Vartotojo VandenÄ—. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-11-01 15:15:11 | Nuoroda

 Be Proto, kodÄ—l sakai, kad apsigausim? Gal stojai ir nusivylei?

Žinutė parašyta: 2010-11-11 17:43:59 | Nuoroda

Aš norÄ—jau paklausti, ar už kÅ«rybinį konkursÄ… yra įskaiÄiuojami kažkokie taškai į konkursinį balÄ… stojant? Ar tiesiog reikia turÄ—ti to konkurso įskaitÄ… ir viskas?..

Žinutė parašyta: 2010-11-13 14:43:40 | Nuoroda

Sveiki, kas ruošiatÄ—s laikyti vokieÄių kalbos valstybinį egzaminÄ…?

Žinutė parašyta: 2010-11-17 20:34:12 | Nuoroda

Och... Atsirado... Nors vienas žmogutis.  Kaip nors jau ruošiesi egzaminui? Savarankiškai ruošiesi, o gal papildomai lankai pamokas?

Žinutė parašyta: 2010-11-18 21:22:37 | Nuoroda

Na, man kažkaip nepasisekÄ—. Visus metus (išskyrus 12 klasÄ™) turÄ—jau silpnokus mokytojus, kurie nepadÄ—jo rimtų pagrindų ir dabar turiu daugybÄ™ spragų. Jas lopyti bandau lankydama papildomas pamokas. Manau, kad vis gi nuoseklus ir rimtas darbas kiekvienais metais yra labai svarbus indÄ—lis, kurio, deja, trÅ«ksta... DÄ—l to stengiuosi kažkaip išmokti tai, ko dar neišmokau.
Hm, apie vokieÄių kalbos studijas pagalvoju, taÄiau kolkas norisi šiÄ… kalbÄ… kuo labiau įsisavinti, su ja susigyventi, o vÄ—liau... ŽiÅ«rÄ—siu, kaip Äia man su ja seksis.
O gal tu rimtai apie šias studijas mÄ…stai? Beje, kÄ… šiuo metu mokotÄ—s per pamokas?

Žinutė parašyta: 2010-11-19 17:41:46 | Nuoroda

Mes iš "TANGRAM" vadovÄ—lio mokomÄ—s, bet pastaruoju metu kartojam visÄ… gramatikÄ… ir vadovÄ—lis likÄ™s nuošaly. + dar vis darom skaitymo ir klausymo testus. Kalbam retokai... GalÄ—tume ir dažniau... Na, bet aš per papildomas pamokas gaunu vokiškai pasireikšti.
O kodÄ—l bÅ«tent VDU nori studijuoti vokieÄių filologijÄ…?

Žinutė parašyta: 2010-12-13 21:06:03 | Nuoroda

Viskas aišku. :) O kaip manot, kokiÄ… specialybÄ™, susijusiÄ… su komunikacija, yra perspektyvu studijuoti? Manau, kad pvz. informologijÄ… mokytis yra taip pat labai abstraktu, neapibrėžta... Gal turit kokių nors minÄių šiuo klausimu?

Žinutė parašyta: 2010-12-16 20:30:22 | Nuoroda

Mes jau trys. :) Jau ruošiesi šiam egzaminui?

Žinutė parašyta: 2011-01-05 15:21:51 | Nuoroda
Igne rašÄ—:

Sveiki ;) Prisijungiu prie besiruosianciu laikyti vokieciu egzamina gretu.. Ar jau ruosiates? Ar tvirtai jauciates mokantys? Mane kankina jaudulys ir baime, kad siais metais taip anksti tas egzas, tai atrodo nieko nespesiu pasiruost, o ir temos net vadovelio visos nebus iseitos.. :))

 Tvirtai tikrai nesijauÄiu. Atrodo, kad dar to ir to nemoku... Prieš atostogas (mokykloje) ruošiausi, o per atostogas - atostogavau. Kadangi atostogos baigÄ—si teks vÄ—l griebtis darbų, nes spragų dar daug... Per atostogas vis nusigriebdavau pavartyti tokiÄ… knygÄ…, kurioje pateikta žodžių pagal įvairias temas, vienÄ… kitÄ… gal ir išmokau, bet... Mano žodynas nÄ—ra labai stiprus, kai kuriomis temomis - silpnas.   Na, bet vis dar mokausi ir viliuosi išmokti. Nepanikuok ir tu.  Dar turÄ—sim panikai laiko...

Mintis, kad egzaminas šiais metais taip anksti iš pradžių sutrikdÄ—, bet dabar galvoju, kad kuo greiÄiau jis praeis, tuo bus ramiau. Nemanau, kad labai daug kažkÄ… išmoktume, jei jis bÅ«tų pvz. birželio vidury. Juk vis tiek tuo metu didžiausiÄ… dÄ—mesį sutelktume artimiausiems egzaminams, esantiems dar iki jo.

