Vartotojo GytisB pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-02 23:48:46 | Nuoroda

Man įdomu būtų sužinoti ar yra vilties į statistiką įstojus išsilaikyti jeigu matematika mokykloje nebuvo mano stipriausia pusė? Negaliu pasakyt, kad ji man nepatiko ar ką, tiesiog visai nedėjau pastangų ir 12kl metinis gavosi tik 7. Tai vat, ar verta nesant dideliam matematikui bandyt stot į statistiką? :)

Žinutė parašyta: 2010-06-02 23:54:20 | Nuoroda

Aš teste taip pat žioplų klaidų pridariau, tai nežinia kaip su juo bus, bet daugiau kaip 10tšk iš testo prarast manau neturėčiau.

O programos abi puikiai veikia, padarytos su reikalaujamom funkcijom, tačiau be komentarų.

Net neįsivaizduoju kokio % galiu tikėtis, bet kiek bus tiek bus, negi dabar dėl to suksi galvą. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-03 10:50:27 | Nuoroda
gonnabeok rašė:
GytisB rašė:

Aš teste taip pat žioplų klaidų pridariau, tai nežinia kaip su juo bus, bet daugiau kaip 10tšk iš testo prarast manau neturėčiau.

O programos abi puikiai veikia, padarytos su reikalaujamom funkcijom, tačiau be komentarų.

Net neįsivaizduoju kokio % galiu tikėtis, bet kiek bus tiek bus, negi dabar dėl to suksi galvą. :)

 Gytis Bakšys!!!

 jeigu čia mano pavardę spėt bandei, tai prašovei. ;)

Žinutė parašyta: 2010-06-03 11:05:32 | Nuoroda
inf.a rašė:

na būtų gerai, kad atėjęs  studijuoti mokyklos kursas būtų aiškus, nes čia nieks neaškins to, kas jau iš mokyklos laikų turėjo būti aišku. Tačiau jei gaudaisi matematikoj tai neturėtų būti problema, pasikartosi ir viskas bus gerai :)

 Na, visai bukas matematikoj nesu, tad manau išsisukčiau kažkaip, bet rizikos po dviejų metų prarast krepšelį vistiek yra, tad bus sunku apsispresti bandyt čia ar ne... :/

Žinutė parašyta: 2010-06-03 19:45:37 | Nuoroda

Aš irgi dar tik galvoju pradėt kartotis, kai egzaminą tik šiaip sau laikau tai toks ir pasiruošimas gaunasi...

Tikėkimės ryt pasitaikys tik tai ką atsimenu dar nuo pamokų ir gerai praeisiu... :D

Žinutė parašyta: 2010-06-05 11:59:49 | Nuoroda
SuperHP rašė:

Visada reikai ziureti pagal konkretu universiteta, nes skirtinguose unviersitetuose skirtingai ir programos pavadinamos. Programu sistemos - programuotojams, labiau prie matematikos. Informacines sistemos - gali buti apie viskas po truputi, o paskui pasirenki ka konkreciai. Kompiuteriu technika - greiciausiai technologiniai mokslai, labiau linke prie elektronikos, "gelezies" ir pan. Programavimas kompiuteriams - nesu tokiso girdejes, kad Lietuvoje butu, greicausiai kazkas panasaus i PS.

 Programavimas kompiuteriams yra Vilniaus kolegijoje.

Žinutė parašyta: 2010-06-05 12:01:45 | Nuoroda
SuperHP rašė:

O jusu nebaugina faktas, kad ne ne anglu nacionaline kalba? Ar zadat danu kalba mokintis? :) 

 Paskaitos Lietuvos firmų siūlomuose koledžuose vyksta anglų kalba, o į parduotuvę nuėjęs ir be jokių kalbų įsigysi ko reikia.

Žinutė parašyta: 2010-06-05 17:38:35 | Nuoroda
Saulute6 rašė:

nu bet tie egzaminai.. nu ka zinau, ziauru...  12 metu mokeisi , istikruju stengeisi,  darei visus namu darbus, vaiksciojai pas korepetitore, mokykloj buvai pirmune, buvai jau susiplanavus savo gyvenima, kur stosi ir panasei .. O nueini i keliu valandu egzamina ir   susimauni , negaledama pritaikyt savo ziniu (as apie istorija)  , gauni rezultatus , pamatai, kad neislaikei ir tavo visos svajones nuplaukia ... 

O kiti pvz nelanke mokyklos, buvo ant visko nusispjaut , ant durniaus ejo i egzaminus , puse atspejo, puse nusirase ir gerai islaike, ir toliau stoja visai i nebloga specialybe , susiranda darba ir gyvena gerai ir laimingai .. :D

ir kur teisybe?? Suparatau dabar , kad istiesu viskas priklauso nuo likimo... :D

 Tame ir teisybė, gerai mokytis dar nereiškia būti protingu.

