Vartotojo void pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-07 00:02:51 | Nuoroda

Jau žinai, kad įstojai ar kaip? :)

Mes čia tryse (turbūt) lekiam į vilnių, vienas iš mūsų VU mėgins taip pat. Galim per skype susirašyti ar panašiai, parašyk į privatą kontaktus :)))) 

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:47:41 | Nuoroda

Eikit eikit, aš molis ir to papjoviau kažką.

Pirmas trikampių panašumo požymis: du kampai abiejuose trikampuose yra lygūs.

Abu turėjo kampus C bendrus. Didesnio trikampio kraštinė buvo skritulio liestinė, o liestinė turi statų kampą su apskritimu, tai reiškia kad didesnis trikampis buvo status ir turėjo 90* kampą, o kito trikampio statų kampą paaiškinau prastokai, bet esmę buvau supratęs, pradėjau aiškinti ne apie lankų rėmimasi, o parašiau kad jei bet kuris apskritim otaškas jungiasi su apskritimo skersmens taškais apskritime, tai to taško kampas taip pat status. Na kad 0 nebus tai tikrai.

Reikėjo tik parodyt du vienodus kampus. 

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:48:22 | Nuoroda

Galėjo mestelt kokių multifunkcijų :D 

Žinutė parašyta: 2010-06-08 12:48:57 | Nuoroda

 Irgi 3. 90apsilankymų/30mokinių = 3 vidutiniškai per metus.

Žinutė parašyta: 2010-06-08 14:24:35 | Nuoroda

Su aukštų tikimybėm gavau pirmam kad per dvi dienas iš eilės iš karto rastu automobilį:

1/3*1/3 sandauga{ir}, = 1/9

O antroje dalyje mėginau sudėti tikimybes vienąkart per savaite ras iškart ir taip iki galo išskyrus ras visas. Bet poto pergalvojau ir sprendžiau, 1-neP(a)= dušimtaikažkiek / 243. Atrodo gerai jei ąlygos nesumaišiau :) 

Žinutė parašyta: 2010-06-08 20:17:49 | Nuoroda

Saulute, 4 globos namų vaikai, jiems reikės 4*45 = 180lt

180 padalinti 18kai grupės narių, bus po 10 litų papildomai nuo kiekvieno. viso 55lt nuo kiekvieno nario. 

Žinutė parašyta: 2010-06-09 00:25:18 | Nuoroda
SuperHP rašė:
mantucci rašė:
rasa.ka rašė:

 6. tinka ir B, kadangi q gauname = 0.01

 Ten buvo keliama kvadratu. Pirma karta, kai pakeli, tai q=0.01, bet po to kai, kvadratu kelsi, juk q nebepastovus gausis :)

 Tiksliai :D:D:D Pats tik viena varianta paemiau ir tikrai ziuriu atitinka apibrezima, bet juk su laipsniais jau yra "laipsnines" ir pacios progresijos, pats q pasidaro progresija :)

 Eik tu, geriau čia vėjų nerašynėk, vos ne visose užduotyse juokiuos,pateiki klaidingą atsakymą, vėliau visaip išsisukinėji, 2k9 tik ir galėjai išspausti 92, jei dar ir tiek išspaudei, nes ten ne egzas o anekdotas buvo, vien paskutinė užduotis 7-8okų lygio, sistemą pačią paprasčiausią susidaryti poros kintamųjų, verkiau aš ten iš juoko nuo pratimų. Geriau nerašyk, neklaidink žmonių, tiesiog pasiskaityk ir tiek, nes kažkaip juokingai atrodai:

Taip taip, B tikrai 100%, patikrinta- tokių niekų prirašai, o vėliau kas nors supartačina, kad ir tose progresijose kad ir b2/b1=b3/b2 , paprasčiausio dalyko negalėjai patikrai atlikt, kaip tu tikrinai tada? Tu ką galvoji porą narių gavai, pamatei kad mažėja- reiškia nykstamoji geo progra? :DDD

Žinutė parašyta: 2010-06-09 00:28:30 | Nuoroda
Egzaminas rašė:

21.1. Per pirma treniruote nubego 1 km, per antra 1,2 km (200 m daugiau), per trecia 1,4 km (200 m daugiau negu pries tai buvusia), per ketvirta 1,6 km. 1+1,2+1,4+1,6=5,2 km

Ats.: per ketvirta treniruote.

