Vartotojo ka_tu_kaip_tu pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-01-27 23:47:56 | Nuoroda

nu jei i mokama, tj tikrai nereikia taip gerai ishlaikyt. o seip tai ten vien sausa teorija. geriausias variantas butu stot i ishtestines ir eit dirbt jei jau teise nori mokytis. paskaitu mazhai, ishmokt gali tiesiog skaitydamas kas uzduota(nereikia sedet ir klausyt dienu dienom destytotu) o ir dirbdama pinigo turesi :)

Žinutė parašyta: 2010-01-27 23:47:58 | Nuoroda

nu jei i mokama, tj tikrai nereikia taip gerai ishlaikyt. o seip tai ten vien sausa teorija. geriausias variantas butu stot i ishtestines ir eit dirbt jei jau teise nori mokytis. paskaitu mazhai, ishmokt gali tiesiog skaitydamas kas uzduota(nereikia sedet ir klausyt dienu dienom destytotu) o ir dirbdama pinigo turesi :)

Žinutė parašyta: 2010-01-27 23:56:34 | Nuoroda

verslininko gysleles reikia. reikia moket suktis, apgaudinet zmones ir panashiai. realiai nebutina nieko baigt kad uzsukt versla. ishmanyt tiesiog reikia procesus. o tai padaryt gali ir kroviku budamas. kaip sakant gysleles reikia :D nu o jei manai kad turi taciau nepasitiki savo jegom. tai daug kur tos ekonomikos moko. tam paciam komfake - informologija, verslo informacijos vadyba, net leidyba. pirmam semestre microekonomika, antram makroekonomika ir laisvu dalyku dar gali pasimt ekonomines minties istorija. realiai, labai tvirtus pagrindus gautum per metus. ishejus poto net uz moksla nereiktu moket

Žinutė parašyta: 2010-01-27 23:58:19 | Nuoroda

bet reiks negert, vaidai

Žinutė parašyta: 2010-01-28 00:10:40 | Nuoroda

labas,

realiai, tikrai gera specialybe. shaunus pasirinkimas. zhinoma, keikiasi vyrai del tam tikru bendruju dalyku. nu bet visi keikiasi. toks jau lietuviu budas. keiktis.

o dabar atsakysiu i tavo klausima: be abejones, tikrai yra sancu istot su B lygiu. pats/pati (sry, neatsimenu jau nicko) supranti kad metinis sudaro 0.2 stojamo balo, kas realiai yra nieko vertas(aishku, truko man 10tuko, kad ish pirmo kart i informologija istociau, bet antru ratu ir su 9netu ilipau). na ogi nagi va bibliotekos konkursinis balas mazhesnis. pats maziausias arba antras nuo galo, po archyvistikos. taigi ishlaikius neblogai valstybinius egzaminus, turesi realiu shancu :)

 

p.s. mokslai komfake, yra shudo malimas visishkas. gerem puse metu nieko nesimokem :DD sesija ishlaikyta beveik. skola gavau viena, nes mokiausi priesh egza ir pramiegojau nx

Žinutė parašyta: 2010-03-03 01:40:51 | Nuoroda

zhinau kad leidybininkiai antrakursiai VU mokesi pagrindus - padidint papus, sutvarkyt veido oda,  uzdet idegi ir kitu fishkiu, kurios reikalingos darant olialia mergaites zurnalams :) taipogi kazkiek fotoshopo bus Verslo informacijos vadyboje ir Informologijoje, bet nieko blatno zhinok nesitikek :)

Žinutė parašyta: 2010-04-14 16:29:53 | Nuoroda

vilniuje per puse metu ishmoksi rusu :D

Žinutė parašyta: 2010-04-29 01:17:05 | Nuoroda
tailandukas rašė:

O gal kas zino kur uzsienyje kaip pavyzdiui Danijoje galima sia profesija studijuot?

 http://lmgtfy.com/?q=jewelery+studies+denmark

Žinutė parašyta: 2010-04-29 01:26:26 | Nuoroda
Hushaby rašė:

O gal kas žinote ar Lietuvoje yra toks mokslas ar bent kažkas panašaus kaip žiniasklaida?

iš esmės žiniasklaida yra informacijos vadyba, siulyciau pasidometi VU informologijos specialybe, perziureti sanda ir sulyginti su DB sandu.

www.kf.vu.lt/uploads/docs/Studiju%20programos/2009_Informologija_B.doc

Žinutė parašyta: 2010-04-29 18:09:15 | Nuoroda

as tiesiog nematau prasmes su tokia galva stot i versla. i reklama gali kokia bandyt ar dar kur, nes manau kad is verslo tau naudos kaip is ozio pieno

Žinutė parašyta: 2010-05-10 03:33:13 | Nuoroda

JUOKIAMES komfake iš jūsų studijų programos. Spektras platus - žinios paviršutiniškos.

