Vartotojo Jutaura pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-25 22:57:04 | Nuoroda

ktrms

Žinutė parašyta: Šiandien 20:04:36 | Nuoroda | Cituoti

Ar verta rašyt statybos inžineriją, 2 metus nesimokius fizikos? jei pvz kiti pažymiai pakankamai geri.

 

Nezinau, kokie dabar stojimo reikalavimai ir ar dabar isvis istosi be fizikos ir statybos inzinerija, bet kai as stojau, man anglu vietoj fizikos ziurejo :)  Na, o jei jau istosi, tai nematau jokios bedos, kad fizikos paskutiniais mokyklos metais nesimokei... as mokiausi A lygiu ir kas is to? O gi nieko! Universitete ta fizika visai kitokia. Na, dar vienas semestras toks daugiau maziau suprantamas ir pasitaiko tokiu dalyku, kur jei mokykloj mokeis tai lengviau truputi, o antras semestras tai lempu lempa kazkokia-mano kurse buvo apie 70 studentu, tai man atrodo nei vienas taip ir nesupratom ko ten bande mus ismokyti... Del fizikos maziausiai galva sukti reikia... 

Žinutė parašyta: 2009-06-25 23:02:11 | Nuoroda

tituska

Žinutė parašyta: Šiandien 21:42:50 | Nuoroda | Cituoti

As planuoju KTU jei tik egzaminu rezultatai bus pakankamai geri. ;]

Bet mane neramina faktas, kad as nesimokiau braizybos. ;]

 

Del braizybos irgi nereikia galvos sukti-visko universitete ismokins ko tau reikia. Galiu pasakyti pavysdi, kad kai man buvo pati pirma braizybos paskaita, grupeje buvo 24 studentai, destytojas paklause keli is auditorijoj esanciu pries tai braizybos mokesi... Pakilo dvi rankos :D  Visko visus, net ir pacius beviltiskiausius ismoke. 

Žinutė parašyta: 2009-06-27 00:48:57 | Nuoroda

statybos inzinerijoj kazin ar tiek uztektu...su tokiu konkursiniu dar klausimas ar isvis i sia specialybe istosi... 

Žinutė parašyta: 2009-07-03 13:21:46 | Nuoroda

Frozen_Fire

Žinutė parašyta: 2009-06-29 01:11:02 | Nuoroda | Cituoti
Jutaura rašė:

statybos inzinerijoj kazin ar tiek uztektu...su tokiu konkursiniu dar klausimas ar isvis i sia specialybe istosi...

Įstot tikrai įstočiau, taip kad nereikia čia vgtu visad tokie konkursiniai balai budavo, kad ir be fizikos egzamino galima buvo įstot. Pvz. pernai paskutiniojo, priimto į vf vietą statybos inžinerijoje balsas buvo 14,49. Tik nuo šiemet su krepšelių sistema nepavyks lengvai vf gauti.

 

 

 

Nu jooo... cia nesigincysiu. Bet kiek pastebejau (o bendrauju su ivairiu universitetu studentais), tai pernai i statyba pakankamai nemazai gan silpnu studentu sustojo, tai ir konkursiniai tokie. Ir aisku dar labai priklauso nuo to i koki universiteta stoji... Jei pasidometum, pamatytum, kad i VGTU visada mazesnio konkursinio uztenka... O beja ir tai NERA rodiklis, nes kiek pamenu, tai VGTU ir KTU bent statybos inzinerijos tai tikrai kiek kitaip konkursini skaiciuoja- VGTU truputuka mazesnis skaiciukas buna. Taip, kad jei turi konkursini virs 16 VGTU, tai manau kad istoti yra didesne tikimybe, nei su 16 i KTU (cia labiau priklauso nuo kitu stojanciuju lygio). Na ir dar aisku didelis skirtumas ir tame paciame KTU, ar stosi i Kauna ar i Panevezi. Jei i Kauna, tai 16 tokia labai pavojinga riba, na, o jei i Panevezi, tai turetum buti mazdaug saraso vidury. Ten istoti kur kas paprasciau, nors mokymosi kokybe, manau, tokia pat kaip ir Kaune.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 16:33:52 | Nuoroda

tituska, tu visiskai teisi/-us. Tikrai labai daznas atvejis, kai studentas istoja vos ne prie galo sarase, o ideda "siek tiek" pastangu ir  veliau vos ne tarp pirmuju atsiranda...  Aisku, ir atvirksciai pakankamai daznai buna ir tie kurie istoja aukstais balais turi galiausiai ant zemes nusileisti... Viena pagrindiniu tokiu mainu priezasciu yra ta, kad mokykloj mokiniai yra priversti mokytis tai ko nenori, kas neidomu, ir visiskai nereikalinga, o universitete bent specialybe norima pasirenka ir zino, ka is to gali gauti... galu gale, labai puiki paskata yra galimybe stipendija gauti  Na, toj vietoj jau konkurencija prasideda...