Vartotojo sanemis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:01:21 | Nuoroda

Kineziterapija, tai terapija, pagrįsta judesiu. Pavyzdžiui žmogus sunkiai vaikšto po kažkokios traumos, tad kineziterapeutai ir padeda visokiais pratimais, nuo baiseinų iki treniruoklių, mankština, masažuoja. Kažkas tokio. Manau čia kaip ir artima medicinai, padedi žmonėm pasveikti :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-30 17:03:50 | Nuoroda

labas, galim apsikeisti duomenimis - skypu :D tada susipažintume :) 

Žinutė parašyta: 2009-08-04 17:40:05 | Nuoroda
lilyy_doll rašė:

sveikuciai busimieji musu pirmakursiai :) as dabar busiu antrakurse mokaus irgi kaip jus jau lkka kineziterapija :) noriu pradziugint kad cia istojot nes patikekit kad ir kaip keistai skambetu kmu yra sudelis mano mama ten dirba :) buciau istojusi i kin tenai bet neneorejau nes ten visos specialybes kurios yra antraeiles kineziterapija,ergoterapija,ir pan ir atmateles ir nekaip ten i juos ziuri :) jei kyla klausimu rasykit man :) padesiu kuo galesiu :)

 Kaip suprast antraeilės? Universitete neskirstomos profesijos į pirmaeiles, antraeiles......aštuneilės ir taip toliau. Yra atskiri fakultetai ir juose yra skirtingos specialybės. Ir jei jau teigi, kad tai yra atmatėlės ir nekaip ten į juos žiūri, tai gal argumentuotum?

Žinutė parašyta: 2009-08-04 22:38:38 | Nuoroda
*varna rašė:

 Aš labai norėčiau. Kada susitinkam susipažint? Rytoj turėsi laiko? Esu elitinė irgi - į sanitariją KMU įstojau.

 negaliu kaip juokinga (rofl) :D :D :D :D 

Žinutė parašyta: 2009-08-06 11:34:56 | Nuoroda
lilyy_doll rašė:
sanemis rašė:
lilyy_doll rašė:

sveikuciai busimieji musu pirmakursiai :) as dabar busiu antrakurse mokaus irgi kaip jus jau lkka kineziterapija :) noriu pradziugint kad cia istojot nes patikekit kad ir kaip keistai skambetu kmu yra sudelis mano mama ten dirba :) buciau istojusi i kin tenai bet neneorejau nes ten visos specialybes kurios yra antraeiles kineziterapija,ergoterapija,ir pan ir atmateles ir nekaip ten i juos ziuri :) jei kyla klausimu rasykit man :) padesiu kuo galesiu :)

argumentuoti labai paparsatai galiu tiesiog kai kuriuose fakultetuose kur yra destomi dalykai tokie kaip pataologine anatomija ir panasiai, kai ateina kineziterapiautai destytojai net neatskaito normaliai jiem pasakitu sako greiciau pravarom juos ir gana tyngi su jais terliotis, tokia realybe :)

 Kaip suprast antraeilės? Universitete neskirstomos profesijos į pirmaeiles, antraeiles......aštuneilės ir taip toliau. Yra atskiri fakultetai ir juose yra skirtingos specialybės. Ir jei jau teigi, kad tai yra atmatėlės ir nekaip ten į juos žiūri, tai gal argumentuotum?

 

čia pati sugalvojai ar sakė pažįstamo sesers dukterėčios draugės brolio senelės pažįstama? 

Žinutė parašyta: 2009-10-07 14:24:33 | Nuoroda

kadangi pernai gavau tik 27 procentus, tad šiemet bandysiu perlaikyti :)

Žinutė parašyta: 2009-10-25 14:08:12 | Nuoroda

Sveiki.

Kaip sekasi ruoštis biologijai? Aš šiemet bandysiu perlaikyti biologiją, nors pernai gavau ne tiek mažai - 77, bet norėčiau į mediciną, tad mažokai ten.