Žinutė parašyta: 2010-05-10 03:35:51 | Nuoroda

Nagi, aš kaip pirmakursis nieko negaliu papasakot tau rūpimais klausimais. Mediologija rudens semestre prasidės(destytojas girdėjau kirvis), o dirbtinis intelektas išvis toli gražu dar.

Žinutė parašyta: 2010-05-11 02:36:21 | Nuoroda

Labas,

neturėjau laiko peržvelgti naujosios stojimo tvarkos, bet jei žvelgtume į praeitų metų, pamatytume, kad nei matematikos nei informatikos egzamino, stojant i šią studijų programą, nereikia :) Imamas tik matematikos arba informatikos metinis pažimys.

Jeigu niekas nepasikeitė, tai konkursinio balo skaičiuoklę gali rasti čia:

www.vgtu.lt/priemimas/lt/konkursinio_balo_skaiciuokle/27367.22182

Kaip bebutų gaila, lyginant praėjusius metus ir tavo nusakytą sutiaciją - tau iš esmės būtų ragas, tačiau nereikia užmiršti kelių faktorių:

1. Dar yra laiko tobulėjimui

2. Pernai metų konkursinis balas buvo labai aukštas vien dėl nepelnyto susidomėjimo ir specialybės pervertinimo. Nežinia kaip šiemet bus.

 

However, peržvelgiau studijų sandą tai pamačiau tokių dalykų kaip kreditų švaistymas i visas puses. Pvz.: Kūno kultura. Taip pat: Kiekybiniai medijų tyrimo metodai(Komunikacijos fakultete šitą dalyka išmokstame savarankiškai, nešvaistydami laiko.)

Apibendrinant, nežinau ar verta stoti čia. Čia tavo pasirinkimas, šeip siulyčiau dar gerai apie tai pagalvoti. Ypač, kai diplome bus parašyta "Komunikacijos ir informacijos bakalauras"(Tokį pat diplomą gauna visos Komunikacijos fakulteto specialybės) O ir konkursinis balas buvo žymei mažesnis i daugumą komunikacijos fakulteto specialybių.(Aš įstojau į informologija su 18,04)

Neneigsiu, buvau parašęs Kurybines industrijas 6tu nemeriu, bet pirmi trys buvo Informologija Vf, Verslo informacijos vadyba VF ir laiminguoju trečiu Informologija M :D įstojau i mokamą, bet laimei kažkoks asilas ar puskvailė nespėjo laiku priduot dokumentų ir spėjau perstot i nemokamą dar nė mokslo metam neprasidėjus :DD

Sekmes apsisprendime

Žinutė parašyta: 2010-05-11 02:40:52 | Nuoroda

Jeigu domėtumeis labiau negu apsimeti, butum senai susiradęs tokią elementarią informaciją internete:

www.kf.vu.lt/lt/abarius

Žinutė parašyta: 2010-05-12 13:39:55 | Nuoroda

Nesakau, kad neverta, sakau, kad verta pamastyt prieš stojant :) Nesimokęs negaliu teigt, kad ten ragas visiškas. Tikiu, kad daug naudos gali duot šios studijos. Pati supranti, viskas priklauso nuo pačios tavęs. Kiek norėsi, tiek pasimsi iš universiteto. Nors iš asmenines tynginio patirties galiu pasakyt, kad neretai būna sunku daug pasimt :DDD

Žinutė parašyta: 2010-05-12 16:29:14 | Nuoroda

Kol kas nelabai turiu laiko knistis internete, tai nerandu ir aš. Idomumo dėlei pateiksiu keletą skaičių:

  • Kūrybinės industrijos 2009 metais buvo 5 specialybė pagal populiarumą.(užrašant pirmu numeriu - 446 pageidavimų)
  • Kūrybinės indrustrijos 2009 metais buvo 17 pagal populiarumą (bendras skaičius -1358 pageidavimų)

aaaaaaaa, radau :)) Informologija power, baby :)

2010 metų priėmimo planų dar nėra(arba neskelbiami) užtat turim tokius 2009metų skaičius:

  • Valstybės finansuojamų vietu: 22
  • Mokamų vietų: 51

Priimta:

  • VF - 23
  • M - 51

 

