Vartotojo absent_minded pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-16 18:48:13 | Nuoroda

nestociau cia ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 18:57:34 | Nuoroda

As irgi cia studinu:) Ka galiu pasakyt, siaip mokytis ner lb sunku ir studijomis nenusivyliau, nors visi ta VU eko bruko;]] Zodziu, kaip ir kolega pasake, cia  tikrai istoja nemazai lb gerai egzaminus islaikiusiu zmoniu, bet stoja cia tik del populiarumo ir pan.

Patariu cia stot tiems, ka konkreciai domina finansai, investavimas, niekur geriau Lietuvoj siu dalyku neismokys:) Tie kas bus buhalteriai, stokit i kolegijas ;]] cia ne vieta:)

Beje, pritariu kolegai, vaikinukai cia gudresni uz merginas, nors ju mazuma;DD

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:43:33 | Nuoroda

hey, studinu sia spec, ka tik baigiau I kursa ;) Visi stokit cia, o ne i ta VU eko, tikrai nesigailiu, kad butent ta pats padariau :)

Visos bobutes, jusu teveliai ir pan, kalba, kad VU geriausias pagal kokybe, pripazinima, zinias, mokymosi salygas  ir pan., bet cia yra pasenes stereotipas :) Pazistama studina VU, tai tik susidarau nuomone , kad tik kala kala ta teorija ir ta bendra eko teorija, mru konkreciai viskas krypsta i finansus ir investavima :) Baige sia spec 99%, kad dauguma dirbsite banke :) Manau pereinamasis bus tarp 19.1-19.3 :) sekmes pasirinkimuose tik velniai griebte nesuklyskit ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-03 10:15:01 | Nuoroda

Hey, esu MRU FE  studentas, tai kas liecia sias studiju kryptis ir mokymosi kokybe univere tiek galiu pasakyti: visiskai nesigailiu, kad istojau cia, o ne i VU, nes siemet apie investicijas ir finansus, efektyvu mastyma suzinojau tiek daug, kad sunku patiketi. Patikekite, siu dalyku niekur kitur geriau neismokys nei cia, todel pagrindinis mano galva, MRU fe pranasumas pries VU eko ir yra ir tai, kad istojes i Romery tu iskart konkreciai studini konkrecia ekonomikos sriti - finansus. Pazistama studina VU eko - tai 1-2 kursus kale bendra eko teorija ir tik tada specializavosi i konkrecia sriti ( o kartais lieka prastos sritis, nes ten vyrauja principas - kas greitesnis, tas laimi ), bet, zinoma, nenoriu kritikuoti cia VU eko, nes ten taip  pat yra ir geru dalyku. Taciau finansu ekonomika, dar reiktu pamineti, yra nauja studiju programa, kurios itin didelis trukumas Lietuvoje. Kas liecia pati univera, tai MRU neturi tokio autoriteto kaip 1579 m. ikurtas VU, bet studiju kokybe nekiek nenusileidzia (bent jau pats toki ispudi susidariau). Pats univeras is vidaus lb modernus, dar daugiau renovuojamas itin svarbiam Lietuvai ivykiu, nes ne paslaptis, kad butent Romery , o ne VU 2010 m. rugseji ivyks Pasaulio universitetu rektoriu konferencija ( tai pirmais kartas Rytu europoje ). Taip pat moderni ir puiki biblioteka bei itin pigi  valgykla (pavalgai pietus uz 3-5 lt ). Tad, kas islaiket puikiai egzaminus ir ka domina butent finansu sritis ekonomikoje - stokit cia, ka domina kita ekonomikos sritis - rinkites VU. Sekmes jums, kadangi tiek VU eko, tiek MRU fe konkursas bus zveriskas

Žinutė parašyta: 2009-07-03 11:09:38 | Nuoroda

Cloudless, neabejoju, kad istosi i vf, jei nebus stebuklo:) Mano balas stojant pagal pagal sena skaiciuokle berods buvo 17,30 , o pagal siu metu butu 19,42, o istojau i vf . Sekmes;)

Žinutė parašyta: 2009-07-03 17:15:50 | Nuoroda

63 is 90