Vartotojo mildmyle pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:49:23 | Nuoroda
Sandrittta rašė:

sveiki:) kreipiuosi i tuos, kurie lt egza islaike virs 80proc. ir rase rasini.Norejau paklaust ar jus argumentavot remdamiesi vien kuriniais is mokyklos kurso, nes man idomu ar uztenka vien to gauti tokius gerus balus. Musu mokytoja pastoviai bamba, kad is tu kuriniu kuriuos einam per pamokas naudojant egze nebus dideles naudos, tipo turim rasyt argumentus is tu kuriniu, kuriu nera kurse, kad parodytume kokie mes apsisviete ir pan. Tai man butu idomu suzinot kuom jus remetes argumentuodami :)

P.s. as busima abituriente ir labai uzjauciu tuos, kurie nusivile savo rezultatais.Paciai beveik asaros pradejo kauptis kai pasiskaiciau si foruma:(

 

 

Gavau 100. Rėmiausi 6 manrods kūriniais ir 3 buvo iš ne mokyklinio kurso, rašiau pirmą temą apie atsakomybę ir pasirinkimą.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 00:02:15 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
mildmyle rašė:

Gavau 100. Rėmiausi 6 manrods kūriniais ir 3 buvo iš ne mokyklinio kurso, rašiau pirmą temą apie atsakomybę ir pasirinkimą.

 o argymentavai vien kuriniais, kitokiu kulturiniu kontekstu netaikei? :)

P.S. sveikinu taip pat su simtuku

 Dėkui, tave irgi. Na lygtais Nepriklausomybes kovas įvėliau (visada jos man limpa), buvo kultūros ženklų- Antigonė, Prometėjas. 

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:54:51 | Nuoroda
Kebabas911 rašė:
gebene rašė:
witiulka rašė:
gebene rašė:

Eik į kebabinę.

 Tu čia kebabui? :)

 taip.

 :))) Na man duokit rimta argumenta, kodel tikejotes TIKSLAUS procentu skaiciaus, tada atstosiu. Niekas kazkodel nenori prisiminti nervines itampos egzamino metu. Na netikiu kad visi buvo ramus, nesinervino, gerai miegojo ir panasiai. Tai irgi turi itakos rezultatams. As neisivaizdavau kiek gausiu, nes 23000 lietuviu taip pat rase si egzamina. As ju visu nepazystu, tad negaliu spresti, uz kiek geriau moku lietuviu. O kad esat klases vierchai, tai toli grazu nereiskia kad esat "vierchesnis" uz visus kitus 23000 lietuviu. Taip kad baikit zliumbt ir ziurekit kitus egzaminus. Lengviausia kaltinti kitus, niekas nenori paziureti i save.

 

 

pritariu vadinamajam kebabui :D jetau, kaip žmonės stresą nuvertina. O kur dar teksto suvokimas. Jis tikrai nebuvo lengvas, kaip pasirodė.  Beje, nereikia pamiršti ir Licėjaus, Jėzuitų gimnazijos, taigi vertina Lietuvos lygiu. Palei metinį spręst truputį neobjektyvu.

Žinutė parašyta: 2010-07-04 00:30:29 | Nuoroda
MonikutRaganele rašė:

bet man kaip gaila, kai protingi zmones tokias balais islaiko. mano viena drauge proto galva tik 9 gavo, tai db nezino kur detis. as pati pora dienu taip tragiskai jauciausi. nei valgiau, nei miegojau. cigareciu gal kokius tris pokus surukiau. isivaizduoju kokios mintys db galvoje sukasi, kokie jausmai apima

 Aš jau labai daug komentarų perskaičiau ir pastebėjau vieną dalyką- dauguma gavo būtent 9 procentus ! Dar kad kas 8 ar 11 ar 12 ar 15 gautų negirdėjau... kažkuo netaip kvepia.

Žinutė parašyta: 2010-07-05 18:10:49 | Nuoroda
Erika rašė:
Jelefant rašė:
Erika rašė:
Deivizs rašė:

jie šiaip buvo protingi ir mokėsi ne dėl pažymio, nebuvo kalikai. O dabar tiesiog buvo objektyviai įvertinti

 Juokinga, kad kiekvienas, gerai besimokantis mokykloje (gaunantis gerus pažymius) yra vadinams "kaliku", o žmogus, besimokantis ketvertais, tačiau iš brandos egzamino surenkantis daugiau negu 70%, vadinamas protingu žmogumi, vos ne genijumi, išryškėjusiu per vieną naktį Pripažinkim faktą, kad lietuvių kalbos egzamine yra per ryškus žmogiškasis faktorius, todėl teisybės čia daug nėra (kalbu apie visus atvejus: ir tuos, kai yra pervertinama, ir tuos, kai nuvertinama) :)

P.S. Tikrai protingas mokinys nebus toks tinginys, kad leis sau gauti tik ketvertus ir penketus