Pagal pirmąjį pageidavimą i VF stojo 446 žmonės

Pagal pirmąjį pageidavimą i M stojo 73 debilų debilai

Pagal visus pageidavimus i VF - 1358

 Pagal visus pageidavimus i M - 1037

 

Konkursas į VF pagal pirmąjį pageidavimą - 20,27 galvos

Konkursas į M pagal pirmąjį pageidavimą - 1,43 galvos

dabar labai svarbin informacija:

 

Paskutinių pakviestų studijuoti konkursiniai balai:

Į VF - 19,68 (ragas kaip daxuja, primeti? dar 22 galvos turėjo aukštesnius balus)

Į M -  17,78 (Čia gan apgailėtinas balas, bet vistiek mokama SUX :))

Tai va tokios tokelės tam kartui

 

 

Žinutė parašyta: 2010-05-16 16:07:52 | Nuoroda

o tu kas tokia? :O  :DDD

Žinutė parašyta: 2010-05-19 00:15:18 | Nuoroda

Nežinau iš kur čia čiupai tokią informaciją , bet pažiūrėjūs i sandą neatrodo, kad siaura sritis.

Apskritai, profkese sritys siauros. Universitetuose tikrai ne. Galvok truputį.

Žinutė parašyta: 2010-05-20 01:23:38 | Nuoroda

Labas,

matau, kad savi žmonės esam :)) Tai va man mokykloj su matematika buvo tokia situacija: 10tos klases patikrinimą išlaikiau 7netui ir beprotiškai nustebinau mokytoją(gnyda penkis išvedus buvo) :)  Na o vienuoliktoj klasėj pasirinkau B lygi ir nieko daugiau neveikiau tik piešiau į sasiuvinio galą :)

Tai va įstojau į informologiją ir atėjęs į pirmas matiekos paskaitas pamačiau, kad visiškai nieko nesuprantu, tai puoliau melstis dievo, kad tik išlaikyčiau. Maldos užimdavo daug laiko, tai i matiekos paskaitas taip ir nebevaikščiojau :) Atėjūs egzo dienai atsisėdau prie gudrios grupiokes ir nusirašiau 8netui. Bučiau daugiau gal net gavęs, bet kad labai tyngėjau laukt kol grupiokė išpręs likusius du (iš penkių) uždavinius. Nu mano tikslas buvo gaut penketą, tj galvojau nėr ko plešytis.

Taigi, manau, kad atsakiau į tavo klausimą apie sudetingumą :) Prikolas buvo kai dėstytojas tik profilaktiškai, besišypdamas pasakydavo, kad dirbtume savarankiškai ir nekreipdavo dėmesio, kad aplinkui sambruzdis.

P.S.Visi informologai šiemet išlaikė matiekos egzą. Tuo tarpu, tarp verslo informacijos vadybos studentų(tų aceit gudresnių, didesniu konkursiniu balu, pasitaikė neišlaikiusių. Visada žinojau, kad debilų armija ten susirinkus :))

P.P.S Suprantu, kad galėjau ir trumpai pasakyt, kad nieko sunkaus su ta matieka nebuvo, bet nenorėjau, kad netyčia pagalvotum jog galbūt aš apsimetinėju kaip viskas buvo lengva o iš tikro esu knygų žiurkė.Neneigsiu, pasitaiko tokių, bet aš tai durnelis,  for real :)

Žinutė parašyta: 2010-05-21 02:32:04 | Nuoroda

Na aš humanitarus laikau normaliais žmonėm, bet supratau tavo klausimą :) Tai galėčiau atsakyt, kad ne :) Dėl nusirašinėjimo tai tik matematikos dėstytojas toliaravo :)) kiti buvo griežtesni šiuo atžvilgiu, tačiau kiti dalykai negąsdino :) Antram semestre prasidejo tokia ale informatika(pamiršau dabar dalyko tikslų pavadinimą, mes vadinam Pranaičiu- dėstytojo garbei) tai ten panos vietom sukiau gaudosi :) Na dar makro ekonomika kaikuriems sunku, bet aš kažkaip iš bendro išprusimo vartausi dar(i paskaitas nevaikštau) :) Manau, kad pirmam kurse gąsdinančių dalykų nėra :) Na nebent mane gąsdina Anglų kalba. Bijau, kad gali neprileist prie egzamino :) Aišku čia dėl to aš pats kaltas :) Dėstytoja labai bjauri, tai nevaikščiojau i paskaitas :) Tai va dabar sežiu prie pc, liko kelios valandos prezentacijai paruošt :) Jeigu neparuošiu, tai tau įstojus susitiksim kitamet anglų paskaitosse :D