Vartotojo vilpišys pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-04-28 19:09:08 | Nuoroda

labas, aš irgi tokią pačią bėdą turiu. iš egzaminų centro puslapio supratau, kad visi eksternai gali registruotis pakartotinėje sesijoje, tai ir nesiregistravau į pagrindinę, nes jos metu man universitete egzaminai. šiandien paaiškėjo, kad pasirodo, blogai supratau, ir nebegaliu nei į pagrindinę registruotis, nei į pakartotinę. dabar jau nežinau ką ir daryt. gal reikėtų kažkaip kooperuotis ir maldaut, kad leistų psisiregistruot... jei jau nesugeba suprantamai pateikt informacijos, tai galėtų padaryti išimtį, negi sunku?

Žinutė parašyta: 2010-05-04 02:50:41 | Nuoroda

čia kažkas klausė, ar aukštosios matematikos pagrindai yra privaloma. matematika pirmam ir trečiam semestre yra pasirenkamas dalykas, pirmame galima rinktis politologiją arba matematiką, o trečiam reikia pasirinkti du iš šių dalykų: matematika, evoliucinė psichologija, socialinė psichologija, žmogaus genetika. pati buvau pasiėmus tą matematiką, nors mokyloj su ja nedraugavau, bet nieko baisaus nebuvo, temos nėra labai sunkios, o ir dėstytojas geras:)

jei kas dar domina susijusio su studijom, tai klauskit, esu pirmo kurso filosofijos studentė:)

Žinutė parašyta: 2010-05-04 02:55:17 | Nuoroda

aš rašiau ir visoms bazinėms mokykloms, ir pačiam necui - iš visų gavau tą patį atsakymą.

ar yra kokių naujienų?

Žinutė parašyta: 2010-05-05 01:27:40 | Nuoroda

pirmam semestre jokių rašto darbų nerašėm, dabar turim akademinį raštingumą, kurio metu mokomės rašyti mokslinius darbus, tai reikės parašyt šiokį tokį darbelį dešimties puslapių.taip, filosofijos įvadą iš nekrašo vadovėlio mokėmės. o kas tave konkrečiai domina apie studijų sistemą? nes nelabai žinau kaip atsakyti.

gyvenimo prasmės per paskaitas kol kas labai neanalizuojam. aišku, kyla visokių minčių, bet juk mąstant galima ne tik atrasti visokias gyvenimo beprasmybes, bet ir ieškoti naujų būdų jį padaryti geresnį;)

manau kad filosofijos studijos gerai tuo, jog padeda geriau suprasti reiškinių priežastis, ir tai padeda objektyviau vertinti tai, kas vyksta aplinkui. dėl to iš tikrųjų šiek tiek keistai atrodo žmonės, kurie tų priežasčių neįžvelgia, nors aišku, suprantu, kad jie galbūt tuo nesidomi, o labiau yra įsigilinę į kitus dalykus
 

Žinutė parašyta: 2010-05-09 16:43:09 | Nuoroda

Elicka, parašiau tau privačią žinutę

Žinutė parašyta: 2010-05-09 17:00:50 | Nuoroda

keista, kad toks didelis susidomėjimas filosofija, net man užduotus klausimus sunkiai atradau..;D

dėstytojai pirmam kurse tikrai mieli ir sukalbami, nieko blogo apie juos negaliu pasakyt. aišku, mokytis reikia, bet pavyzdžiui pirmam semestre aš lengvai prasisukau ir rimtai pasimokius tik po kelias dienas prieš egzaminą:) o jei jau dabar skaitai nekrašo vadovėlį, turbūt ir filosofijos įvado egzaminą jau galėtum laikyt;D nu bet jei sieki aukščiausių balų, tai aišku reikia pastangų įdėti, bet viskas įmanoma. tikrai yra gaunančių dešimtukus. antras semestras sunkesnis, ir dėstytojai reiklesni, todėl truputį bijau logikos, religijų istorijos ir civilizacijų istorijos egzaminų. bet gal kaip nors išgyvensiu juos...

beje į šliogerio paskaitas ir kai kurie pirmakursiai įsmunka pasiklausyt, nelegaliai;]

 

Žinutė parašyta: 2010-06-20 20:50:00 | Nuoroda

o kaip dėl anglų kalbos geografijoj? ar daug reikia savarankiškai mokytis namie, ar daugiau per pratybas dirbat? ar yra grupės pagal mokymosi lygį? ar dažnai darot prezentacijas ir apie ką, kokio ilgio jos būna? apskritai, ar sunku mokytis? ačiū

Žinutė parašyta: 2011-01-18 18:33:24 | Nuoroda

labas vakaras, pamačiau kad pas mane visa krūva senų konspektų susikaupė, o išmesti gaila, tai gal reikia kokiems filosofams pirmakursiams biškį pritingintiems, jei reikia tai rašykit man privačią žinutę ir mielai padovanosiu:)