Vartotojo pompa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-08 16:49:03 | Nuoroda

Kadangi praziopsojau VU atranka, belieka KU zurnalistika. Gal yra studijuojanciu ? Idomu butu isgirsti nuomone. Beje, gal atsiras zinanciu, kiek bus priimta i KU zurnalistika pirmakursiu ? 

Žinutė parašyta: 2010-07-12 15:40:52 | Nuoroda

sveiki,

aš visiškai nesuprantu gretutinių studijų sistemos. gal galėtumėte apie ją plačiau ? jeigu įstoju pas jus į VF kokios nors studijų krypties ir noriu pasirinkti gretutines studijas, nuo ko pradėti, kaip viskas vyksta ir pan. ?

Dėkui,

Žinutė parašyta: 2010-07-12 15:45:36 | Nuoroda

Taip išeina, kad jos nemokamos ? Jeigu įstoju į politikos mokslus ar viešąjį administravimą, galiu pasirinkti viešąją komunikaciją. Tokiu atveju man tereikia užpildyti formą ir viskas ? Ar yra kokie konkursai ir panašiai ? 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:23:36 | Nuoroda

Šiai temai reikia naujų vėjų. Todėl kombinatorius ir įstojo čia.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:45:29 | Nuoroda

TIesiog pasidomėkit šių metų krepšelių skaičiais ir tiek. 255 vietos teisininkams universitetuose viską, manau, pasako. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:50:13 | Nuoroda

Rimtai, mūsų tiek mažai? 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:58:32 | Nuoroda

pasikeiciame kontaktais ? 

Žinutė parašyta: 2011-06-17 22:58:49 | Nuoroda

studijuoju mru. balų būtų pakakę, kad studijuočiau VU TF vf.

tiems, kas sako, kad mru baigusiems nėra šanšų susirasti darbo gerose kontorose - prasiblaškykit, teko būti lawin atvirų durų dienoj, tai pabendravus su teisininkais, jokio skirtumo jiems, ką tu esi baigęs. svarbiausia - žinios bei stiprios individualios savybės.

pasakysiu taip - jeigu nori kažką pasiekti(dirbti geroj kontoroje ir t.t), tai jokio skirtumo, ką baigsi, vis tiek reikės po to reikės siekti tarptautinio magistro. :) todėl jokio skirtumo mru ar vu pabaigsi - svarbu, ką gausi studijų metu. galiu užtikrint, kad tiek vu, tiek mru paskaitų kokybė nenusileidžia - koks skirtumas, ar tau konstitucinę dėsto Konstitucinio Teismo teisėja prof. Birmontienė, ar prof. Šiliekis - abu mokslininkai/teisėjai, pasiekę teisės srityje tikrai nemažai. :) 

Todėl rinktis, kas tave daugiau vilioja - istorija ar šiuolaikiškumas. :) abi savybės turi pliusų,todėl, ko nori, spręsti tau, pasiekti galima tiek vienam, tiek kitam universitete. Konstitucinio Teismo teisėjas, prof. Gediminas Mesonis geriausias to pavyzdys.

Beje, to žmogaus, minėjusio, kad rimtos kontoros nepriima iš MRU, norėčiau paklausti, kokioj "šaraškino" kontoroj lankėtes ? :) Ar tai tik jūsų fantazijos vaisius ? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-19 14:26:00 | Nuoroda
SunDawn rašė:
RasaMe rašė:

 Vat as teise VU studinu,baigsiu(tikiuosi:D ) pirma kursa. Jei nori studinti teise tai tik VU,isskyrus jei ateity sieji su baudziamaja teise,nes mru kaip buvus policijos mokykla sioj srity yra tikrai geresne. mokslai is tikro yra labai sunkus:pirmam semestre vien todel kad apsiprasti reikejo,o antram jau del milzinisku apimciu:) sakoma ,kad po 3 kurso jau lengva pasidaro,o kaip bus matysim:D o vu todel,nes tik jo diplomas vertinamas. Yra buve nemazai konferenciju del darbo galimybiu ir pan,ir geriausiu lt advokatu kontoru nariai ir pan pasake ,kad mru studentans nera galimybiu pas juos gauti darba. Liudna,bet tokia realybe,toks nusistatymas. aisku ir vu baiges,kad gautum ta prestiza turesi belenkiek arti,kad nebutum vidutiniokas.:)

 Gaila, tik kad labai daug ir į VU pristoja, tai neleidžia tiems tikriesiems teisininkams atsisklesiti pilnai, dirbti produkyviai. O pačiai įdomios, nuoširdžiai, šios studijos? Iš pašaukimo?:) Ar studijuoji dėl prestižo, nes dauguma tai stoja dėl to. Ir labai gaila, nežiūri į tai, ką moka geriausiai...

 :DD tu, mergina, susivoki, ką kalbi ? :))  Nelabai įsivaizduoju 1 kurse "TIKRO TEISININKO"... :)) net ir pabaigęs universitetą tas teisininkas dar negali vadintis "tikru", nes būna tik daugiau teoretikas, nors praktikoje viskas kitaip. :) teko girdėti vieno rimto, praktikuojančio teisininko pasakymą : "kai baigęs studijas atėjau dirbti, nieko nemokėjau - teko visko mokytis iš naujo, nes teisininko darbas - tai ne vadovėlių mokėjimas mintinai..." Todėl, siūlyčiau nulipti nuo to debesies, ant kurio stovi ir nebesvajot, kad įstojusi tu patapsi "TIKRA teisininke" :)