Vartotojo Julija- pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-23 12:20:48 | Nuoroda

Sveiki, kolegos!!! ;DD Tai ką, nuo rugsėjo dalinsimės vadovėliais? ;D

Žiauriai džiugu, kad įstojau... Ir vis baugu buvo, kad kursiokai gali tekt nemieli, bet paskaičius komentarus akmuo nuo širdies nukrito. ;DD

Tiesa, esu Julija, mano skype : biskimuraki , o one -   ((:

Labai malonu susipažint! ((;

Žinutė parašyta: 2009-07-23 13:30:22 | Nuoroda

Nebloga mintis. :)

Žinutė parašyta: 2010-02-27 21:32:57 | Nuoroda

Jei gerai išmanysi savo darbą, būsi užtikrinta ir mokėsi atskleist savo talentus būtent toj srity, darbą rasi, nesvarbu, būsi baigus VU ar VDU. Iš esmės VU vardas vertinamas palankiau, nei VDU, bet viskas priklauso nuo Tavęs pačios.

Kalbos, kad VU studentai gauna ir teorijos, ir praktikos, na... Kas ieško, tas randa... :) Lietuvoje universitetai labiau orientuoti į teoriją, tačiau praktikos įgyjama įv. organizacijose, studentų asociacijose ir pan., taigi neapsiribokim vien paskaitom ir namų darbais. :) 

Šiaip patarčiau VU. Ir dėstytojai kompetentingi, ir studentai - motyvuoti, žino ko siekia. Yra ir konkurencijos, kaip ir visur, bet tai tik ir skatina stengtis labiau, nors konkurencijai pasiduoti nėra labai gerai. :) 

Iš esmės, net nežinau ką daugiau pasakyt, turi rinktis pati, juk vyksta ir atvirų durų dienos, ir pan., kai gali eit ir rinktis galbūt pačiai mielesnę vietą.