Žinutė parašyta: 2010-06-06 22:48:53 | Nuoroda
luknei rašė:

 viskas cia normaliai gaunas :) x=5

 5 gautūsi jeigu sąlyga būtų truputi kitokia (t.y. gale ne +2 pakelta x, o -2 pakelta x), o pagal tokią salygą kokią čia pateikė manau sprendinių nėgali būt.

Žinutė parašyta: 2010-06-06 23:54:45 | Nuoroda
nerami rašė:

Sveiki,norėčiau jūsų paklausti apie stojimus. šiandien su teta diskutavom,ir aš jos klausiau, ar apsimoka, pildant prašymą kartoti specialybes,na tarkim,kaip pvz paėmus, rašai anglų filologiją,parašau pirmu nr,ir aš teiravausi,kad reikėtų parašyti ir kitais numeriais,tarkim trečiu ar 4,nes girdėjau,kad jei pirmu neįstoji,gali antru,o ji sakė,kad yra pereinamasis balas,ir jei tau jo neužteks 1numeriu,tai neužteks ir kitais,tarkim 3 ar 4. ar tai realu? ar ji neteisi?ar aš klystu? 

Teisi tavo teta.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 11:36:12 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Absoliučiai pasimečiau,paaiškinkiye man dundukui,pildžiau prašymą,iš pradžių parašiau visas s[ec kur norėčiau istoti i VF,na o po jų iškart parašiau tas pačias spec VNF,kvailai ar gerai padariau?

 Viską normalai padarei, jeigu niekur neįstosi į VF tuomet galbūt pateksi kur nors į VNF.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 16:31:56 | Nuoroda

Mano manymu Lietuvoje studijuoti verta tik tuomet kai gauni VF vietą, o jeigu jau tektų už mokslus mokėti tai važiuočiau geriau į UK.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 20:54:29 | Nuoroda
kazkasbelekas rašė:

 O toje balu skaiciuokleje ten galima tiketi visuo tuo ka pateikia? del valstybes finansuojamos vietos, kad  uztektu tiek kiek iskaiciuota?? nes siemet kai mokykliniu nebera, tai valstybinio 30 procentu, tas pats kaip mokyklinio 90, tai ka ten skaiciuoja pagal praeitus metus( bent taip galvoju) yra neteisinga ir tiketi, puoseleti vilciu neapsimoketu...? apsvieskit mane jeigu netingite, prasau.

 manau, kad bendram vaizdui susidaryti tas įrankis puikiai tinka. O jog konkursinis balas bus toks pats kaip pernai, žinoma, tikėtis nereikėtų. Jis galėtų skirtis ir be jokių permainų, tiesiog specialybės vienais metais būna populiaresnės, kitais ne. Balai šiek tiek keičiasi kasmet.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 20:58:32 | Nuoroda

Iš tiesų nėra taip jau sunku gauti bendrabutį VGTU. Mano sesuo ten mokosi ir bendrabutį gavo iškart, nes buvo pilna laisvų vietų. Na, ji į jį gyventi ėjo ne mokslo metų pradžioje, bet manau jeigu ir pradžioje mokslo metų nebūtų vietų, tikrai įstengtum kur nors nuomotis kambarį mėnesį ar du, iki kol atsirastų vietos bendrabutyje, o jos kiek žinau atsiranda visada, tik reiktų tą prašymą duoti dar kartą.

Na, aš visko tiksliai nežinau, tai gal kas patars kas geriau žino.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 21:27:01 | Nuoroda
lintu13 rašė:

Dauguma stoja į socialinius mokslus ir filologiją. Kas stoja į fillogynus, tai dažniausiai į juos išvis kreivai žiūriu, nes būna taip - ai, nežinau, kur stoti, man sekasi anlgų, tai stoju į anlgų filologiją. Tik jau nepradėkit ginčytis, nes tikrai taip dažniausiai ir būna. O socialiniai mokslai tai iš viso baikės - mokslas pigus, stojimo balai tikriausiai mažiausi iš visų universitetinių specialybių. Tai ir pristoja kas netingi.

