim kolegos :D

Žinutė parašyta: 2009-06-14 22:12:34 | Nuoroda
EzoTao rašė:

Bet reikia džiaugtis bent tuo, kad, rodos, socialiniams mokslams yra skirta daugiausia :))

 socialiniam mokslam daugiausia, bet pagal statistika i socialinius stoja 60% visų baigiančiųjų

Žinutė parašyta: 2009-06-14 22:16:18 | Nuoroda
satkutis rašė:

atsigaukit jus nuo tu egzu. as va pvz nuo joniniu iki liepos pradzios sventojoj tupesiu. reikia megautis atostogom, koks skirtumas kiek tu procentu gausi, juk galima susimoket uz  moksla :D

 čia tiktų toks pasakimas - sekasi turčių vaikeliam.. :D

Žinutė parašyta: 2009-06-14 22:54:42 | Nuoroda

už 9 žodžius viršaus dar nebaudžia, už 10 minus 1 taškas. Šiemet buvo naujovė - tiems kas tingėjo/pamiršo suskaičiuot žodžius irgi minus 1 tašką rašė. :)

laimė tiems, kurie skaičiavo. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 14:58:55 | Nuoroda

Na aš kalbėjau su savo anglų mokytoja, o ji kalbėjo su kitom vertintojom, tai sakė balas tikrai krist neturėtų, nes gan stipri karta. kuo toliau, tuo vaikais vis labiau tą anglų moka. Taigi sakė, jog balas turėtų būti apie 38-39..
Lauksim, žiūrėsim kaip ten kas bus. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 15:01:08 | Nuoroda

man irgi teko girdėti, kad šiemet su lietuvių ne kas. Dauguma ne taip suprato samprotavimo temos [ten kur apie kaukes buvo ] ir rašė apie užgavenes. Na žodžiu buvo nemažai kurijozų. Kuo toliau , tuo man baigiau darosi.. :S

Žinutė parašyta: 2009-06-15 15:03:35 | Nuoroda
Vilou rašė:
***** rašė:

Na aš kalbėjau su savo anglų mokytoja, o ji kalbėjo su kitom vertintojom, tai sakė balas tikrai krist neturėtų, nes gan stipri karta. kuo toliau, tuo vaikais vis labiau tą anglų moka. Taigi sakė, jog balas turėtų būti apie 38-39..
Lauksim, žiūrėsim kaip ten kas bus. :)

 Labai skirtingos nuomones mokytoju :) Tikekimes, kad tavo mokytojos prognozes nepasitvirtins :)

 Aš ir pati labai tikiuosi.. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 15:07:11 | Nuoroda

Bet daugelyje kitų šalių mokiniai laikydami istorijos VBE rašo tą esė.. Gali būt , kad ir Lietuvoje einama prie to..