 Dar vienas astronautas, klausiama per kurią treniruotę nubėgs mergina 5 KM. O ne per kelinta treinruotę agnė nubėgs 5km IŠ VISO (kaip kad paminėta antroje dalyje.)

Žinutė parašyta: 2010-06-09 09:40:34 | Nuoroda

SuperHP

Egzamine

Strujau 

Nepykit žmonės, vakar truputis daug reikalų, tiek egzai, tiek sodros, biržos (su tomis savo dabartinėmis machinacijomis) . Visi darome klaidų, nesu aš nei genijus nei einšteinas, pats didžiausių balų  nesitikiu, bet imho turėtų būti neblogai. Šaunu, kad jūs padedate, toliau bendraukit, klaidų nedaro tas, kas nedirba. Matematikoje klaidų padaryti galima dar daugiau, nes šiais metais egzaminas labiau ne koncepcijas matematikos tikrino, ala paskaičiuokit šį integralą, paskaičiuokit nelygybęs, kurios bent iš savo rato draugų buvo labiausiai lauktos. O užduotys buvo daugiau tekstinės, ir kartais su užslėptomis mintimis, bei dviprasmiais klausimais, o teste netgi ir atsakymais. Bent aš visai negalvoju kiek bus, kaip bus taip bus, ko nes pats neretai komentarą su uždaviniu čia praleidžiu, nenoriu gadintis nuotaikos ar panašiai.

Sėkmės visiems toliau gyvenime !:)

 

 

Žinutė parašyta: 2010-06-09 17:26:46 | Nuoroda
Saulute6 rašė:

O man tai dar neaiski buvo ta uzduotis su tuo akvariumu.. Per egzamina  gal 10kart perskaiciau ta uzduoti , ar ten tipo kai pyle vandeni i akvariuma ta likuti kuris netilpo perpyle i kita, ar kai pamate, kad netelpa tas vanduo , visa vandeni perpyle i didesni... nes nu ka as zinau, kaip galima pamatuot vandens auksti , kai netalpa akvariume... Nu zodziu, turbut cia tik man vienai neaisku buvo :DD

 Turbūt per giliai kapstei. Tiesiog buvo duoti duomenys vandens tūriui rasti, o tada tiesiog pagal kito akvariumo pagrindą ieškai jo aukščio, arba tiesiog aukščio kurį užims vanduo. Aš truputį per mažai vietos turėjau ten, tai tiesiog įterpiau kokio aukščio reikalingas antras akvariumas kad pilnai užimtų tas vanduo, tikiuosi kad tiks.

Esmė kad pvz vienas akvariumas su pagrindu 2x4 turi vandens 30 aukščio, t.y. Vvandens=2x4x30=240 kubiniai vienetai. Antrojo pagrindas 3x8 o aukštis tarkime H. tai reikalingas tūris tokio akvariumo V=3*8*H=24H , tada sulyginam šį tūrį su vandens ir gauname aukštį (H). 24H=240 H=10 vnt. 

Čia tik mano nuomonė.

Žinutė parašyta: 2010-06-18 23:28:06 | Nuoroda

Tai ten tą dėl mėnulio, su pitagoro teorema apskaičiuoji visatos spindulį ir pagal formulę, bei konstantą randi visatos amžių.

O dėl ano, tai ten nėr kas veikti, pasikuri steką pointeriams ir su pointeriais storm'ini visą memory ir apsišika NASA palydovas. 

