Vartotojo Dainiusas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-12 08:54:12 | Nuoroda

Del VTDK  daug nezinau, bet kazkada yra teke girdet ne paciu geriausiu atsiliepimu, o Vilniaus dizaino kolegijoj turiu drauga studijuojanti interjero dizaina, tai patenkintas studijom. Destytojai puikus, pati kolegija gera ir irgi sake, kad labai didelis pliusas tas, kad i tave kaip i zmogu ziuri, normalus bendravimas tiek su destytojais tiek su visa administracija, ner to vargo kaip kitose aukstosiose, kur del kiekvienos smulkmenos reikia reikia 10 kabinetu pereit ir tai naudos negausi. Mokosi jie ten siaip tikrai daug, bet isgyvenama, galu gale to ten ir renkasi zmones. As pats VDK galvoju fotografija studijuot, taip, kad mano nuomone apie sita kolegija tikrai gera.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 09:09:05 | Nuoroda

 Sveiki, planuoju studijuot fotografija Vilniaus Dizaino Kolegijoj ( http://www.dizainokolegija.lt/lt/ ). Kiek domejaus tai salygos ir pati kolegija labai patiko, bet noreciau buti visiskai tikras savo pasirinkimu. Gal kazkas turi kokiu nors svariu argumentu kodel nereiktu rinktis sios kolegijos ar kodel butu geriau rinktis kita?

Žinutė parašyta: 2010-07-18 20:51:12 | Nuoroda

Sveiki, planuoju studijuot fotografija Vilniaus Dizaino Kolegijoj ( www.dizainokolegija.lt/lt/ ). Kiek domejaus tai salygos ir pati kolegija labai patiko, bet noreciau buti visiskai tikras savo pasirinkimu. Gal kazkas turi kokiu nors svariu argumentu kodel nereiktu rinktis sios kolegijos ar kodel butu geriau rinktis kita?

Žinutė parašyta: 2010-07-19 09:42:45 | Nuoroda

VDK reik but islaikius lietuviu ir anglu egzaminus, o stojamieji piesimas ir kompozicija. Kai mano draugas laike tai sake nelabai sunku, ta prasme istot tikrai imanoma, bet jis aisku pieses ne metus ir ne du pries tai buvo ir siaip talenta turi, bet kazkokiu neimanomu uzduociu tikrai nebus ;)

Žinutė parašyta: 2010-09-03 13:20:57 | Nuoroda

Nieko nezinau as apie ta konkursa joki, bet Daily Card tai cia nauja nuolaidu korta tipo dar uz laisvalaiki labiau cooll. paziurek ju webe, gi siais laikais visi webus turi :D

Žinutė parašyta: 2010-09-06 10:20:09 | Nuoroda

nu kaip ne - laimėjai superinę kortelę, padės taupyti litus kišenėj :D tokios dar nieks neturi, tai nušluostysi nosis ;) reikės ir man nulėkt iki DnB Nord ir pasičiupt tą Daily Card kol dar nemokama