Žinutė parašyta: 2009-10-25 21:21:15 | Nuoroda
monse rašė:

Sveiki, norejau paklausti, stojant i odontologija KMU reikia matematikos arba chemijos egzamino,bet as laikau tik matematika ar chemijos metinio pazymio uztenka is 10kl, nes dbr jos neturiu pasirinkusi?

 Ne, neužtenka, pasirink bent B lygį, nes jei ne, tai tiesiog toje skiltyje prie metinio nulį parašys.

Žinutė parašyta: 2009-10-25 21:22:25 | Nuoroda

aš tai dabar savarankiškai mokausi, o iš kur mokotės? Maderio? Wiliamso? 

Žinutė parašyta: 2009-10-25 21:30:22 | Nuoroda

Manau į odontoligiją tai vargu, nebent perlaikytum  brandos egzaminus, o į burnos higienos studijas KMU gal ir pavyktų.

Žinutė parašyta: 2009-10-28 19:11:27 | Nuoroda

Bet, kad tas bandomasis, tai gabaliukai iš visų egzaminų, nes dauguma užduočių jau girdėta ir daryta. Na, bet bendram pasitikrinimui gal ir neblogai :) 

Žinutė parašyta: 2009-10-31 15:50:16 | Nuoroda
Deivizs rašė:

 Oi Mylimoji Biologija... Mokomės mokykloje dėl mokytojos teoriškai iš niekur, bet aš mokausi iš Maderio. Williamsas dar maniau, kad yra gerai, bet dabar supratau, kad ten per siaura.. nors toks tinkamas variantas perskaityti abi dalis porai dienų likus iki egzamino :) Kažkaip man irgi labai gerai įsiminti, kai jį skaitau ir konspektuoju. 

Dėl egzamino tai  šiaip reikia būti apsišvietusiam, ir mokėti formuluoti atsakymus. praverčia ir platesnė patirtis - olimpiados ir pan.  aš dar dalyvauju tokiam projekte BioSa, tai ten puikus variantas yra papildomai pasimokinti iš stiprios literatūros: "Campbell biology", "Life: the science of Biology"...

O čia prieš tai rašiusi panele (neatsimenu vardo :D ), kuri nori perlaikyti Bio, ne permažai chemijos VBE - medicinai? ar esi laikius matematiką ir Che imamas pažymys?

 Taip, aš esi JIS :D . Tai perlaikysiu ir biologiją, ir chemiją. Aš tai nemėgstu Maderio, kažkaip iš Wiliamso smagiau pasiskaitinėti, tam Maderyje tikrai per daug visko yra, o ir knygai kokie 10 metų....

O tu ir nori į mediciną? 

Žinutė parašyta: 2009-11-02 20:03:21 | Nuoroda

Norėtumėt į KMU ar VU? Aš tai po medicinos farmaciją rašysiu, man kažkaip chemija lengviau nei biologija, biologija labai painu, pfiu pfiu pfiu :D 

Žinutė parašyta: 2009-11-02 20:06:14 | Nuoroda

Sveiki.

Gal kas taip pat perlaiko šiemet egzaminus? Kaip sekasi mokintis savarankiškai? Kažkaip vienam sudėtinga, bet kai yra didele motyvacija, tai tikrai yra noro, bet kartais ne visų užduočių supranti, o kai pas korepetitorius eiti pinigų neturi, tai ne kas :D

Žinutė parašyta: 2009-11-03 08:02:57 | Nuoroda

Mano mokytojai buvo vidutiniški, nepasakyčiau, kad jau blogi ir nieko nedirba, bet taip dalykiškai išdėsto savo pamoką, kartais nuo lapų paskaito, tai būna tikrai labai nuobodu... Kontroliniai nebūdavo lengvi, namų darbų užduodavo, bet netikrindavo, nebent tau kažkas neaišku būna, gali pasiklauti. Na, gal aš per didelis idealistas ir įsivaizduoju, kad mokytojas turi tikrai norėti dirbti, ne vien iš lapų skaityti, kokių ir praktinių dalykų parodyti....