Žinutė parašyta: 2010-06-18 23:29:55 | Nuoroda

turiu omeny, kad deletini pointerius į nieką =DDD 

Žinutė parašyta: 2010-06-28 17:21:49 | Nuoroda

Kiek gavau tiek gavau, nesiskundžiu. Paskutinis egzaminas liko, ir tada tvarkysim acc lamabpoškėje, ir lauksim stojimo rezultatų. 

Žinutė parašyta: 2010-06-28 17:25:12 | Nuoroda

* du egzaminai dar liko.  

O šiaip IT egzas tai pusgrybis buvo, spėjau ir paint'u papaišyti, ir išspręsti viską. Būtų leidę su C++ rašyt, tai ir tų 25 kažkur minučių nebūtų trukusi antra dalis.

 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 15:34:39 | Nuoroda
BnLiFe rašė:

Man ištiesų keista. Čia daugelis virš 50% surinkę bando raminti tuos gavusius blogai, kad nedejuotų. Bet kai pasižiūri kaip netaisyklingai su klaidomis ir žargonais atsakinėja  - iškarto kyla keistas pamąstymas. Jeigu jau taip gerai gavot, negi egzamino dieną rašėt kruopščiai ir taip staiga dvipusį veidą atsukot ties "nekalto avinėlio" puikiai išmanančio lietuvių kalbą, tarmę, gramatiką, autorius ir visą sintaksę? Jei taip norėčiau paspausti ranką... Mano manymų šiemet išties kažkas buvo neįtikimo. Bent mano mokykloje vos keletas (turbūt ant pirštų suskaičiuoti galėčiau) gavo "savo" įvertinimą. Aš nedejuosiu kaip man apmaudu ar kažkas panašaus. Tiesa sakant man nerūpi lietuviška švietimo sistema, kuri nesupranta skaitančių, puoselėjančių, visapusiškai garsinančių lietuvių tautą žmonių, olimpiadose, renginiuose, kurie staiga egzamino kulminacijoje - neišlaiko. Man tiesiog gaila, kad NEC paleidžia pilnus, dar "nesupuvusius", lietuvos pakampiais nešmirinėjančius jaunuolius. Ką jie dabar darys? Verks? Toli gražu ne. Palauks likusiųjų rezultatų, kurie ir pasakys - ate ate Lietuvėle brangi, o gal ne?

P.S NEC čia buvo paminėjęs, kad galbūt kalta ne egzamino vertinimo sistema, o pati švietimo sistema. Tad norėjau paklausti, ar dirbate, kad ji būtų geresnė? Ar tie garsūs jūsų analizuojami testai turi kokią reikšmę? Ar buvo kada nors paviešinta žiniaskklaidoje - Nacionalininis Egzaminų Centras norėdamas pagerinti rezultatų objektyvumą siūlo taisyti švietimo sistemos klaidas...

 Trinkis tu galvą, pažiūrėk kiek neišlaikiusių ala nuskriaustųjų šimtukininkų rašančių su dviem-trim klaidom žodyje.

Mama mano taisė darbus, sakė tikrina 4 tikrintojai, paskutinis - kontrolinis NEC centro peržiūrėjimas, o be to antrasis ir trečiasis nemato kitų įvertinimų, pats mokiausi vidutiniškai, nors mama ir lietuvių kalbos mokytoja, tikrai man lietuvių kalba žavesio nekėlė, todėl didelio dėmesio nekreipiau į jos egzaminą.

O čia visi ala nuskriaustieji 3,14sa protą, nei jie gerai mokėsi nei ką, 3,14są protą ir apie neišlaikiusius olimpiadininkus, juokas man iš tokių, realiai gyvenime pamatyti, turbūt klasėje vos pramekena kąnors, o tikisi aukštumų, viskas puikiai įvertinta, kiek žinau iš kelių miestų mokinių, ir tikrai nemažai, visi kiek tikėjosi tiek ir gavo, viskas puikiai įvertinta, o jūs visi esate apgailėtini, neaišku iš kokio kaimo, savo kaimietiškom mintim apie karvės mėšlą ir pieną, ir norite šimtukų, baikit jūs juokus. 