 Licejuje zemiausias pazymys buvo berods 85 siais metais. Nori pasakyti juos aplenke sitos negandos ir zmogiskieji faktoriai? Nepiktai as

 Aš savo pasakymo netaikau visiems, laikiusiems lietuvių kalbos egzaminą (šiuo atveju jų buvo virš 20 000 moksleivių). Bet tikrai buvo abejotinų atvejų. Beje, tai, kad kažkas gavo gerą rezultatą, dar nereiškia, kad viskas įvyko teisingai. Noriu pasakyti, kad egzamine labai daug priklauso nuo vertintojo ir tai yra neteisinga. Ir tai neaplenkė nė vieno laikiusio, nes visų darbus tikrino žmonės Tiesiog visa ši sistema neteisinga, manau. Turėtų būti aiškūs klausimai, kur tavo atsakymas arba teisingas, arba ne (kaip daugelyje kitų egzaminų), negali tiek daug priklausyti tiesiog nuo svetimo žmiagus nuomonės O dėl licėjaus... Aš už tai, kad mokykla būtų vertinama ne pagal jos vardą (moksleiviai taip pat), todėl į šį argumenatą net nesigilinsiu :)

 Darbai yra išmaišomi ir niekas nežino kur licėjaus, o kur kitos mokyklos. Maždaug Licėjaus, Jėzuitų gimnazijoms visiškai pasisekė, puikūs vertintojai. Taip nebūna, kad čia teisti kažką, reikia gerai įvertinti savo mokyklos lygį pirmiausia. Vertintojas mato tik kodą, o ne mokyklą.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 23:36:16 | Nuoroda

 77 :/ nelabai patenkinta, bet bent jau stojant nereikia, laikiau grynai iš idėjos :) Tik atestate nesižiūrės, vaikams paknist proto negalėsiu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-08 19:14:02 | Nuoroda
Maxass rašė:

Sveiki!

Neisliakiau matkes, kaip manot ar vertertu duot apeliacija? Vistiek jau prarast neturiu ko ;DBet kaip ten tada su atestau butu?

 Nec'e yra įdėtos užduotys, pažiūrėk, pamedituok. Jei tikrai kerti matematiką bent minimaliai, būtinai duok, gi nieko neprarasi. Atestatą gausi ne su visais, o 22 dieną, į stojimus ir spėsi, nes apeliacininkams data manrods pratęsta iki 23 dienos. Sėkmės, paskubėki :)

Žinutė parašyta: 2010-07-10 00:11:52 | Nuoroda
swlabr rašė:

kad ziauriai sunku susiskaiciuot taskelius rasinio ;D kaip tu,Maklaudai is Maklaudu gimines, taip drasiai teigi ,jog 96? as tik ta pirma dali susiskaiciavau, tai apie 63.. o rasinio visiskai nedristu speti 

 Pritariu. Ir jei kažkam egzaminas pasirodė lengvas, nebūtinai jis toks ir buvo visai Lietuvai. Nėra jau tiek daug gerai mokančių tą anglų, savo klasėj aš tik kelis vaikučius išskirt galėčiau...

Žinutė parašyta: 2010-07-16 13:01:12 | Nuoroda

 Mes šiandien pasirašinėjom už atestatus ir įbėgo vedėja sakydama, kad kątik gavo apeliacijų rezultatus ir nė vienam nepakeitė. Įdomu, kaip kitiem, džiaugiuos už tą, kuriam pakėlė. Sveikinu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-21 22:30:59 | Nuoroda
sanemis rašė:

 Socialiniai mokslai tikrai nėra lengvi, ypač tuomet, kai nori labai aukšto įvertinimo, galbūt gauti kokius6-7 nėra sunku, bet aukščiau, tai tikrai reikia padirbėti. Jei žmogus yra tiksliosios pakraipos, tai nereiškia, kad jis yra protingesnis už humanitarą. Abu šie žmonės valstybėje yra reikalingi. Humanitaras galbūt prastai išspręs fizikos uždavinį, o tiksliukas silpnai parašys literatūrinį rašinį. 

 Pritariu, ten taip kažkoks "žinovas" nusvaigo, kad tikslieji sunkiau už socialinius ar humanitarinius mokslus. Tai reiškia, kad tiksliukas- visų galų meistras. Gi aš žinau tokių gabių matematikai, fizikai, ir jiem krimst tuos tiksliuosius vieni juokai, bet kai prieina lietuvių, istoriją- šnipštas. Taigi natūralu, jei tau kažkas sekasi, tai tau ten ir yra lengviau. Ne bet kas patempia inžinerinį, ne bet kas patempia žurnalistinį darbą. Dar dėl to kalimo. Iškalt gali kiekvienas ir čia jau viskas? Labas rytas. Kas iš to, kad tu išmoksi datas, jei tu jų galvoj sudėt nemoki, susieti aplinkybių ir padarinių. Iš vis neįsivaizduoju, kaip galima lyginti socialinius mokslus su tiksliaisiais- gi visų sričių specialistai gyvybiškai reikalingi šaliai.

