Vartotojo amare pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-18 12:17:57 | Nuoroda

O i seima nieko is jusu nekviete? Tik su 3-4 simtukais?

Žinutė parašyta: 2010-07-18 13:48:13 | Nuoroda
sarma rašė:
amare rašė:

O i seima nieko is jusu nekviete? Tik su 3-4 simtukais?

 Turbūt nelogiška būtų kviesti ir tuos, kurie gavo tik vieną 100uką. Juk tokių susumavus iš visų egzaminų, yra žiauriai daug. :)

 Tai aisku. As gavau 3, tai galvoju, ar ir su 2 kviecia:)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 18:45:32 | Nuoroda
sarma rašė:

 Va va, ir aš čia :D. Tikiuosi pavyks įstoti.

Labiausiai gąsdina, kai prisiskaičiau, kaip ten be proto sunku ir daug mokytis reikia. Man, kaip užkietėjusiai tinginei tai bus peilis, bet kartu ir geros treniruotės, turėtų padėti išsiugdyti valią. :D

 Iš rezultatų neatrodo, kad esi užkietėjusi tinginė. O dėl mokymosi krūvio, tai kaip kam. Vieniems visiškai nieko fdm, išskyrus kai kurias paskaitas, o kai kuriems viskas - kone mirtis. Plius, šitie egzaminų rezultatai neparodo, jog mes tikrai būsim pajėgūs susidoroti su tam tikromis studijomis. Dabar daug kas žavi, vėliau gali nuvilti, arba atvirkščiai. Kai kurie stoja ne į mylimas studijas dėl tam tikrų priežasčių, bet vėliau labai (net labai labai:)) džiaugiasi savo pasirinkimu. Pasakysiu tik tiek - good luck!!!! Ir nekalbėkit vien apie tai, kad esat pasiruošę visą savo laiką skirti studijom, viską pamiršit, svarbu "gerą" , "perspektyvią" specialybę įgyti.  Juk vis tiek bus dienų, kai "dėsit ant" matricų, visokių analizių ir diskrečiųjų matematikų. Norai nelygu galimybėms. Sėkmės!!!!!!!!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-18 23:01:20 | Nuoroda
aurete rašė:

 Tai tau labai gerai. Aš tai dar galvoju, kur gyventi. Manau labiau norėčiau nuomotis butą, nes esu rami ir nusiteikus mokytis(nes kažin fdm ar kitaip ir įmanoma) tai kažin ar bendrabutyje patiktų gyventi. /.../

 Na, patikėk, bent kiek aš žinau, daugelis bendrabučių šiais laikais nebepasižymi vien tuo "studentišku" gyvenimu:). Tik kad tebėra tie mitai, jog bendrabutyje gyvena mėgstantys pasilinksminti, bet nesimokyti žmonės, jog virtuvės purvinos, kambariai su išdaužytom sienom, pilna tarakonų, vakarais miegoti neleidžia tranki muzika ir t.t. Pavyzdžiui, KTU bendrabutyje, kuriame gyvena daugiausiai matematikai ir informatikai, yra griežtos taisyklės, iki berods 22 val. grįžti į bendrabutį, koridoriuose negalima triukšmauti, tik išgirsta, kad ir kokius žaidimus žaidžiant, iškart įspėja, vakarais tylu, tarytum miego laikas nustatomas ir dar daug daug taisyklių. Aišku, būna patyliukais nusižengimų, bet juk koks kartas į mėnesį ar nuodėmė? Žinoma, nomuotis butą irgi yra geras pasirinkimas, bet, va, ko pritrūksta, tai bendradarbiavimas, užlėkimas pas kaimyną programuotoją, kuris už kavos puodelį tau programą padės sukurti,  pasikalbėjimas su ketvirtakursiu, kuris viską perėjęs ir gali tau ašarėlę nubraukti, kai tau sunku, ir daugybė kitų dalykų. Bet, aišku, čia tu turi rinktis ir privalai pasirinkti tai, kas tau geriausia, nes teks gyventi savarankiškai.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:34:39 | Nuoroda
aurete rašė:

 Tai abejoju ar saulėtekyje tokia tvarka kaip KTU. Tikiuosi ir taip susirasti draugų, kurie ir ašarą nušluostys ir programavimą padės išmokti. Juk dėl to nebūtina bendrabutyje gyventi. Aišku geriausias variantas būtų fdm studijuojančią kambariokę rasti, bet abejoju ar taip gali pasisekti šiemet, kai nelabai ką pažįstu.