Jenny ar kokia čia juokdarė buvo, gavo rezultatą kokį ir turėjo, nei ji ką moka , nei ką. Tikiuos daugeliui sumažins tuos balus per apeliacijas, taip jums ir reikia, nevykėliai.

Dėl ketvertukininkų išlaikiusių 90, taip pat sapalioja, jokių faktų nepateikia nei ko, baikit jus juokus, baikit hiperbolizuoti realybę, eikit įsimiegoti ir tada galite ruoštis stojimams į kolegijas, lameriai, nes šiais metais Universitetai atrinkinės geriausius todėl apart Konkursinio žadama sijoti žemiau 50ies išlaikiusių lietuvių, bei pagrindinio ala koeficientą didžiausią turintį dalyką.

NEVYKĖLIAI IR LIKS NEVYKĖLIAIS IR JIE VISĄLAIK VERKS, KAIP IR GYVENIME, DARBO NEIEŠKO IR SAKO ŠŪDŲ KRŪVA ČIA IR ŽLIUMBIA ANT VALDŽIOS. KOLEGIJOS JŪSŲ LAUKIA :D:D:D:D

 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 15:44:06 | Nuoroda

Nugalėtojų niekas nekaltina, juos apdovanoja. Atsiminkit, nevykėliai.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 15:54:19 | Nuoroda
Dainius rašė:
void rašė:

Nugalėtojų niekas nekaltina, juos apdovanoja. Atsiminkit, nevykėliai.

 Pasaulio bamba, aukštai puolęs, žiūrėk, kad netektų žemai kristi.. Juk visi žmonės esam, nebūtina taip smerkti.

 Nebūtina smerkti ko? Tu žiūrėk su kuom šneki, žmogus gavo pelnytą rezultatą, o jus visį antrarūšiai čia prunkšiat. Niekas žmonių nesmerkia, pažiūrėk į šituos nabagus, ala šimtukininkus, bet neišlaikiusius,  baigia tegul juokinti. 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 15:56:32 | Nuoroda
Rytovejas rašė:
void rašė:
BnLiFe rašė:

Man ištiesų keista. Čia daugelis virš 50% surinkę bando raminti tuos gavusius blogai, kad nedejuotų. Bet kai pasižiūri kaip netaisyklingai su klaidomis ir žargonais atsakinėja  - iškarto kyla keistas pamąstymas. Jeigu jau taip gerai gavot, negi egzamino dieną rašėt kruopščiai ir taip staiga dvipusį veidą atsukot ties "nekalto avinėlio" puikiai išmanančio lietuvių kalbą, tarmę, gramatiką, autorius ir visą sintaksę? Jei taip norėčiau paspausti ranką... Mano manymų šiemet išties kažkas buvo neįtikimo. Bent mano mokykloje vos keletas (turbūt ant pirštų suskaičiuoti galėčiau) gavo "savo" įvertinimą. Aš nedejuosiu kaip man apmaudu ar kažkas panašaus. Tiesa sakant man nerūpi lietuviška švietimo sistema, kuri nesupranta skaitančių, puoselėjančių, visapusiškai garsinančių lietuvių tautą žmonių, olimpiadose, renginiuose, kurie staiga egzamino kulminacijoje - neišlaiko. Man tiesiog gaila, kad NEC paleidžia pilnus, dar "nesupuvusius", lietuvos pakampiais nešmirinėjančius jaunuolius. Ką jie dabar darys? Verks? Toli gražu ne. Palauks likusiųjų rezultatų, kurie ir pasakys - ate ate Lietuvėle brangi, o gal ne?

P.S NEC čia buvo paminėjęs, kad galbūt kalta ne egzamino vertinimo sistema, o pati švietimo sistema. Tad norėjau paklausti, ar dirbate, kad ji būtų geresnė? Ar tie garsūs jūsų analizuojami testai turi kokią reikšmę? Ar buvo kada nors paviešinta žiniaskklaidoje - Nacionalininis Egzaminų Centras norėdamas pagerinti rezultatų objektyvumą siūlo taisyti švietimo sistemos klaidas...

