Vartotojo Nastiona pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-23 15:25:27 | Nuoroda
*Stella rašė:

Pala pala... Rasiau NL ir istojau... Tai dar cia neaisku, ar dienines, ar wakarines? Wisad maniau, kad I reiskia wakarines arba neakiwaizdines... Tai cia kaip? Dar kazkoks konkursas bus? kas galit, paaiskinkit placiau

 Visų nuolatinės (NL) studijų formos programų užsiėmimai vyksta tik Universiteto nustatytos darbo dienos metu. Daliai studijų programų studentų sudaryta galimybė lankyti užsiėmimus, vykstančius ne darbo dienos metu (vakarais), arba studijuoti sesijomis. Šių studijų programų studijos vykdomos pagal trijų tipų tvarkaraščius – D (dieninis tvarkaraštis, kai užsiėmimai vyksta darbo dienos metu), V (vakarinis tvarkaraštis, kai užsiėmimai vyksta vakarais) ir S (sesijinis tvarkaraštis, kai užsiėmimai vyksta sesijomis (tai būtų atitikmuo iki šiol buvusioms neakivaizdinėms studijoms)). Pirmakursiai, atsižvelgiant į jų pageidavimą, bus įrašyti į D, V arba S grupę. Kadangi vietų skaičius grupėse ribotas, esant konkurencijai pirmenybė bus teikiama pretendentui, kurio vieta kviečiamųjų studijuoti pagal tą programą eilėje yra aukštesnė.

Žinutė parašyta: 2009-07-23 15:38:17 | Nuoroda

 tai visgi, gal jau vienikimes ;D one.lt -->  

Žinutė parašyta: 2009-07-23 17:38:37 | Nuoroda
julijajas rašė:

noreciau paklausti, kur planuojate gyventi - ar bendrabutyje, ar nuomotis koki buta?

 galvoju apie bendrabuti:)

Žinutė parašyta: 2009-07-23 17:40:32 | Nuoroda
goodies rašė:
tomasjurcenko rašė:

Turint 18,60 konkursini bala - vf.
18,59 - m.

Galite pradeti grauztis.

 cia tikri ?? nesamone...

 cia tikrai netiesa... VU ekonomika vf maziausias 19.72,o maziausias m 17.5.. bet cia irgi nezinau, cia paemiau is temos, maziausias balas, ar kaip ten.. bet kad i VU su 18.6 vf, tikrai negali but.. 

Žinutė parašyta: 2009-07-23 22:02:37 | Nuoroda
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:

Oooo pagaliau dar vienas ciuvas atsirado, nes as jau galvojau pateksiu kaip i harema 

 ot tai jau radau kuo skųstis, kad į vos ne haremą patektum:D

 zinai, baisu butu vien tarp panu

 tikrai nebusi vienas.. ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-24 20:00:25 | Nuoroda

uzsiregistravau i 2 stovykla ;D siai sen veziau dolkumentus, tai sake kad stovkej bus linksma ;D o ten reik atestato ir jo priedo kopiju patvirtintu notaro, arba jei to neturesi, tai ten vietoj padarys :) ir reikia nuotraukos vienos 3x4 :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:14:08 | Nuoroda

koks skirtumas i kuri srauta ;D as su KB 20 jau i 2 uzsiregistravau ;DD beje, kas dar neturit, mano skype --->  shadow91..  (su dviem taskiukais;D) laukiu!:) 

Žinutė parašyta: 2009-07-25 10:16:37 | Nuoroda
Aiisty rašė:

Trendy manau, kad tau bus sunku ir i vakarini istot, tikriausiai teks megautis sesijiniu

nepamirskim, kad toks dar yra;D atrodo 150 i ji turi patekti

 taigi ji istojo i NL :) o nl dalinasi tik i dienini ir vakarini:)

Žinutė parašyta: 2010-01-14 13:38:31 | Nuoroda

 Sveiki, oj kaip nenoreciau dabar laikyti tu egzaminu..;D taciau, del matematikos, kiek zinau, tai dabar pas jus nebus mokyklinio matematikos egzamino, bus tik valstybinis, ir del to matematikos egzaminas dar labiau palengves. Aisku bus tokiu, kurie sakys, kad buvo sunkus egzaminas, tokiu visada yra, nes absoliuciai nesimoko, taciau, jei jus tikrai moketes, ir pries egzamina pakartosit, nebus sunku:)