 O fdm ir ekonometriją studijuojantys tikriausiai dauguma paskaitų turi MIF? Ten Naugarduko g.? Nes nuo saulėtekio iki fako yra toli, geras gabalas kelio. Gal ir apsimokėtų butą kur arčiau gauti, kad ilgiau pamiegoti galėtum ir šiaip nereikėtų dardėti ilgai tais troleibusais, ypač, jei esi ne vietinis

Žinutė parašyta: 2010-07-19 23:04:24 | Nuoroda
aurete rašė:

 Tai ir bandau ieškoti buto Naujamiestyje arčiau tos Naugarduko gatves. Nors kadangi arti senamiestis tai brangoki tie butai. Bet tikiuos vis vien rasti pirma butą man patogioj vietoj, o paskui kambariokę. Taip, esu ne vietinė(apie 250km nuo Vilniaus gyvenu), tai net neįsivaizduoju, kaip ten reiks susigaudyt

 As irgi gyvenu labai toli, kaip ir tu panasiai.  Vilnius man yra neatrasta sala. Tai, jei ne paslaptis, is kur esi?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:02:40 | Nuoroda
R♥ rašė:

MRU teisė .. :)

 koks tavo konkursinis balas?

 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:05:54 | Nuoroda
Veronikusia rašė:
ievaj rašė:

Įstojau į Ekonometriją :) yra tokių pačių? :}

 sveika kursioke :))))

 Hello!!!!!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:50:27 | Nuoroda
Frenlee rašė:

Šaunuoliai!!!!! O dabar tai pasikakinsit :D

 

Jei reikia informacijos, būtinai padėsiu, pati esu antrakursė ekonometristė. Skype: frienlia.

 

Sėkmės!!!!!!

 Kaip tau ekonometrija? Labai sunku? Kaip programavimas? Ar daug skiriasi ekonometrija nuo finansų ir draudimo matematikos? Pabijojau pastarosios, nors labai norėjau ir, aišku, būčiau įstojusi. Kas įdomiausia ekonometrijoje? Gal žinai, kur 4-tame kurse atliekamos praktikos dažniausiai? Nu, viską pasakok, žiauriai įdomu, nors jau esu nemažai sužinojusi apie viską, kas verda MIF'e

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:15:15 | Nuoroda

Aš taip pat į ekonometriją:) kb virš 20:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 21:16:56 | Nuoroda
mantas1990 rašė:

Gaila man ekonometrų :D

 Kodėl?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:20:42 | Nuoroda
mantas1990 rašė:
amare rašė:
mantas1990 rašė:

Gaila man ekonometrų :D

 Kodėl?

 Praeitas metais studijavau :)  nenoriu, prišnekėt, bet pastudijuosit pamatysit ;)

 

PS. nors žinot kas ta ekonometrija ir su kuo ji valgoma? :)

 Na, bent jau aš čia stoju ne dėl pavadinimo ir nemažai žinau, kas manęs laukia. Kalbėjausi su studente, kuri mokosi finansų ir draudimo matematiką, papasakojo, kas būna pirmą pusmetį, kokios matematikos, kaip sunku, pasidalino informacija apie ekonometriją, nes ji panaši į fdm ir dar tie patys ekonometristai papasakojo žinių... Žinau, kad nelengva matematika, daug statistinių dalykų, analizių, daug teoremų, per egzaminus praktiškai vien teorija turi būti iškalta, per pusmetį bus ir kolių iš įrodymo uždavinių, žinau, kad bus praktinis linux'o naudojimas, reikės su pascaliu, c darbuotis, reikės css būti jau pramokus, bet sako viską iš pradžių dėsto, svarbu kiekvieną dieną nepatingėti konspektų perskaityti. Matematinė analizė sunku, nevisada suprasiu, žinau, bet nemanau, kad tai neįveikiama. Žmonės mokosi mediciną daugybę metų, praktiškai neturi atostogų, o mes tik 4 metus. Kaip bus, nežinau, bet stengsiuosi dirbti ir gal kas išeis:)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 18:30:06 | Nuoroda
moniss rašė:

Gal galit patart? Ar verta studijuot odontologiją ir jos diplomui suplot 80 000?

 Nepyk, bet pasakysiu - neverta. Kaip suprantu, pinigų trūksta, o čia tokia žvėriška kaina. Ar tai tikrai tavo svajonė? Galbūt tu dar pati nejauti, kas iš tiesų yra tinkama tau, o kas ne. Juk balai tavo neprasti, pabandyk ką nors kitą vf susijusį su biomedicina ar kažkuo panašaus. Gal ateity turėsi galimybę stoti į odontologiją? Pavyzdžiui, dabar stok į kokią specialybę nemokamai, o jei nepatiks, kitais metais pabandyk perlaikyti egzaminus ir gal gausi dar geriau, o tada studijuok nemokamai odontologiją:)

Žinutė parašyta: 2010-07-28 10:34:03 | Nuoroda
farce13 rašė:

Gal ne i tema, bet turiu viena klausima.

Pvz, jeigu istojau i vf vieta, tai pirma semestra as automatiskai gausiu stependija? Tiesiog idomu.

 Pasvajok:). Nei automatiškai, nei rankiniu būdu negausi jokios stipendijos. Jei nerealiai gerai mokysies, neturėsi skolų, varysi 9-10, gali tikėtis gauti stipendiją. Čia, aišku, tik gali tikėtis...

Žinutė parašyta: 2010-07-28 18:50:29 | Nuoroda

Gal kas žinot, kur būtų galima nusipirkti kad ir padevėtą, bet gerą nešiojamą kompiuterį tinkamą darbui, labai svarbu, kad baterija ilgai laikytų. Dar svarbiau kaina. Svajoju iki 1000lt pakloti, ne daugiau, bet ar tai realu, nežinau... Ačiū iš karto:)

Žinutė parašyta: 2010-07-30 18:05:18 | Nuoroda

Mirėt čia visi? Kas vyksit į fux'ų stovyklą?

Žinutė parašyta: 2010-08-01 11:08:04 | Nuoroda

Sveiki. Jau yra preliminarūs tvarkaraščiai. Tai norėčiau sužinoti, ar įmanomas dalykas, kad pirmakursiai susitartų su dėstytoju, jog penktadienio paskaita, kuri vyksta ijki 16 val., būtų atkelta į kokią kitą dieną, pavyzdžiui, į ketvirtadienį?

Žinutė parašyta: 2010-08-01 11:11:51 | Nuoroda

Sveiki. Jau yra preliminarūs tvarkaraščiai. Tai norėčiau sužinoti, ar įmanomas dalykas, kad pirmakursiai susitartų su dėstytoju, jog penktadienio paskaita, kuri vyksta iki 16 val., būtų atkelta į kokią kitą dieną, pavyzdžiui, į ketvirtadienį?

Žinutė parašyta: 2010-08-02 20:30:44 | Nuoroda
uuustia rašė:

Aš taip pat noriu perlaikyt lietuvių egzaminą, tik nežinau, ar reikia vėl iš naujo visus egzus laikyt, ar galima tik vieną perlaikyt?

 Aišku, kad vieną:). Tiesiog 50 lt berods reikės už vieną egzaminą sumokėt čia mokykloje:)

Žinutė parašyta: 2010-08-07 13:32:20 | Nuoroda
Kreivas rašė:

 po metų galėsime kurti tema "iš kur jus išmetė?"

  Labai sąmojinga! Kas tiesa, tas tiesa....