Pavyzdžiui biologijos pamokos būdavo tikrai padraikos, kol mokytoja atsineša lapus, kol juos padalina, kol sudeda, praeina nemažai laiko, o nauda? 
Chemijos kontroliniai būdavo per daug lengvi, tiesiog trukdavo sunkesnių užduočių iš valstybinių egzaminų, tad visi gaudavo 8-10. Na, aišku, nuo pavasario pradėjom spręsti valstybinius egzaminus, bet kadangi aš tyngėjau, labiau biologijai dėmesio skiriau, tai ir gavau tiek mažai.

Žinutė parašyta: 2009-11-03 08:08:22 | Nuoroda

Anglų mokytoja buvo labai liberali nuo pat devintos klasės, tad kai būni jaunesnėse klasėse, kažkaip negalvoji apie tuos egzaminus, tai nelabai ten ir mokiniesi, kai mokytojai netikrina namų darbų, nieko neužduoda, o jei užduoda ir neatlieki, nieko nebūna, o gale semestro išveda 10. Atėjo 11-12 kl. kažkaip sunerimom, bet vis tiek anglų per daug nesimokinom, kadangi ašegzamino nelaikiau, tai 12 kl.  antrą pusmetį iš vis galėjau neeiti :D  . O tie žmonės kurie laikė, dažniausiai ėjo pas korepetitorius, nepasakyčiau, kad mokytoja neaiškindavo, durnių voliojo, dirbo, bet kai nėra pagrindų nuo devintos klasės, tai sunku suprasti užduotis, tada dingdavo motyvacija kažką daryt. Dažnai anglų mokytoja apsiverkdavo, kad mes nedirbam ir bla bla.

Išvada: Per didelis liberalus požiūris ne itin gerai, reiktų ir patikrinti namų darbus, juos įvertinti, duoti normalius kontrolinius ir panašiai, pažymius rašyti pagal žinias, o ne pagal...nežinau net ką ten rašė.

 

Žinutė parašyta: 2009-11-04 19:55:31 | Nuoroda

Man tai biologija sunkiau, bet taip pat labiau patinka, chemija užknisa tas reakcijas mokytis....

O dar visokios hidroliezės :D

Žinutė parašyta: 2009-11-05 20:54:37 | Nuoroda

galvojau, kad galime sukurti kokį skype grupę ir pasiaiškinti kažkokius neaiškumus apie biologiją, kiti padėtų kas moka, kiti išmoktų, ko nemoka. Kokios nors informacijos gal pateiktume, tą patį ir su chemiją galėtume padaryti. Ką manot?

Žinutė parašyta: 2009-11-06 10:38:52 | Nuoroda
zameris rašė:

noreciau kad padetumet nes nesuprantu del matematikos seip nbe zioplas esu wiska suprantu tos matiekos bet kai reikia parasyt koki kontra besansu niekaip negaunu aukstesnio kaip3 nors per pamokas wiskas twarkoj gal kas ka galit patart?      noreciau stoti y klaipedos verslo tehnologiju kolegija kazka su indzinerija ar ten statybos ar mehanikos ir dar ten kazkokie gal kas ystojot ten kur noriu as gal galetumet parasyt kokius egzus laiket kiek islaiket ir su kokiu balu ymanoma ystot ten kur noriu?plz padekit is anksto aciu :)

 Turbūt nelabai viską supranti klasėje, gal iš pradžių nusirašai ir pasirodo aišku, bet reiktų giliau pasigilinti ir pabandyti gal pačiam persispręsti namuose klasės uždavinius, nes jei viską suprantum, tai tikrai neigiamo pažymio nebūtų... Man panašiai su matke būdavo, aukščiausias būdavo šeši, o šiaip vien penketai, tai perėjau į B lygį ir 10 turėjau :D Bet jei mąstai apie matematikos valstybinį, tai reik, reik padirbėti.

Žinutė parašyta: 2009-11-06 21:04:37 | Nuoroda

Na, bet pvz su visokiom koncentrutom rūgštim, kada NO2, kada NO, kada SO2 susidaro ir panašiai, tai reik jau išmokti, o man maišos kažkaip....