Kas dėl teisės ir visokių ekonomikų, matematikų, galiu pasakyti, kad čia biški situacija kitokia. Į ekonomiką ir juolab į teisę negalėtų stoti bet kas. Į ekonomiką stoja tie, kas gabūs matematikai, o tokių tikrai mažiau, nei tie, kurie plaukioja kalbų ir literatūrų jūroje, reiškias iš karto automatiškai gaunasi, kad ekonomika yra žymiai mažiau populiaresnė nei socialiniai mokslai. Kas dėl teisės - jei esi kvailas kalikas, nesugebantis mąstyti, teisė ne tau. Nes toks žmogelis gal ją ir pabaigs, bet kai ateis laikas parodyti, ką jis išmoko per tuos metus, bus šakės, nepralemens ne žodžio. Šiaip galiu pasakyti kad ne vieni iš jūsų kalikų, mieli vaikai, universitetuose nežibėsite, visų pirma dėstytojai tokių nekenčia (skirtingai nuo mokytojų mokyklose), visų antra kalimo neužtenka nei vienoje specialybėje. Kas iš to, kad iškalsi tu tą baudžiamąjį kodeksą, jei tau pristigs protelio tuos visus įstatymus pritaikyti ir 'išlaviruoti'. Ir taip, aš stoju į teisę. Nes žinau, kad sugebėčiau ne tik ją mokytis, bet ir šauniai susieti gyvenimą su ja.

 

O šiaip visą gyvenimą žavėdavausi visokiais chemikais, fizikais, geodezininkais ir taip toliau. Chebra, jūs šaunuoliai, jūs mažuma ir be proto turit daug kantrybės :}}}

 Šiaip teisė ir ekonomika irgi socialiniai mokslai.

Taigi vienoje vietoje sakai, kad socialinių mokslų konkursiniai balai vos ne žemiausi, o po to jau ne bet kas įstotų. Truputi susimaišei, matyt, iš to noro pasirodyti protingesniu už kitus.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 21:35:35 | Nuoroda
Absurdus rašė:

Ekonomikos, vadybos, verslo administravimai NĖRA MOKSLAS

 Ekonomika (gr. οίκος ("Oikos") - namas ir νόμος ("nomos") - dėsniai) - socialinis mokslas, tiriantis individų elgseną esant nuolatiniam gamybos faktorių trūkumui, tiesiogiai darantį įtaką produkcijai, paskirstymui ir vartojimui, ūkinei veiklai, ūkiui. Ekonomika tiria, kaip žmonės, jų grupės (namų ūkiai), organizacijos (įmonės) priima sprendimus siekdami patenkinti savo poreikius.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 21:43:17 | Nuoroda
lintu13 rašė:
Yra atskira specialybė - socialiniai mokslai.  Apie ją ir kalbėjau

 Tuomet atsiprašau, maniau, kad kalbi apie socialinus mokslus kaip studijų sritį.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 21:49:24 | Nuoroda

Dėl reformos aš taip pat nesiskundžiu, žinoma, yra trūkumų, bet neklysta tik tas kas nedirba.

Tiesiog reikės laiko kol ta studijų kokybė Lietuvoje pakils, o reforma tą tobulėjimą tik skatina. Tačiau šiai dienai, už studijas Lietuvoje tikrai nemokėčiau.

Žinutė parašyta: 2010-06-07 21:53:57 | Nuoroda
paksyte rašė:

 ,o aš girdėjau,kad 8taškų  reikia.Į egzaminą einu kaip į Teleloto.Pradėjus skaityt komentarus apsiblioviau ir pradėjau nervintis.Hm.Iš B lygio su stipriu 5,nes pradėjo laužt žiauriau ,nei Alygį .Aišku,apie bandomojo išlaikymą nėra nei kalbos,bet per vėlu-egzai buvo pasirinkti.Būčiau laimingiausia jei bent procentą gaučiau,dėl 2 kreipčiaus į apeliacinį dėl per didelio rezultato:D.

   sĖKMĖS,BROLIAI IR SESERYS,LAIKYSIU KUMŠČIUS UŽ JUS,JEI PRISIMINSIU,NES GALVA ŠVARIAI SUŽLUGO,PAMIRŠTU NET VAISTUS IŠGERT NUO ATMINTIES GERINIMO:)

p.s.bandomasis ir kt užduotys žiauriai su B-> SUNKIOS..

 Rytoj nesijaudink ir galbūt pasiseks.

Aš taip pat į visus egzaminus einu kaip į teleloto, pakartojimui skirdamas tik po kokią valandėlę. (istorijos egzaminui ir 5min neskyriau...)

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:31:08 | Nuoroda
newminde rašė:

egzaminas nebuvo sunkus tikrai. per 2h issprendziau 21 uzdavini per 1h paskutini ;D nzn ar teisingai ;D atsakymas gavosi man trupmena ;D kaip su paskutiniu gavosi jums/ 

 Aš gavau 1,4 m/s.

Be jokių apvalinimų.