 

Žinutė parašyta: 2011-01-06 21:30:50 | Nuoroda
Igne rašÄ—:

Tas tai tiesa.. :) dziaugiuos, kad anksciau baigsis visa tai.. :) Na bet nieko, manau susikaupsim ir parodysim, kad neveltui 12 metu suolus trynem :)

O tu kokius egzaminus dar be vokieciu laikai? :)

 Lietuvių ir istorijÄ…... Iki šiol dar mÄ…sÄiau apie matematikÄ…, bet... Aš visgi labiau esu humanitarÄ—... O tu, kokius tu egzaminus galvoji laikyti? :)

Žinutė parašyta: 2011-01-06 21:36:12 | Nuoroda
Exley92 rašÄ—:

 Vandene, gal gali atskleisti paslaptį, kokia tai knyga? (kur  Å¾odžiai pagal temas) ;)

 "Wörter-Bäume" ;)
 

Žinutė parašyta: 2011-01-07 17:48:51 | Nuoroda
Igne rašÄ—:

 as tai matematika ir lietuviu.. :) tai dziaugiuos, kad visa egzaminu sesija jau birzelio 7 bus baigta.. :)

Beje, jei kas turit pasiziurekit labai nebloga knygute yra Lesen und Testen.. ten su atsakymais. Bazariene berods ja isleido.. Ten yra tokiu sunkesniu zodziu, kurie dazniau pasitaiko egzamine.. tai nebloga tikrai :)

 O gal jau tiksliai žinai, kur norÄ—tum studijuoti? :)

AÄiÅ« už patarimÄ…, bÅ«tinai reiks susirasti šiÄ… knygÄ…. ;)

Žinutė parašyta: 2011-01-10 19:16:15 | Nuoroda

Man irgi bus taip pat... Kai jau matysiu, kokie mano egzaminų rezultatai, tai ir apsispręsiu. :)

Bandomasis? Hm, žinok, mums tai apie tai visai nieko niekas nesakė... Gal jūs tik savo mokykloje jį darysit?.. Sutrikdei... Visai apie tai nieko nežinau...

Žinutė parašyta: 2011-05-02 13:07:26 | Nuoroda

Man irgi atrodo, kad išmokti dar tiek daug visko reikia nors liko tik 6, ne - jau tik 5 dienos, bet puikiai suprantu ir tai, kad ko per tiek metų neišmokau, tai per kelias dienas ir neprilaižysiu. O šiaip... Virpuliukas ir nerimas atsiradÄ™... Tikriausiai kaip ir kiekvienam bei kiekvienai. Bet juk mes atsilaikysim, ar ne?

Žinutė parašyta: 2011-05-09 12:39:47 | Nuoroda

O jÅ«s švaraštyje kÄ… nors braukÄ—t (ten kur žodžius, sakinius įrašyt reikÄ—jo ar rašinyje)?

Žinutė parašyta: 2011-05-21 15:15:38 | Nuoroda
Carolines rašÄ—:

    Sveiki :) na aŠ taip pat laikiau vokieÄių kalbos egzaminÄ…. Iš savo miestelio gimnazijos jam ruošiausi viena, todÄ—l turÄ—jau labai didelį palaikymÄ…, ir daug papildomų užsiÄ—minų su mokytoja. gaila, nors vokieÄių kalbÄ… mokausi jau nuo 4klasÄ—s, taÄiau įspÅ«dingų rezultatų nesitikime su mokytoja.

   O jei apie patį egzaminÄ…, tai galÄ—Äiau pasakyti, kad nebuvo jis labai sukus, tiek rašinio temos tiek laiško buvo tikrai lengvos. Juk už šias užduotis buvo daugiausia galima surinkti taškų, todÄ—l skiriau tam didelį dÄ—mÄ—sį. Gaila iš jaudulio visiškai negirdÄ—jau klausymo pirmos užduoties,,,o juk buvo ji tokia lengva,tad labai apmaudu. Tad laukiame rezultatų, kurie sakÄ— bus birželio pradžioje, džiugu, kad yra dar laikanÄių vokieÄių kalbos egzaminÄ….  :)))

 Sakykit, o jÅ«s tikrai žinot, kad jau birželio pradžioje turÄ—tume žinoti rezultatus?.. Pas mus mokykloje sakÄ—, kad tik nuo birželio tuos darbus taisyt pradÄ—t turÄ—tų... Tai kažkaip iki galo ir nesuprantu kaip iš tikrųjų, nes vieni sako vienaip, kiti - kitaip... Nors labai norÄ—tųsi, kad jau birželio pradžioje žinotume... :)