Žinutė parašyta: 2010-01-14 14:00:58 | Nuoroda

 Jei vis dar tave domina sita tema, galiu pasidalinti.. Taigi, studijuoju VU ekonomika 1 kursas. Labai norejau cia patekti, kai suzinojau savo egzaminu rezultatus. Patekau i nemokama. Dabar sios specialybes pliusai: nera daug dalyku, tik 6, kituose univeruose ir kolegijose po 8. Mokytis nesunku, jei lankai seminarus, bei kai kuriu dalyku paskaias (matematikos, ekonomikos teorijos, bei anglu (butina)) , i pasirenkamuju dalyku paskaias vaiksciot nebutina, nes nera prasmes, todel, kad is anksto turi tu dalyku destytoju konspektus(aisku ne visu dalyku). Toliau, emmm, egzaminu sesijos nuo gruodzio 22 iki 24, ir nuo sausio 4 iki 28. Egzaminu yra tik 5, anglu egzamino 3 semestrus nera,tik iskaitos, ir gaunasi, kad daugiau nei menuo tau atostogos. 

Dabar minusai: mokykloje labai megau matematika, univere supratau, kad jos nemoku ir nemegstu. Nes destytojas pasitaike tai ojojoj... matematikos  koliai(kontroliniai) ir egzaminai sunkiausi, todel cia daugiau pasimokyti reikia. Toliau, istojus i ekonomika, supratau, kad man sis dalykas nepatinka, del to, kad yra sausas, vien teorija (pries egza pasimokai, poto jo iskart pamirsti viska) , ir mokslu kokybe labai prasta. Bet aisku stengsiuos pabaigti, nes vistiek diplomas sioks toks. Taigi, rinktis tau)))

Žinutė parašyta: 2010-01-14 23:17:01 | Nuoroda

 Na del anglu tai nesakyk..) Anglu kalbos destytoju ten yra labai daug, tad nemanau,kad jos visos baige ism) o del ism su tavim nesigyncisiu, bet man, ir ne tik man, jis atrodo turtingu teveliu vieta, kur mokysies tu , ar ne, vistiek gausi diploma. Nors ka gali zinot...) O del rygos, sutiksiu, ten tikrai daug geresne vieta nej lietuvoj.. Beto, kai dabar lietuvoj yra tokios kainos uz moksla, tikrai neverta uz ji moket.. Nebent i nemokama istojai, tai dar dar... O magistra kas cia baigineja, tai isvis pasaulio pabaiga, mano manymu.. jis dar brangesnis uz bakalaura.. Tai vat..)

Žinutė parašyta: 2010-01-18 12:43:15 | Nuoroda

 Na VU tikrai ne visi destytojai senamadiski ir seni, yra daug jaunu destytoju, o kai kurie ir seni labai faini.. Bet tiesa pasakius, VU patinka tik tuo, kad daug lengviau mokytis nei kituose univeruose ar kolegijose, ir dalyku cia maziau, ir laiko mokymuisi mazai atima...)

Žinutė parašyta: 2010-01-18 12:49:01 | Nuoroda

 nesijaudinkit del tu egzaminu ;D Jei moketes, tai tikrai islaikysit, kalti tikrai nepatariu, nes tada viena zodi pamirsti ir jau nezinai kaip suformuluoti visa sakini.. Atsimenu ir mes praeitais metais jaudindavomes pries egzus, bet tai tik pries, o ne pusmeciui iki jo likus, tai nesveika ;D o is tiesu, labai gerai padeda juodasis sokoladas, valgyk jo kuo daugiau))  o egzaminai nera tokie sunkus kaip atrodo, tiesiog apima 11-12 klases zinias. Tad viskas bus ok))

Žinutė parašyta: 2010-01-18 12:55:01 | Nuoroda

 i ekonomika ;D per ekonomikos teorija suzinosi viska apie versla, kaip ji kurti , kad nebonkrotuoti, kaip elgtis monopolyje, kaip su konkurencinem firmom, kiek konkurenciniu firmu gali issilaikyti versle, kokie turi  buti kastai, kad galetum issilaikyti, ir t.t. ;DD