 Trinkis tu galvą, pažiūrėk kiek neišlaikiusių ala nuskriaustųjų šimtukininkų rašančių su dviem-trim klaidom žodyje.

Mama mano taisė darbus, sakė tikrina 4 tikrintojai, paskutinis - kontrolinis NEC centro peržiūrėjimas, o be to antrasis ir trečiasis nemato kitų įvertinimų, pats mokiausi vidutiniškai, nors mama ir lietuvių kalbos mokytoja, tikrai man lietuvių kalba žavesio nekėlė, todėl didelio dėmesio nekreipiau į jos egzaminą.

O čia visi ala nuskriaustieji 3,14sa protą, nei jie gerai mokėsi nei ką, 3,14są protą ir apie neišlaikiusius olimpiadininkus, juokas man iš tokių, realiai gyvenime pamatyti, turbūt klasėje vos pramekena kąnors, o tikisi aukštumų, viskas puikiai įvertinta, kiek žinau iš kelių miestų mokinių, ir tikrai nemažai, visi kiek tikėjosi tiek ir gavo, viskas puikiai įvertinta, o jūs visi esate apgailėtini, neaišku iš kokio kaimo, savo kaimietiškom mintim apie karvės mėšlą ir pieną, ir norite šimtukų, baikit jūs juokus. 

Jenny ar kokia čia juokdarė buvo, gavo rezultatą kokį ir turėjo, nei ji ką moka , nei ką. Tikiuos daugeliui sumažins tuos balus per apeliacijas, taip jums ir reikia, nevykėliai.

Dėl ketvertukininkų išlaikiusių 90, taip pat sapalioja, jokių faktų nepateikia nei ko, baikit jus juokus, baikit hiperbolizuoti realybę, eikit įsimiegoti ir tada galite ruoštis stojimams į kolegijas, lameriai, nes šiais metais Universitetai atrinkinės geriausius todėl apart Konkursinio žadama sijoti žemiau 50ies išlaikiusių lietuvių, bei pagrindinio ala koeficientą didžiausią turintį dalyką.

NEVYKĖLIAI IR LIKS NEVYKĖLIAIS IR JIE VISĄLAIK VERKS, KAIP IR GYVENIME, DARBO NEIEŠKO IR SAKO ŠŪDŲ KRŪVA ČIA IR ŽLIUMBIA ANT VALDŽIOS. KOLEGIJOS JŪSŲ LAUKIA :D:D:D:D

 

 Pasireiškė didysis "intelektualas".

Vadinti kitus nevykėliais (lameriais ir t.t kaip tu išsireiškei) dėl egzaminų rezultatų yra ne kiek lėkšta, bet žema ir tik parodo tavo "aukštą" kultūrą.


 

 Ką turi omenyje sakydamas "aukštą" kultūrą? Tu pats nesupranti ką šneki, ala kažkur kažką išgirdai. Aš ginu tuos, kuriuos jūs kaltinat per gerai gavus rezultatus. Baikit juokus, pats žinau procesą, ir juokus kelia tokie "specialistai".

Žinutė parašyta: 2010-07-02 16:01:50 | Nuoroda

Persiprašau visų, taip pat atsiimu "nevykėlius". Bet stovėsiu savo poziciją. Man visi jūs esat geri, 80ukininkas nė kiek nesiskiria nuo 30, bent man, visi laikė pagal jėgas, visi šaunuoliai, bet taip nachališkai bristi gal nevertėjo, ramiai paduokit apeliacijas, tik nesiauskit čia labai dėl to. :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 16:09:49 | Nuoroda
SobieskiUoga rašė:

void

tavo žodžiuose yra dalis tiesos,bet nereikėtų čia kitų įžeidinėti ir nevykėliais vadinti ;-) žodž,kuklumu nepasižymi;D

 Taip, persiprašau dar kartą ;D, įjungiu ramybės būseną :)