Žinutė parašyta: 2010-07-21 23:31:57 | Nuoroda
vtrgv rašė:
mildmyle rašė:
Pritariu, ten taip kažkoks "žinovas" nusvaigo, kad tikslieji sunkiau už socialinius ar humanitarinius mokslus. Tai reiškia, kad tiksliukas- visų galų meistras. Gi aš žinau tokių gabių matematikai, fizikai, ir jiem krimst tuos tiksliuosius vieni juokai, bet kai prieina lietuvių, istoriją- šnipštas. Taigi natūralu, jei tau kažkas sekasi, tai tau ten ir yra lengviau. Ne bet kas patempia inžinerinį, ne bet kas patempia žurnalistinį darbą. Dar dėl to kalimo. Iškalt gali kiekvienas ir čia jau viskas? Labas rytas. Kas iš to, kad tu išmoksi datas, jei tu jų galvoj sudėt nemoki, susieti aplinkybių ir padarinių. Iš vis neįsivaizduoju, kaip galima lyginti socialinius mokslus su tiksliaisiais- gi visų sričių specialistai gyvybiškai reikalingi šaliai.

 zurnalistai su lietuviu ir istorijos ziniom gyvybiskai reikalingi saliai? ok ok, sutinku. tik parasyk, kur pirkai tokia zole.

 Nori pasakyti, kad jų nereikia? Kad sveika šalis ir ekonomika galėtų egzistuoti be įvairių specialybių atstovų?Plius, žurnalistas - vienas iš pavyzdžių. Taip pat reikalingi ir filologai, ir vadybininkai (kad ir kaip visi ant jų krauna), etikos/tikybos mokytojai...VISI. Nejuokink, pats turbūt esi tuo apsiteršęs, ką čia man mėgini primest. Gan žemokas lygis :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:07:51 | Nuoroda

 Vu Politikos mokslai nemokama :) Labai labai laiminga! :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:18:55 | Nuoroda
grečius rašė:

nesuprantu, kaip aš galėjau neįstoti, kai mano balas yra 18.98 , o pernai teisės buvo 18,20 kažkeli, o teisės ir valdymo 18,13. nu niekaip nedaeina man. ir mokamų vietų vis dar negaunu..

 taigi sumažino teisėj valstybės finansuojamas vietas...Mano ir draugas neįstojo, liūdna

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:27:55 | Nuoroda
strelyte rašė:

sveiki, PRASAU INFORMACINES PAGALBOS.

istojau i socialogija vf, VU. nepatinka, nenoriu...  ;(  ir apskritai, 8 numeriu parasiau ir tik i ji prieme.:DDDD?

jei dalyvauju antram etape AR GALIU I PRASYMA PRIDETI NAUJU UNIVERSITETINIU VIETU? (ta prasme, ar galiu nauja prasyma sudaryti ar tik ta, senaji perdelioti)

 Seną perdėlioti.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:29:01 | Nuoroda
Atlaikyk rašė:

ISM ekonomika ir politika VF

 Kaip aš čia norėjau... Be galo sveikinu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:55:12 | Nuoroda
river rašė:

paaiskinkit man debilai kur turiu rasti pakvietima studijuoti?kai pasijungiu prie savo Lamos ten atidaro tik mano prasyma su norima spec.ir viskas jokio pakvietimo

 bet kokia kultūra :D

Žinutė parašyta: 2010-08-16 11:23:49 | Nuoroda

 Sveiki :)

Aš buvau patalpinus nuotrauką ir savaitę ji ten ramiai išbuvo lsp.lt, fotografavaus namie, bet prie baltos sienos ir šiaip viskas gerai ten buvo, bet šiandien atėjus nuotraukos neberadau. Ar tai reiškia, kad ji neatitiko reikalavimų? Gal dar kam nors taip buvo? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-16 11:26:07 | Nuoroda

 Beje, anksčiau, kai buvau neįkėlus nuotraukos ir norėdavau nurodyti banko skyrių, man liepdavo pirma įdėti nuotrauką, o dabar to neprašo, iškart nukreipia į banko skyrių, nors nuotrauką jie išėmė:)

Žinutė parašyta: 2010-08-25 12:07:47 | Nuoroda
adrenal1nas rašė:

 Sveiki kolegos pirmakursiai :) Turiu jusu labai svarbu klausima :) As kaip buvau universitete priduoti dokumentus studijoms ir mes ten kazka pasidarem panasaus i lsp, tik kartu banko kortele jame yra, ar taip gali buti, kad jis atstos lsp? Galbut man net nereikia gamytis per lsp.lt  to pazymejimo? Kaip manote? Labai AČIŪ už atsakymus ;))

 Man rodos tu pasidarei ISIC kortelę su kuria gausi nuolaidų viešajame transporte ir dar daug kitų, bet ji neatstoja lsp, kadangi tik su lsp galėsi naudotis universiteto biblioteka, būsi įleidžiamas į egzaminus, ant jo bus specialus tavo kodas :)