Žinutė parašyta: 2010-01-28 14:18:16 | Nuoroda

 tai jeigu tu apsisprendus, ir nori stot i ekonomika, tai pirmyn:) cia turi but tavo sprendimas, o ne aplinkiniu, nes tavo gyvenimas:) ir jei nemaai saves kitose specializacijose, tai kodel gi ne..:) 

bet dar biski i ankstesnius pasisakymus atkreipsiu demesi, kur saket, kad mokamos vietos tik, o vaikinas sake, kad stipendijos ir panasiai.. Siais metais, kiek zinau, visi universitetai, kolegijos ir privacios mokyklos(ism ir kt.) turi nemokamu vietu, taciau, jeigu tu istoji i mokama vieta, del stipendiju ir kalbu negali but, stipendijos skiriamos tik tiems, kas yra nemokamoj vietoj. Tad cia va toks niuansas:) o del ism, as negirdejau, o man sake,tie, kas ten studijuoja, kaip ten, ir kas:) taigi..:) 

Žinutė parašyta: 2010-06-21 20:17:09 | Nuoroda

 Sveiki, na sveikinu tuos, kuriem pasiseke su matieka, na ir kuriems nelabai... Pasiskaiciau jusu komentarus ir galiu pasakyt, kad siu metu egzaminas buvo daug lengvesnis negu praeitais... Ir tikrai islaikyti buvo imanoma, nors....nevisiems pasiseka:) O del to, kad jus cia rasot: balas pagal B lygi, balas pagal A lygi, nebus pas jus skirtingu balu, nes cia skaitosi kaip vienas VBE, ir jis neskirstomas i dvi dalis juk... O kadangi buvo vienintelis VBE, tai manau ta kartele islaikymo turetu but mazesne, nes buvo daug mokyklininku, kuriems siais metais teko laikyti valstybini... tad jei surinkot virs 10 tasku, manau neturetumet jaudintis del neislaikymo.. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-21 20:39:46 | Nuoroda

 Sveiki:) Na aš studijuoju VU Eko, na ką galiu pasakyti apie šitą dalyka... Labai teigiamai vertinti negalečiau.. Nes iš visų 6 dalykų, reikalingi tik pora, tai mikroekonomika(beje, buvo idomu:)) ir matematika, kad lavinti mąstymą, nors nelabai ji ten lavinama, nes pas dėstytoją nieko nesupranti.. ;D Iki univero labai mėgau matieką, dabar-nekiek;D Na dar kažkiek informos darbai prie kompiuterių.. Dėl kokybės... Kokybė tiesą pasakius nekokia.. Mokinuosi čia, nes įstojau į nemokamą, jei nepatekčiau į nemokamą, tikrai nemokėčiau pinigų už tokį mokslą.. Ir, tiesą pasakius, apskritai už mokslą Lietuvoje neverta mokėt, nes čia jis yra brangiausis, o kokybė- šššššš... atsiprašant:) Ir čia ne tik apie ekonomiką, bet ir apie kitus dalykus tas pats:) O diplomas visur diplomas, koks skirtumas ką baigi, turi diplomą ir džiaukis, kad sugebėjai gaut jį Lietuvoj,vistiek pagal specialybę šiais laikais mažai kas dirba, eina ten kur priima.. O dėl VU MRU ISM, tai jei mokytis nenorit, tai rinkites ISM'a, ten už nieką rašo pažymius, nusirašynėk kiek nori... Sakau, nes pažystami ten mokasi..:) Dėl MRU nežinau.. O VU nusirašyti nelabai pavyks... Spręsti jums:)

Žinutė parašyta: 2010-06-22 15:40:05 | Nuoroda
Tomis rašė:

Mergaite žiauriai nuskiedei :D

ISM vienintelis universitetas kuriam nenusirašysi šiaip jau.

Matosi, kad jau stumia, nes pati ten nepateko :_) 

 Heh;) ISM'o net nerasiau, kai renkausi univera, o su savo balais, tikrai istociau ir ten;)

Žinutė parašyta: 2010-06-22 15:51:20 | Nuoroda

 Ir be to, visi univerai turi savo trukumu ir privalumu, tad nereik cia sakyt, kad varau ant kazkurio is ju;) Man, tiesa pasakius, vienodai, koks univeras, tiesiog pasisakiau savo nuomone, ka zinau, o ne issigalvojau:) O tau matyt patinka nesamones skiest..:)